Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovinu

Program za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovinu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Proces dovođenja automatizacije u računovodstvo prodavnice zahteva pomoćnika u suočavanju sa specijalizovanim softverom. Program za upravljanje USU-Soft storeom je slučaj kada jedan program može zamijeniti nekoliko odjednom. Kao rezultat, možete uspostaviti potpunu kontrolu nad radnjom i vidjeti svaki mali detalj svakog procesa. Sa programom za kontrolu skladištenja moguće je analizirati velike količine podataka za kratko vrijeme. Interfejs aplikacije je ono što privlači ljude na prvom mjestu. Možete vršiti prodaju, plaćanja, narudžbe za nove proizvode i vršiti inventuru. A sa skenerom bar kodova, više ne morate to raditi ručno. Upotrebom barkod čitača uvijek postoji zajednički problem modernosti čitača. USU-Soft program za računovodstvo prodavnica omogućava rad sa različitim tipovima čitača, kao i sa fabričkim bar kodovima. A ako ste menadžer prodavnice i čelnik ste kompanije, tada ćete imati čitav niz upravljačkih izvještaja, koje možete individualno prilagoditi u programu upravljanja kontrolom trgovine. A naši stručnjaci, na vaš zahtjev, mogu kreirati dodatne izvještaje. I što je najvažnije, u ovim izvještajima vidite ne samo kretanje novca, već i sva kretanja robe, kao i izvještaje o radu zaposlenih. Održavajte potpuni inventar u trgovini kroz naš program zaliha u trgovini!

Uobičajena je situacija kada se interesantna radnja sa traženim proizvodom mora zatvoriti. Zašto se to dešava? Najčešći razlog je loše vođenje evidencije imovine i nemogućnost da se rad organizuje na način da se osigura efikasnost svih radnji vaših zaposlenih. Sistem vam omogućava da kontrolišete svaku malu aktivnost u vašoj radnji i skladištima. Nema smisla misliti da će besplatni programi za automatizaciju trgovine, koje je tako lako pronaći na internetu i instalirati na vašu opremu, definitivno riješiti vaš problem. Besplatan sir se može naći samo u mišolovci. Ovi računovodstveni programi trgovine samo donose probleme i postaju katastrofa. One dovode do stalnih padova i grešaka i značajno štete vašem poslovanju. Osim toga, morat ćete potražiti nekoliko sistema koji obavljaju različite funkcije. Nudimo univerzalni program upravljanja trgovinom i osiguranje kvaliteta koji lako zamjenjuje više programa.

Naš program u prodavnici je proizvod testiran vremenom. Već imamo veliki broj zadovoljnih kupaca kvalitetom i performansama sistema. Zahvaljujući nama, mnoge kompanije koje su se nekada borile za tržište postale su lidere, a danas imaju najnapredniji program za automatizaciju prodavnica koji pruža maksimalnu efikasnost.

Napravili smo posebno jednostavan dizajn. Shvatićete kako da radite sa programom bez potrebe za pomoći. Ali kako bismo bili sigurni da ćete koristiti sve moguće funkcionalnosti programa, spremni smo vam pružiti uslugu obuke za rad sa programom. Naši stručnjaci će vam reći i pokazati vam u praksi kako da što efikasnije koristite sistem, kao i da ga instalirate u svim vašim prodavnicama i povežete svu potrebnu opremu. Osim toga, dizajn je jedinstven: birate onaj koji vam najviše odgovara. Tako ćete svoje radno mjesto pretvoriti u najudobnije okruženje. I više od toga, vaša interakcija s programom će izazvati samo pozitivne emocije.

Obratite pažnju na odjeljak pod nazivom „jedinica za korisnike“. Podatke o kupcima unosite direktno na blagajni i možete ih kategorizirati u grupe kojima je potrebna različita pažnja i briga. Neki od njih često dolaze u vašu radnju, a neki ne. Oni koji su Vaši istinski fanovi i iskazani odani mogu biti upućeni u VIP kategoriju. Zašto se truditi oko toga? Ovo je najuspješniji način da zadržite interes za svoju trgovinu. Na kraju krajeva, glavni zadatak nije samo privući kupce, već i učiniti ih stalnim kupcima, tako da vašem poslovanju donose stalan prihod. Drugi uspješan alat za ovo je sistem akumulacije bonusa. Kupci dobijaju bonuse uz svaku kupovinu. I onda potroše te bonuse umjesto pravog novca i kupuju artikle u vašoj trgovini. To ih podstiče da vam iznova dolaze.

Kako drugačije možete dopustiti klijentima da se osjećaju kao da ih se sjećate i da vam je stalo do njih? Naravno, to je zgodan i moderan sistem obavještavanja. Nudimo 4 načina za interakciju sa korisnicima: Viber, SMS, email i glasovni poziv. Ovo drugo program radi automatski, što vam omogućava da uštedite svojim zaposlenima dragocjeno vrijeme koje mogu potrošiti na zahtjevnije zadatke. Tako ih možete obavijestiti o dolasku novih proizvoda, isplativim promocijama i zanimljivim događajima koje organizirate posebno za svoje kupce. Da biste dobili bolju predstavu o programu koji nudimo, preuzmite besplatnu verziju i iskoristite svaku priliku da unaprijedite svoje poslovanje. A ako želite da nabavite naš program, rado ćemo vam pomoći oko njegove konfiguracije.

Pozornost na detalje je ono što svakog poduzetnika čini konkurentnijim na tržištu. Ova karakterna osobina vam omogućava da budete svesni svih događaja koji se dešavaju u kompaniji, kao i da koristite sve dostupne podatke za predviđanje ishoda različitih situacija. Ova mogućnost je takođe olakšana aplikacijom USU-Soft, koja je najsavremeniji sistem koji upravljanje organizacijom čini uravnoteženim i korisnim. Potreba za postizanjem dobrih rezultata je ono što tjera poduzetnike da traže dodatne alate. USU-Soft je ono što nudimo!