Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u trgovini

Program za računovodstvo u trgovini • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u trgovini
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka poslovna organizacija nastoji da iskoristi svoje resurse i sredstva što efikasnije. Svaki menadžer razumije da je računovodstvo u uredskim programima poput Excela beznadežno zastarjelo. Danas, u cilju uspješnog nadmetanja sa konkurencijom, kao i bolje kontrole svih procesa u vašoj radnji, uobičajeno je korištenje softvera. Uz njegovu pomoć prikupljaju se i obrađuju analitičke informacije koje nam omogućavaju da procijenimo efikasnost radnje kako bismo mogli odgovoriti na promjene vremena. Međutim, takvi računovodstveni programi trgovina često imaju prilično visoke troškove i ne najpovoljnije uvjete rada. Stoga, čelnici nekih kompanija (posebno malih) počinju vjerovati - besplatni računovodstveni program u trgovini najbolji je način za automatizaciju rada. Činjenica je da u većini slučajeva postoji računovodstveni program u trgovini.

Možete ga, naravno, besplatno preuzeti, ali to će biti samo demo verzija. Nijedan programer koji poštuje sebe ne objavljuje takve sisteme u javnom domenu, jer je svaki od njih zaštićen zakonima o autorskim pravima. Takav napredni računovodstveni program u radnji preuzet sa interneta nikada neće biti besplatan. Također, nekoliko programera će raditi s njim. Većina stručnjaka će vam preporučiti da kontaktirate programere i kupite punu verziju računovodstvenog i kontrolnog programa trgovine. Naravno, ovo više neće biti besplatan program za računovodstvo u trgovinama. Ali kvalitet je vrijedan toga. Također, prije instaliranja softvera, trebali biste pregledati prijedlog. Sigurno ćete pronaći najpovoljniju budžetsku opciju, jer danas na tržištu postoji ogroman izbor softvera koji se razlikuje ne samo po funkcionalnosti i uvjetima usluge, već i po cijeni.

USU-Soft je najpovoljniji i najkvalitetniji program za upravljanje računovodstvom u trgovini. Možete preuzeti besplatnu verziju s ograničenom funkcionalnošću s naše web stranice. U svom radu fokusiramo se na kvalitet i dostupnost našeg softvera za organizacije sa bilo kojim budžetom. Zahvaljujući napornom radu naših programera, pronašli smo sretan medij i s ponosom možemo reći - mi smo programeri računovodstvenog programa i programa za upravljanje trgovinom koji utjelovljuje najbolju kombinaciju najvišeg kvaliteta i povoljne cijene. Ne nudimo mjesečnu pretplatu. Naši kupci imaju mogućnost da plate rad naših tehničara tačno na vreme za unošenje izmena u konfiguraciju računovodstvenog programa. USU-Soft je računovodstveni program u trgovini koji će učiniti vaš rad udobnim, brzim i kvalitetnim. Prodavnica koja koristi USU-Soft program će početi da pokazuje odlične rezultate. Menadžer donosi razumne računovodstvene odluke na najprikladniji i najčitljiviji način zahvaljujući našem programu i na osnovu relevantnih informacija koje pruža.

Da bi se održala relevantnost formata i metoda računovodstva, zavisi od regulatorne i referentne baze, gdje se, pored normi i standarda o naručivanju skladištenja, daju preporuke o obliku registracije. Baza podataka se redovno prati kako bi se dobile nove odredbe ili dopune postojećih, garantujući relevantnost oblika, metoda, tehnika, formula uključenih u formiranje kako dokumenata, tako i indikatora. Postavljanje računovodstvenog softvera u prodavnici omogućava zgodnu funkciju uvoza u skladište - organizira prijenos velikih količina informacija iz eksternih elektronskih dokumenata u automatizirani sistem upravljanja dokumentacijom i financijskom kontrolom uz automatsku distribuciju prenesenih podataka prema strukturi dokumenta i navedenu rutu. To omogućava skladištu da prilikom prijema velikog broja robnih artikala ne upisuje nove nazive u nomenklaturu posebno, već da sve prenosi odjednom preko funkcije uvoza elektronskih dokumenata dobavljača, trošeći djelić sekunde na posao.

Učinili smo sve da program trgovine bude najbolji u svojoj vrsti i koristimo najnaprednije tehnologije prodaje i usluge kupcima. Posebnu pažnju treba obratiti na praktičnost odjeljka koji se zove baza podataka kupaca, koji sadrži sve potrebne informacije o vašim klijentima. Registracija se može izvršiti direktno na blagajni. A kako biste brzo pronašli kupce, podijelite ih u grupe: stalne mušterije, VIP klijente ili one koji se stalno žale. Ova metoda vam omogućava da unaprijed znate kojem kupcu treba obratiti više pažnje, odnosno kada ga tačno potaknuti na kupovinu. Da biste dobili bolju sliku o našem računovodstvenom programu u trgovini, posjetite našu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju.

Odjel marketinga će sigurno cijeniti korisnu značajku računovodstvene aplikacije USU-Soft trgovine. Poenta je da softver može analizirati izvore koji su doveli vaše klijente do vas. Ukratko, poznato je da koristite različita mjesta za oglašavanje svoje organizacije. Međutim, važno je znati koji su najefikasniji. Evo programa USU-Soft! Analizirajući preferencije kupaca, prikuplja podatke i generiše izvještaje koji pokazuju gdje još uložiti svoja finansijska sredstva.