Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovanje

Program za trgovanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Komercijalne organizacije su oduvijek među prvima odgovarale i na najmanje promjene životne sredine, koristeći u svom radu najnovija dostignuća nauke i tehnologije. Želja da se uvijek bude u toku diktirana je specifičnostima trgovine. Konkurencija je po pravilu veoma velika. Za opstanak u ovakvim uslovima potrebno je primijeniti napredne računovodstvene metode. Posebno nam je potreban program za trgovanje. Najnapredniji program blagajne za trgovanje omogućava kompaniji da značajno ubrza obradu sve veće količine informacija, otklanja sve karike u lancu poslovnih procesa, kontroliše rad zaposlenih u svakoj fazi aktivnosti i održava najbolje i najefikasnije menadžersko računovodstvo. Na tržištu informacionih tehnologija postoji mnogo sistema za upravljanje i kontrolu trgovanja. Tek nakon detaljnog istraživanja tržišta, kompanija može izabrati jedan ili drugi program trgovanja. Šta je najprikladnije u datoj kompaniji odlučuje vaš šef, na osnovu različitih uslova. U pravilu se radi o kvaliteti, cijeni i mogućnosti individualnih postavki.

Prema mnogim kompanijama, najnapredniji program za marketing je USU-Soft. Danas je to zaista najbolji program depozita novca za trgovinu. Lako se koristi kao program za trgovanje gotovinom i kao najbolji gotovinski program za trgovanje dionicama i kao najbolji program za gotovinski depozit za trgovanje. Osim toga, najbolji sistem kontrole trgovanja za upravljanje gotovinom pomaže da se izvrši sveobuhvatna analiza kompanije i pomaže u procjeni izgleda za njen razvoj. Kako biste bolje razumjeli šta je USU-Soft program blagajne za trgovanje, dobrodošli ste na našu web stranicu da preuzmete njegovu demo verziju.

Posebna mogućnost kategorizacije klijenata daje vam bolje razumijevanje kako raditi s njima i koji klijenti trebaju najviše pažnje. Primer: naravno VIP klijenti zaslužuju posebno poštovanje i posebne privilegije, jer su oni najvredniji u vašem poslu i donose najviše novca. Takođe imamo veoma zgodan sistem za rad sa robom. Proizvod se unosi u bazu podataka na različite načine. Najprikladniji i najmoderniji način je korištenje bar kodova jer štedi vrijeme zaposlenika koji bi ga trebali trošiti na zahtjevnije zadatke. Učitavate sliku svakog proizvoda kako biste bolje razumjeli s kojim proizvodom radite. Govoreći o fotografijama, također je moguće postaviti fotografiju za svakog kupca u naš softver za trgovanje kako bi stručnjak koji radi sa bazom podataka kupaca mogao bolje vizualizirati kupca i možda čak pokušati predvidjeti koju stavku ili uslugu želi. To je težak zadatak koji zahtijeva posebno znanje o različitim tipovima karaktera.

Napredni program komercijalnog upravljanja nudi širok izbor izvještaja sa grafikonima i tabelama koji vam pomažu da imate pregled vašeg poslovanja. Osim toga, poseban sveobuhvatan izvještaj pokazuje svestranost svakog specijaliste. Vidjet ćete obim posla koji obavlja svaki stručnjak pojedinačno. A ako jedan od njih pokuša obaviti nekoliko zadataka, ne nosi se s poslom, a kupci često vraćaju robu ili se žale na lošu uslugu, onda se to može vidjeti u posebnom izvještaju. Tamo ćete vidjeti ove stručnjake i broj neželjenih slučajeva u kontekstu svakog mjeseca. Ali najvažniji izvještaj je zadržavanje kupaca. Klijent će se uvek vraćati dobrom specijalistu! Analizirajte postotak zadržavanja svakog zaposlenika i pronađite najvredniji talent. Svi izvještaji se generiraju sa vašim logom i drugim referencama. Sve analize se mogu prikazati u kontekstu bilo kojeg vremenskog perioda. To znači da možete lako analizirati: jedan dan, jednu sedmicu, jedan mjesec, pa čak i cijelu godinu. Funkcija je posebno korisna za obavljanje najvažnije i obavezne stvari u svakoj organizaciji - finansijske analize.

Koristimo samo najsavremenije tehnologije za kreiranje ovog pametnog i praktičnog softvera za trgovanje. Koristeći ovaj sistem obračuna prodaje, imaćete 4 načina da obavestite kupce o raznim promocijama, popustima i novim proizvodima: Viber, SMS, email, kao i glasovni poziv. Umjetna inteligencija će se povezati s vašim kupcima i pružiti im važne informacije o vašoj trgovini i vašim proizvodima, baš kao i običan zaposlenik.

Naš program može konkurirati mnogim sličnim programima. Ne propustite priliku da svoje poslovanje učinite još efikasnijim. Dali smo sve od sebe da program koji smo kreirali zadovolji sve Vaše potrebe i želje. Posjetite našu službenu web stranicu i preuzmite besplatnu probnu verziju softvera za trgovanje. Vidjet ćete - ovaj program vrijedi instalirati. Iz prve ruke ćete iskusiti sve pozitivne kvalitete o kojima smo pričali i shvatiti da su stvarne i čak bolje nego što ste očekivali.

Jedna od najvažnijih karakternih osobina svakog poslovnog menadžera je pažnja čak i do najsitnijih detalja. Ovo je od vitalnog značaja zbog činjenice da nas tržišni odnosi, u kojima svi živimo, informišu o sopstvenim pravilima saradnje i interakcije sa internim i eksternim poslovnim procesima. A poznavanje trendova sigurno će vam dati veliku prednost. U tome vam pomaže program USU-Soft, koji dodatno olakšava proces kontrole.