Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za štampariju

Softver za štampariju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za štampariju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za štampanje mora ispuniti mnoge zahtjeve kako bi bio što efikasniji u korištenju i organizaciji proizvodnih procesa štamparske mašine. U štampariji su važni tačnost proračuna, kvalitet izvođenja, doslednost, poštovanje utvrđenih standarda i sistematizacija planiranja, stoga odabrani softver mora biti multifunkcionalan, ali istovremeno jednostavan i praktičan da smanji radni intenzitet, izradi operativniji je i time povećava produktivnost. Osim toga, program mora imati dobro razvijenu funkcionalnost upravljanja kako bi omogućio praćenje procesa u realnom vremenu. Organizacija svih procesa i njihovo upravljanje u jedinstvenom informacionom resursu garantuje kvalitetnu štampariju koja ispunjava očekivanja kupaca i redovno popunjavanje baze stalnih kupaca.

Softverski sistem USU optimalno kombinuje sve gore navedene karakteristike, stoga ima visoku efikasnost i doprinosi kompleksnom unapređenju štamparije u različitim aspektima. Program, koji su razvili naši stručnjaci, nema ograničenja za njegovu upotrebu, jer u njemu mogu raditi i klijent menadžeri koji su posvećeni promociji usluga i radnici u proizvodnom odjelu. Osim toga, USU Software obavlja mnogo različitih funkcija, tako da je pogodan za obične zaposlenike s bilo kojim naslovom i menadžerima. Svaki specijalista, bilo da se radi o dizajneru, tehnologu, marketeru ili dobavljaču, izvršit će popis operacija koje mu je potrebno, a menadžment može pratiti sve poduzete radnje, kontrolirati pravovremeno i kvalitetno otklanjanje kvarova i provjeriti usklađenost sa utvrđenim tehničkim propisima. Upravo ovakva organizacija procesa je najefikasnija, stoga mogućnosti našeg softvera omogućavaju ne samo automatizaciju rada već i uspostavljanje proizvodnje koja zadovoljava najzahtjevnije standarde, kojima nema ravne na tržištu.

Interfejs računarskog softvera odlikuje fleksibilnost podešavanja softvera, što je korisna prednost za korisnike, zbog toga podešavanja softvera zahtevaju razvoj različitih verzija. To omogućava da se uzmu u obzir specifičnosti grafičke djelatnosti svake kompanije korisnika. Softver može koristiti štamparija, izdavač, reklamna agencija, trgovačka organizacija ili proizvodna kompanija.

Strukturu softvera predstavlja nekoliko modula, od kojih je svaki potreban za obavljanje određene liste funkcija, praktičnih vodiča za informacije i vizualnog analitičkog odjeljka. Korisnicima je dostupna strukturirana baza podataka koja objedinjuje sve primljene porudžbine, kao i one koje su u proizvodnji ili u analizi od strane menadžera. U svakom trenutku možete provjeriti detalje određene narudžbe koja vas zanima: određene parametre štampe, cijenu koštanja, popis utrošenog materijala, kalkulaciju prodajne cijene, imenovane izvršioce, datum i vrijeme predaje proizvoda u radionicu itd. .

Menadžeri naloga imaju alate koji su im potrebni za aktivno angažovanje klijenata i pružanje kvalitetne usluge. Osim održavanja jedinstvene baze klijenata po principu CRM (Customer Relationship Management), menadžeri mogu održavati kalendare planiranih događaja kako bi svi zadaci bili obavljeni na vrijeme. Pored standardnih finansijskih pokazatelja, imate pristup detaljnim analizama sredstava marketinške promocije: analizirajte koje vrste oglašavanja su najuspješnije u aktivnom privlačenju novih kupaca i profitabilnom predstavljanju vaše štamparije na tržištu. Kako bi vaši klijenti bili sigurni u potpuno i efikasno rješavanje svojih zadataka, svakom korisnikovom sistemu možete dodijeliti pojedinačnog menadžera za dugoročni razvoj odnosa sa izvođačima.

Softver koji razvijamo prema načinu rada tiska nudi komercijalnu automatizaciju od obračuna troškova do proizvodnje u tvornici, tako da možete lako razviti svako područje aktivnosti i pojednostaviti proces ispunjavanja ciljeva u koji su uključeni svi zaposleni. .

Izrada referentnih knjiga sa cijenama omogućava formiranje atraktivnih ponuda za kupce različitih kategorija i zadovoljavanje potražnje tržišta.

Prije naručivanja proizvodne narudžbe, korisnici mogu definirati detaljnu listu parametara odabirom željenih vrijednosti sa lista ili korištenjem automatiziranih proračuna. Kako bi se uštedjelo radno vrijeme, specifikacija narudžbe će se takođe automatski generisati, au isto vrijeme će biti pripremljena po svim pravilima koja su usvojena u štampariji, na službenom memorandumu sa naznakom detalja i logotipa. Održavanje protoka elektronskih dokumenata smanjuje troškove radnog vremena jer više ne morate provjeravati tačnost izvještaja koje kreirate. Izvještaji se mogu prilagoditi vašim zahtjevima tako da možete raditi s analitičkim podacima na najprikladniji način. Obrađene statistike različitih finansijskih pokazatelja prikazane su u vizuelnim tabelama, grafikonima i dijagramima, detaljnijim prikazom dinamike. Menadžment je u stanju da proceni produktivnost prodavnice, profitabilnost proizvoda i strukturu prihoda u kontekstu gotovinskih injekcija kupaca. Neposredna isporuka upravljačkih podataka za bilo koji period omogućit će vam da pratite koliko se tačno odobreni finansijski planovi sprovode.

Automatizovani rad u radionici pomaže da se pojednostavi kontrola i oslobađa menadžere od potrebe za inspekcijom na terenu. Funkcija planiranja programa nudi mogućnost raspodjele obima proizvodnje ovisno o hitnosti određenih zadataka. Korisnici mogu lako procijeniti opterećenje kompanije pristupom informacijama o tome koliko je narudžbi u proizvodnji, a koliko na čekanju.

Alati za upravljanje zalihama vam omogućavaju da utvrdite ažurne podatke o materijalnim bilansima, sastavite listu dopuna i pratite njihovu racionalnu upotrebu. Prenošenjem proizvoda u svaki sljedeći proizvodni korak, radnici mogu u softveru zabilježiti činjenicu verifikacije proizvoda i njegovu spremnost za sljedeći korak. Kako bi stvarni rezultat ispunio očekivanja kupca, program može formirati tehničke specifikacije za izvođače. Pažljiva kontrola rada tima osigurava visoku efikasnost zaposlenih, a svi rade za rezultat.