Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za trgovinu

Softver za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za trgovinu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U maloprodaji automatizacija je od velike važnosti u računovodstvu proizvoda. Softver za trgovanje koji je razvila kompanija USU-Soft pruža kvalitetnu kontrolu i upravljanje vašim trgovanjem. Softver za trgovanje je pogodan za male, srednje i velike trgovine, omogućava vam da brzo obavljate operacije i eliminiše mogućnost grešaka. Trgovački softver uključuje informacije o odjelima organizacije, skladištima, potencijalnim i trenutnim kupcima, kao i proizvodima koji se prodaju u dobro funkcionirajućem sistemu automatizacije trgovine. Softver za upravljanje i kontrolu trgovine može koristiti više korisnika istovremeno povezanih preko lokalne mreže ili interneta na jednu bazu podataka. Ne morate angažovati posebnu osobu za rad na softveru za kontrolu i upravljanje trgovinom, jer je softver jednostavan za korištenje i možete naučiti raditi na njemu za nekoliko sati.

Ulaznu robu možete lako registrovati u magacinu, dok se generiše sva potrebna dokumentacija. Ako trebate dodati ili spremiti veliki broj stavki na vanjski izvor u isto vrijeme, koristite funkcije izvoza i uvoza, koje značajno skraćuju vrijeme. Mnogi dokumenti se generišu u poslovnom računovodstvenom softveru uključujući fakture, priznanice, čekove i sve vrste izvještaja. U skladišnom računovodstvu možete kreirati etikete koje će se kasnije koristiti na zalihama. Moguće je prenijeti sliku ili fotografiju sa web kamere na proizvod. Softver za trgovanje je pogodan za mala, srednja i velika preduzeća i profesionalno prati rad preduzeća. Ako kompanija radi sa više tačaka implementacije, korisna je funkcija automatskog ažuriranja unesenih informacija. Koristeći tajmer, podaci će se automatski ažurirati nakon određenog perioda, dodajući nove informacije koje zabilježi svaki zaposlenik. Ako ste zainteresovani za softver za trgovanje, preuzmite besplatnu demo verziju sa našeg sajta i isprobajte njegove karakteristike. Stručnjaci naše kompanije su uvijek spremni da vam pomognu i odgovore na sva pitanja koja imate o softveru za trgovanje.

I, naravno, ne treba zaboraviti na svoje zaposlene. Prvi znak dobrog specijaliste je novčana korist koju on donosi vašem poslu. Ispod svakog zaposlenog možete vidjeti koliko novca donose kompaniji. Ako plata zaposlenog nije fiksna, već parcijalna, softver za trgovanje je lako automatski izračunava. Da biste to učinili, jednostavno možete postaviti procente pojedinačno za svakog stručnjaka. Dozvoljeno je i prilagođavanje plate na osnovu različitih vrsta pruženih usluga i povezanih proizvoda koji se prodaju. Mnoge organizacije koriste i princip uzajamne pomoći. Primjer: kupac je kupio uslugu. On ili ona se takođe mogu ohrabriti da se pobrinu za nešto drugo – šta god da se nalazi u drugim delovima vaše prodavnice. Istovremeno, kompanija će ostvarivati znatno veći prihod, a takve upućivanja drugim stručnjacima biće dodatno nagrađene. Najvažniji zadatak za svakog zaposlenog je, naravno, rad na sopstvenoj reputaciji. A to se može bolje pratiti sudeći po ponašanju kupaca. Kada klijent nastavi viđati istog stručnjaka nakon prve posjete, to se zove zadržavanje kupaca. Što je više, to bolje.

Osim toga, posebnu pažnju posvećujemo dizajnu našeg softvera za trgovanje. Učinili smo sve što je u našoj moći da kreiramo softver za poslovno računovodstvo koji je jednostavan za korištenje i izaziva samo pozitivne asocijacije među onima koji s njim rade. Razvili smo veliki broj dizajna - ljetna tema, božićna tema, moderna mračna tema, tema Valentina i mnoge druge teme - koji će donijeti udobnost u vaš rad i povećati vašu produktivnost jer su pod utjecajem mnogih faktora. Uključujući i okruženje u kojem se zaposleni nalazi.

Naporno smo radili na tome da naš softver za trgovinu učinimo najboljim svoje vrste i koristimo najnaprednije tehnologije prodaje i usluga korisnicima. Posebnu pažnju treba obratiti na pogodnost odjeljka koji se zove baza podataka kupaca, koji sadrži sve potrebne informacije o vašim klijentima. Prijave se mogu izvršiti direktno na blagajni. A da biste brzo pronašli kupce, podijelite ih u grupe: stalne mušterije, VIP klijente ili one koji se stalno žale. Ova metoda vam omogućava da unaprijed znate kojem kupcu treba obratiti više pažnje ili kada ga tačno potaknuti na kupovinu. Ne zaboravite da cijene mogu biti različite za svakog kupca, tako da stalno ohrabrujete one koji provode dosta vremena u vašoj radnji.

Da biste bolje razumjeli kako softver za trgovanje radi i iskusili sve funkcije, posjetite našu službenu web stranicu ususoft.com i preuzmite demo verziju. Pozovite ili pišite! Spremni smo odgovoriti na sva pitanja i pomoći Vam na bilo koji način! Saznajte kako možemo automatizirati vašu organizaciju. Pažnja na ono što vaši zaposleni rade tokom radnog vremena je ono što je potrebno kako biste osigurali da u potpunosti ispunjavaju svoje uloge i zadatke. Ovo je teško organizovati, jer ih ponekad može biti mnogo. U ovom slučaju, preporučljivo je da IT pomoć preuzme ovaj nadzorni i kontrolni zadatak u vaše ruke. Softver za poslovno računovodstvo USU-Soft prati šta rade drugi zaposleni, prikuplja informacije i zatim ih sistematizuje kako bi napravio izvještaje koji su svima razumljivi.