Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za štamparije

Crm za štamparije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za štamparije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U modernoj grafici, CRM za štampače ima fundamentalnu važnost, koji omogućava uspostavljanje produktivnih odnosa sa kupcima, provođenje elementarnih reklamnih akcija, slanje SMS-a i sadržajan rad na promociji usluga na izdavačkom tržištu. Grafika ima mnogo pravaca. Cilj sistema je da prepozna potrebu za koordinacijom nivoa upravljanja, uključujući kontakte sa bazom korisnika ili CRM-om. Jednako su važni kadrovski aranžmani, stroga organizacija i odgovornost.

Na web stranici Softverskog sistema USU, CRM za štampače se može preuzeti za samo nekoliko sekundi kako bi se brzo transformisali osnovni principi upravljanja štampačem i koordinacije poslovanja, regulisao rad, pripremili izveštaji i regulatorni dokumenti. Projekat se ne smatra teškim. Štampači će moći da koriste osnovne alate programa ne samo da savladaju CRM pogon, već i da održavaju digitalne fajlove, direktorijume informacija, prate trenutne zahteve za štampanje u realnom vremenu i prikupljaju nove analitičke podatke.

U praksi CRM sistem štampača postaje praktično nezamenljiv kada korisnici treba da izrade detaljan plan rada, izaberu izvršioce, jasno naznače uslove narudžbe i automatski popune propisane formulare. Ako je više odjela kompanije uključeno u štampanje istovremeno, program uspostavlja otvoreni kanal komunikacije između njih. Podešavanje djeluje kao jedinstveno informacijsko čvorište gdje korisnici imaju pristup raznim alatima za praćenje, upravljanje, CRM i drugim alatima.

CRM za izdavačke kuće jedno je od najperspektivnijih područja razvoja poslovanja, gdje će svaka štamparija moći produktivno komunicirati sa klijentima štampe, koristiti SMS-poštu, raditi na poboljšanju kvaliteta usluge. Istovremeno, sistem obavlja i druge operacije: kontrolu zahteva u toku, planiranje, generisanje konsolidovanih izveštaja kupaca i analizu zahteva, procenu opštih performansi strukture i personalizovane podatke o timu stručnjaka.

Ne zaboravite da visokokvalitetna štampa u velikoj meri zavisi od efektivne ponude, kada štampači moraju odmah da prime ne samo aplikacije već i materijale za njihovo popunjavanje. Shodno tome, sistem je standardno opremljen punim skladišnim računovodstvom. Putem CRM aplikacije obični korisnici mogu pratiti prijem materijala u realnom vremenu, organizirati kupovinu automobila za nedostajuće artikle, suštinski analizirati cijenu određenog proizvoda, odrediti potražnju za nizom proizvoda i procijeniti potencijalne kupce.

Ništa nije iznenađujuće u činjenici da mnogi predstavnici moderne štamparske industrije nastoje da automatizuju CRM alate kako bi što efikasnije komunicirali sa kupcima, pratili kvalitet proizvoda štamparija, radili za budućnost i unapredili asortiman usluga. Programeri su nastojali da uzmu u obzir i najsitnije aspekte koordinacije nivoa menadžmenta i menadžmenta štamparije. Softver praktički nema analoga, kako po funkcionalnom spektru tako i po jednostavnosti ili udobnosti svakodnevne upotrebe. Predlažemo instaliranje demo verzije. Digitalni asistent se fokusira na koordinaciju nivoa poslovanja i aspekata upravljanja štamparskom kompanijom, uključujući kontrolu nad resursima i podršku dokumentima.

Parametri rada CRM sistema sa bazom klijenata mogu se samostalno izgraditi kako bi se efikasno uključili u ciljanu korespondenciju, pratili indikatore aktivnosti klijenta i saznali njegove preferencije.

CRM alat je dovoljno jednostavan da nema ni najmanjih problema u svakodnevnom radu.

Običnim korisnicima neće biti teško napraviti izračun za glavne usluge štamparija kako bi automatski izračunali trošak narudžbe i precizno odredili troškove njegove implementacije. CRM aplikacija je standardno opremljena opcijom autodovršavanja kako ne bi gubili vrijeme na generiranje regulatornih obrazaca. Svi potrebni predlošci i obrasci su predstavljeni u digitalnim zapisima. Štampači će moći preciznije regulisati stavke zaliha materijala i obavljati automatsku kupovinu artikala koji nisu na zalihama. Kod ofset štampe, štamparski program samostalno deli posao na spustove, izračunava profitabilnost datog proizvoda i povećava statistiku plaćanja za dati period. Sistem ima za cilj da proceni ne samo opšte performanse štamparske strukture, već i da suštinski analizira nivo zaposlenosti svakog specijaliste u kompaniji.

Potrebni podaci se lako mogu učitati na web stranicu kompanije. Opcija je dostupna na zahtjev.

Organizacija ne samo da dobija napredne CRM alate, već dobija i kompletno skladišno računovodstvo, gde je lako odložiti gotove proizvode i materijale za njihovu proizvodnju. Ako su poslednji finansijski pokazatelji štamparija daleko od planiranih vrednosti, padne broj narudžbi, onda o tome prvo obaveštava inteligencija softvera.

Općenito, bit će mnogo lakše raditi sa uslugama štampanja kada se svaki proizvodni korak automatski prilagođava.

Sistem preuzima najvažnije procese i operacije koje inače dugo traju. Konkretno, inventarizacija, priprema detaljnih upravljačkih izvještaja, itd. Projekti s proširenim funkcionalnim rasponom izrađuju se po narudžbi, uključujući neke inovativne opcije i dodatke. Kompletnu listu možete pronaći na našoj web stranici.

Preporučujemo da prvo instalirate demo verziju programa.