Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvena aplikacija

Računovodstvena aplikacija • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvena aplikacija
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Optimizacija je ono što je potrebno svakoj poslovnoj organizaciji s obzirom na okolnosti u kojima su konkurentni uslovi na tržištu strogi. Naravno, nije nemoguće uspostaviti praćenje proizvoda u svim fazama proizvodnje, kao i posmatrati rezultate rada prodavaca. Osim toga, čak možete napraviti rasporede za dane i sedmice u budućnosti. Sve je to moguće uz poseban kompjuterski program. Računovodstvena i kontrolna aplikacija smatra se previše fleksibilnom za opseg posla bilo koje organizacije. Nivo kontrole koji postižete naprednom aplikacijom daje vam priliku da uvedete automatizaciju u najteže aktivnosti. Ovo poboljšava uslugu vašim klijentima i povećava prihod!

Subjekt pod nazivom USU-Soft radi na polju kreiranja posebnih programa koji imaju za cilj unapređenje procesa maloprodajne organizacije, kao i objekata prodavnica i magacina. Naši programi koji su legalni i imaju odgovarajuće licence su univerzalni. Jedna od njih je digitalna računovodstvena aplikacija za nadzor kvaliteta. Zahvaljujući aplikaciji moguće je napraviti posebne dokumente za kupce i robu direktno u programu. Osim toga, možete priložiti fotografije kako biste bolje prepoznali kupce, kao i znali o kojem proizvodu govorite. Kretanje kroz aplikaciju za automatizaciju je lako za sve zaposlene u vašoj organizaciji.

Svaki biznismen sanja o uspostavljanju inteligentne raspodjele finansijskih i radnih sredstava. Računovodstvena i upravljačka aplikacija je u stanju to učiniti! Njime se zadaci završavaju, a menadžer 24 sata dnevno kontroliše radni proces. Aplikaciju je moguće instalirati ne na jedan računar, već na nekoliko odjednom. Nudimo besplatno korištenje demo varijante računovodstvene aplikacije.

Naši stručnjaci mogu lako dodati sve dodatne funkcije aplikaciji za automatizaciju. Da li je to karakteristika kašnjenja u prodaji ili bilo koja druga. Analitičke informacije koje se dostavljaju menadžeru su od velike važnosti za menadžera ili rukovodioca kompanije. Da biste privukli više kupaca, bolje je uvesti popuste direktno u aplikaciji!

Računovodstveni softver primjećuje svaki detalj. Ništa ne može izbjeći djelokrug vašeg nadzora. Izvještajna dokumentacija koja se generira direktno u računovodstvenom softveru također je od vitalnog značaja. Inače, moguće je štampati račune i izveštaje sa logom vaše organizacije koja posluje u komercijalnoj sferi. Što se tiče računovodstva kupaca - dobijate listu onih koji se najčešće vraćaju u vašu firmu. Kao rezultat toga, znate njihove preferencije i možete ih potaknuti na više kupovine!

Računovodstvena aplikacija za kontrolu kadrova i zaštitu kvaliteta radi sa velikom količinom informacija, kao i traženjem prioritetnih cjenovnih segmenata. Računovodstveni sistem uzima u obzir momente marketinških i reklamnih procesa i analizira dinamiku prodaje. To ne može a da ne dovede do efikasnijeg upravljanja poslovanjem. Aplikacija poslovnog računovodstva je program koji se često kupuje od naše kompanije. Nepotrebno je reći da većina programa nije u stanju da pruži potreban nivo kontrole. Uz USU-Soft računovodstveni sistem, ne morate da brinete o tome!

Pronaći ćete pouzdanu točnost funkcionalnog sadržaja u svakom resursu koji nudimo. Naša računovodstvena aplikacija također brine o jedinici predmeta. Imamo mnogo upravljačkih izvještaja za različite vrste analiza. Prvo, možete naglasiti proizvod koji je najpopularniji. Takođe, uz poseban izveštaj, računovodstveni sistem će vam pokazati na kom artiklu zarađujete više nego na ostalima, iako se u kvantitativnom smislu možda neće mnogo kupiti. I ovde postoji delikatan balans. Ako vidite da na najpopularnijem proizvodu ne zarađujete puno novca, odmah ćete shvatiti da je moguće podići njegovu cijenu kako biste profitirali od velike potražnje i učinili ga svojim dodatnim prihodom. Možete analizirati prihod za svaku robnu grupu i podgrupu. Imajte na umu da se svi naši analitički izvještaji generiraju za bilo koji vremenski period koji želite. To znači da ćete moći vidjeti određeni dan, mjesec, pa čak i cijelu godinu.

Osim tabelarnog dijela, svi izvještaji sadrže tabele i grafikone, koji vam omogućavaju da jednostavno bacite brzi pogled kako biste odmah shvatili da li vaša trgovina radi efikasno ili ne. Naša kompanija ne proizvodi istu vrstu izvještaja. Izvještaj je profesionalni alat koji pruža potpunu sliku čak i o najizazovnijim pitanjima. A svako ko će koristiti našu računovodstvenu aplikaciju lako postaje najbolji menadžer čak i bez posebne edukacije. Različite varijacije istog dokumenta izvještaja dobijaju se korištenjem ulaznih parametara. Demo varijanta aplikacije računovodstvene i komercijalne kontrole nalazi se na službenoj web stranici. Također možete koristiti prezentaciju i uživati u zanimljivom videu s uputama koji govori o glavnim karakteristikama.

Računovodstvo u trgovini je vrlo zanimljiv posao, jer je više nego što se može zamisliti. Generalno, računovodstvo u trgovini je finansijska kontrola, koja obezbeđuje jasnoću izveštaja i otklanjanje grešaka. Računarska aplikacija za upravljanje i kontrolu je povezana sa vašom kasom, koja zauzvrat šalje informacije u centar za analizu programa. Tamo softver vrši potrebne kalkulacije i predstavlja izvještaje o finansijskoj aktivnosti vaše kompanije (koji, inače, mogu biti bilo koji).