Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prodaje

Računovodstvo prodaje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo prodaje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo trgovačke prodaje jedno je od temeljnih područja rada u trgovačkom preduzeću. Kontrola proizvodnje trgovačke prodaje omogućava određivanje obima prodaje i dinamike razvoja trgovačkog preduzeća. Da bi se održalo kvalitetno računovodstvo prodaje, svaka kompanija koja posluje u oblasti trgovine samostalno određuje metode prikupljanja i čuvanja informacija, kao i koje će alate koristiti za postizanje svojih ciljeva. Obično je alat koji pomaže u ostvarivanju ovih zadataka računovodstveni softver koji rješava mnoge probleme u poslovnom poduzeću. Konkretno, problem nedostatka vremena za obradu sve veće količine informacija.

Najbolja implementacija računovodstvenog sistema u bilo kojoj organizaciji je USU-Soft. U kratkom periodu postojanja, računovodstveni softver za prodaju se etablirao kao veoma kvalitetan program sa velikim mogućnostima. Komercijalni softver USU preuzima sav posao oko sistematizacije i analize unesenih informacija, što omogućava zaposlenima u komercijalnim kompanijama da preraspodijele svoje obaveze i usmjere energiju u kreativnije zadatke. Kvalitet, pouzdanost, upotrebljivost i razumna cijena - sve ove karakteristike privlače sve više kompanija širom svijeta u naš savremeni računovodstveni sistem prodaje. Možemo automatizovati bilo koje poslovanje. Vjerujte nam. Kako bismo vam uštedjeli vrijeme, sa svim klijentima radimo na daljinu koristeći napredne tehnologije. Na našoj web stranici postoji demo verzija programa za automatizaciju računovodstva. Može se instalirati na vaš PC i iz prve ruke možete iskusiti koliko je zgodan i širok spektar funkcija koje ima. Ako vas zanima računovodstveni softver za trgovanje koji vam nudimo, jednostavno nas obavijestite o tome putem bilo kojeg od obrasca za kontakt koji su ovdje ponuđeni.

Koristimo samo najsavremenije tehnologije za kreiranje ovog praktičnog i pametnog računovodstvenog programa za automatizaciju prodaje. Koristeći ovaj računovodstveni sistem prodaje, kontrolu kadrova i uspostavljanje kvaliteta, imaćete 4 načina da obavestite kupce o raznim akcijama, popustima i dolasku novih proizvoda: Viber, SMS, email, kao i glasovni poziv. Umjetna inteligencija će kontaktirati vaše kupce i pružiti im važne informacije o vašoj trgovini i vašim proizvodima kao da je običan zaposlenik. Osim toga, poseban odjeljak, baza podataka kupaca, nudi mogućnost da zabilježite kako je svaki kupac otkrio vašu trgovinu i proizvode. To će vam omogućiti da napravite poseban izvještaj koji će analizirati koje oglašavanje najbolje funkcionira. A ovo je, pak, pravi način da pravilno rasporedite svoje novčane resurse i potrošite novac samo na oglašavanje, što je najefikasnije. Najvažnija karakteristika odjeljka baze podataka kupaca u naprednom programu računovodstva prodaje je da ovdje možete vidjeti kako i u kom iznosu vaš kupac prima bonuse od svake kupovine. Kasnije se ovi bonusi koriste umjesto novca za kupovinu proizvoda koje žele kupiti u vašoj trgovini. Ovaj sistem računovodstva prodaje potiče kupce da troše više u vašoj radnji. Međutim, ne zavisi sve samo od želje kupca. Prodavac također ima ključnu ulogu, tako da morate stvoriti radno okruženje koje podstiče zaposlenika da učini sve što je u njegovoj moći pa čak i malo više da proda što više robe. Zbog toga smo u program automatizacije kontrole prodaje uključili funkciju koja se zove određivanje cijena plata.

Kao što vidite, učinili smo sve što je bilo moguće da ovaj moderni računovodstveni program prodaje bude uravnotežen i pametan. Uzima u obzir ne samo tradicionalne poslovne prakse, već i moderne trendove. Implementirali smo najnaprednije profesionalne metode rada sa klijentima, koje će vaše poslovanje podići na viši nivo i omogućiti vam da nadmašite sve svoje konkurente. Naš napredni računovodstveni program prodaje je zgodan ne samo u pogledu funkcionalnosti, već i dizajna, koji vam pomaže da se fokusirate na specifične zadatke i doprinosite efikasnijem radu vaših zaposlenih. Vi birate bilo koji stil interfejsa koji vam se sviđa. Jedini kriterijum su vaše preferencije i želje. Ne propustite jedinstvenu priliku da koristite naš sistem računovodstva prodaje i preuzmete njegovu besplatnu demo verziju sa naše web stranice. USU-Soft čini veliku razliku u produktivnosti vašeg poslovanja.

Prodaja se smatra zamahom modernih tržišnih odnosa. Naša društva zavise od stabilnosti ovih odnosa. Isto se odnosi i na funkcionalnost običnih trgovina koje prodaju svakodnevnu robu. Ostvaruju profit i istovremeno trpe neke gubitke. Postoji potreba da se sprovede pažljivo računovodstvo ovih procesa, kako bi menadžer sagledao sve investicije i finansijske izdatke kako bi predvideo budući razvoj. Isto tako, menadžer može koristiti sistem za izradu procjena rasporeda u budućem planiranju i izbjegavanje neugodnih situacija nesporazuma i haosa u procesu prodaje. Ovu aktivnost mora kontrolirati i analizirati inteligentna USU-Soft aplikacija, koja eliminira greške i greške. Neka sistem zamijeni nekoliko zaposlenih kako bi rezultati bili mnogo bolji. USU-Soft je vaše rješenje za vječno pitanje kako organizirati upravljanje organizacijom da bude produktivno.