Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo maloprodaje

Računovodstvo maloprodaje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo maloprodaje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moguće je voditi evidenciju u trgovini uprkos broju prodajnih mjesta s našim USU-Soft maloprodajnim računovodstvenim sistemom koji radi i online i offline. Integrirali smo program sa opremom za trgovanje. Dakle, štampate pojedinačne bar kodove na štampaču etiketa. Radite sa terminalom za prikupljanje podataka i registrirajte robu u trgovini. Radite sa robom pomoću čitača bar kodova. Štampanje računa je jednostavno na štampaču ili pomoću fiskalnog registra. Ova automatizacija vam omogućava da radite sa čitačem bar kodova. Pogodnost čitača bar kodova leži u brzini rada, što pojednostavljuje pretragu robe. Sa čitačem bar kodova i posebnim prodajnim prozorom možete lako ostvariti veliki broj prodaja. Takođe, proces inventure će postati još brži i bolji. Jedna od karakteristika naših sistema je dijeljenje korisničkog pristupa računovodstvenom programu za maloprodaju. U maloprodajnom računovodstvenom softveru radite sa više kutija. Sada će vaše maloprodajno računovodstvo biti potpunije i automatiziranije. Postavljanje maloprodajnog računovodstva s našim programom za praćenje maloprodaje bit će brzo! Računovodstveni sistem maloprodaje dostupan je na našoj web stranici kao probna verzija. Iskusite upravljanje maloprodajom u demo verziji. Maloprodaja bez poteškoća - jednostavno je, samo koristite ovaj sistem!

Računovodstveni sistem maloprodaje, koji su postavili naši IT stručnjaci, sastoji se ne samo od kontrole proizvoda u skladištu, već i od praćenja svake jedinice u svakoj fazi kompanije. Da bi se aktivnosti organizacije odvijale na najefikasniji način, većina kompanija je usvojila automatizaciju kontrole proizvoda. Program upravljanja maloprodajnim proizvodima omogućiće vam da u kratkom roku obavite veliki broj operacija, da organizujete integrisanu i kvalitetnu kontrolu proizvoda, narudžbi i proizvodnih procesa, kao i da planirate aktivnosti kompanije i pojedinačno za svakog zaposlenog. . Takođe vam omogućava kontrolu kupaca, formiranje pozitivnog mišljenja o kompaniji i još mnogo toga.

Na raspolaganju su Vam 4 vrste savremenih obavještenja u maloprodajnom računovodstvenom programu: Email, SMS, Viber, glasovni poziv. Oh da, dobro ste čuli! Naš maloprodajni računovodstveni program može nazvati sve kupce i podsjetiti ih na dogovoreni sastanak, govoreći u ime vaše usluge. Većina servisa radije zove svoje klijente da potvrde termin i tako izbjegnu gubitak profita. U posebnom izvještaju nalazi se lista kupaca koje je potrebno kontaktirati. Ovaj izvještaj se zove “Obavijest”. Pomoću njega možete ručno zvati kupce ili im automatski slati masovna obavještenja. Također je moguće koristiti ovaj sistem obavještavanja u druge svrhe. Primjer: kako biste povećali lojalnost vaših kupaca i broj rasprodaja, informirajte se o raznim akcijama i popustima, o akumuliranim bonusima, čestitajte svojim kupcima rođendan, novu godinu i druge praznike.

A još je praktičnije raditi s uplatama u računovodstvenom sistemu. Cijene su naznačene za sve fiksne usluge i umetnute u cjenovnik, ili se biraju ručno, kada tačna cijena nije poznata unaprijed. Osim toga, postoji i treća opcija - kada cijena zavisi od radnog vremena. Ako ste koristili bilo koju robu u pružanju usluge, to navedite u posebnom redu «Materijali». Ako unaprijed znate koji će materijali biti utrošeni na pružanje usluge, dodajete ih u obračun tako da se stalno automatski preuzimaju. To uvijek možete učiniti ručno ako se nešto koristi iznad norme. Međutim, ako neka roba ili materijal nije uključen u cijenu usluge, možete ih dodati na račun tako što ćete ih jednostavno označiti posebnom kvačicom. Cijena svih materijala je prikazana uz cijenu same usluge. Nakon toga, ukupan iznos za plaćanje se obračunava direktno u računovodstvenom softveru.

Ponekad kupci samo trebaju nešto obaviti i spremni su donijeti svoje materijale kako bi minimizirali troškove. Pa, u redu je. Kupac je uvek u pravu! Ako je kupac donio neku svoju robu i materijal, navodite ih na posebnoj kartici kako bi kupac na obrascu za narudžbu vidio da neće morati da ih plaća. Računovodstveni program maloprodaje sve izračunava automatski. Možete odabrati način plaćanja: gotovinom ili karticom. Kupci obično plaćaju gotovinom, tako da je ovaj način odabran po defaultu kako bi se osigurala maksimalna brzina rada. Za detaljne informacije posjetite našu službenu web stranicu ususoft.com. Pozovite ili pišite! Saznajte kako možemo automatizirati vašu organizaciju. Možete preuzeti besplatnu demo verziju maloprodajnog računovodstvenog programa kako biste iz prve ruke iskusili sve funkcije ovog prekrasnog računovodstvenog programa.

Kao što smo već rekli, maloprodajno knjigovodstvo se može obaviti uz USU-Soft program upravljanja i kontrole. Proces ove aktivnosti je zanimljivo posmatrati jer sistem čini čuda u analizi tako velike količine informacija na stalnoj osnovi. To znači da ne zahtijeva odmor ili pauze. To čini aplikaciju vrijednom i osigurava povećanu produktivnost za maloprodajnu organizaciju. Inače, već smo spomenuli da se sistem može koristiti u procesu finansijskog upravljanja i kontrole. To je tačno i korisno je u radu organizacije bilo kojeg profila.