Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za maloprodaju

Program za maloprodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za maloprodaju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Koji maloprodajni program da odaberem da koristim u svojoj radnji? Ovo pitanje postavljaju vlasnici bilo kog komercijalnog preduzeća u oblasti komercijalne delatnosti. Visok nivo konkurencije zahteva od trgovaca ne samo sposobnost da se snalaze u složenosti komercijalne sfere, već i da preispitaju pristup izboru računovodstvenih i upravljačkih sredstava u komercijalnom preduzeću. Računovodstveni program za maloprodaju je najbolji alat za optimizaciju rada kompanije. Program za maloprodaju će Vam pomoći da značajno poboljšate performanse organizacije, kao i uslove rada zaposlenih i pružiće Vam velike mogućnosti za razvoj Vaše kompanije!

Međutim, nijedan maloprodajni program vam ne može pružiti takve garancije kao naš USU-Soft razvoj. Vrlo je teško, pa čak i nemoguće besplatno preuzeti program USU-Soft za online maloprodaju, jer je naš program za automatizaciju i upravljanje maloprodajom zaštićen od takvih pokušaja i zaštićen je zakonom o autorskim pravima. Kada kucate frazu na internetu, kao npr

preuzimanjem softvera iz maloprodajne trgovine, rizikujete da dobijete samo demo verziju, a ne punu verziju softvera. Naš softver za maloprodaju je visokokvalitetan program za modernizaciju i automatizaciju maloprodaje koji zadovoljava međunarodne standarde sa korisničkim interfejsom. Mnoge karakteristike koje ima program kontrole osoblja maloprodaje su jedinstvene. Malo programera može se pohvaliti činjenicom da se njihov program maloprodaje može prilagoditi potrebama svakog kupca i briljantno prilagoditi radu u bilo kojoj industriji. Na primjer, može raditi kao program za namirnice. Trenutno je USU-Soft najbolji maloprodajni program u trgovini. Ovaj jednostavan maloprodajni program za maloprodaju omogućava svakom zaposleniku da ga lako savlada. Sve pogodnosti i svestranost maloprodajnog programa predstavljene su vam u demo verziji.

Prodaja je važan dio svake poslovne aktivnosti, jer broj prodaje pokazuje koliko dobro radite. Potrebno je voditi detaljnu evidenciju. Ako je potrebno, za svaku prodaju možete ispisati račun kako biste imali fizičku potvrdu transakcije između kupca i prodavca. Ukoliko postoji potreba za vraćanjem robe potrebno je predočiti ček, koji se nakon uplate dostavlja kupcu. Da biste izvršili povrat, samo skenirajte bar kod robe skenerom. Upravljanje poslovanjem je, prije svega, vješto upravljanje tokovima robe i ispravno donesenih odluka. Često je u teškim okolnostima teško napraviti pravi izbor, ali ova vještina - multitasking - je potrebna od dobrog menadžera. Da bi se olakšao ionako težak posao šefa kompanije, potrebno je uvesti automatizaciju u prodavnicu, koja će moći da skine značajan dio zadataka s ramena vlasnika.

Naš program za automatizaciju upravljanja maloprodajom i kadrovskog računovodstva moći će generirati veliki broj izvještaja, koji će vam omogućiti kontrolu robe i praćenje kupaca. Robu možete registrovati u maloprodajnom programu kako ručno, tako i korišćenjem najsavremenije tehnologije, odnosno čitača bar kodova. To će uvelike ubrzati proces rada i omogućiti zaposlenima da se troše na složenije poslove. Za svaki proizvod možete postaviti fotografiju kako biste bolje razumjeli s kojim proizvodima radite. Maloprodajni program će vam takođe pokazati koji su proizvodi najtraženiji, tako da nikada nećete imati situaciju da nemate zalihe. Ako se artikal često vraća, vidjet ćete izvještaj koji prikazuje dobavljače tog artikla. Na taj način možete odrediti kome je bolje da se ne vraćate kako ne biste dobili robu lošeg kvaliteta i ne uznemirili kupce. Ako proizvod predugo stoji na policama i ne prodaje se, maloprodajni program će napraviti izvještaj i vidjet ćete da morate nešto učiniti po tom pitanju. Možda je vrijeme da značajno snizite cijenu kako biste ga prodali?

Ako sumnjate da li da verujete našem programu ili ne, spremni smo da vam pružimo jedinstvenu priliku da besplatno koristite našu demo verziju kako biste videli sve funkcionalnosti i pogodnosti dizajna. Prema svakom kupcu se odnosimo sa poštovanjem i uvek smo u kontaktu. Naši stručnjaci mogu objasniti svaku nejasnu situaciju, posavjetovati i riješiti svaki problem. Automatizacija u radnjama je nešto bez čega ne možemo u modernom svijetu. Morate pratiti moderne trendove. Ne samo zato što je to moderno, naravno, već zato što vam moderna tehnologija omogućava značajno pojednostavljenje svakog posla, posebno monotonog kao što je obračun podataka. Kompjuteri su pokazali da upravljaju velikim tokovima podataka bolje od ljudi, isključujući greške bilo koje vrste. Ali osoba je takođe sastavni deo; osoba definiše zadatke, analizira izvještaje koje daje mašina i onda, na osnovu mnogih faktora, donosi potrebnu odluku. Automatizacija u radnji je ono što vašoj kompaniji toliko treba!

Kako izgleda obična prodavnica u očima normalnog kupca? To je mjesto gdje možete odabrati neke proizvode koji su vam potrebni i onda, samo otići na kasu, možete platiti te proizvode i napustiti radnju. Međutim, za menadžera ove radnje je drugačije, jer postoji mnogo aspekata koje treba uzeti u obzir. Na sreću, program USU-Soft olakšava upravljanje i doprinosi kontroli kvaliteta procesa.