Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazar

Program za bazar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazar
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Cilj svake kompanije koja posluje u oblasti trgovine je tražiti nišu u kojoj je moguće ostvariti veći prihod, biti uspješan i pronaći pouzdane partnere. Međutim, za postizanje ovih ciljeva potrebna je najbolja primjena korporativne kontrole upravljanja i nadzora osoblja koji joj omogućava da obrađuje podatke koje dobije, umjesto da dopusti osobi da to radi, čekajući svoje vrijeme i strahujući od grešaka koje čovjek može počiniti. Mentalne sposobnosti članova tima komercijalnog preduzeća koriste se za ostvarivanje zanimljivijih zadataka. Sve veći broj preduzeća širom sveta prelazi na automatizovane računovodstvene programe za bazar. Ovaj proces nije prošao kroz organizacije kao što su bazari. Najbolja prilika je korištenje posebnih programa za bazar koji optimiziraju sve poslovne procese i maksimiziraju potencijal organizacije. Program automatizacije i upravljanja bazarom USU-Soft čini rad vaše ustanove još efikasnijim i privlači nove kupce i partnere. Posebno je važno imati ovakav program na bazaru. Bazar je pijaca posebne vrste na kojoj je neophodna kontrola robe, kupaca i zaposlenih. Bez toga, vaša bazarska radnja može postati haos.

Zašto baš USU-Soft? Sve je vrlo jednostavno. Osnovni principi kojima se naša kompanija vodila pri kreiranju ovog programa modernizacije bazara su kvalitet, pouzdanost, efikasnost i pristupačna cijena. I uspjeli smo te planove ostvariti. Ako ste zainteresirani za karakteristike našeg programa za bazar, možete se upoznati s njima preuzimanjem demo verzije na našoj web stranici.

Naš program zaštite kvaliteta i nadzora nadzora bazarnog računovodstva ima više pozitivnih kvaliteta. Nudimo najpovoljniji interfejs. Jednostavno je i intuitivno. Dizajn birate sami, jer smo pripremili veliki broj tematskih interpretacija. Možete birati po svom ukusu i tako stvoriti najudobnije uslove za rad. Ovo direktno utiče na produktivnost, a samim tim i na uspeh vašeg poslovanja. Takođe pružamo pogodnu bazu za rad sa klijentima. Možete koristiti 4 moderna načina za komunikaciju sa njima: Viber, SMS, email, kao i glasovne pozive. Posebno smo ponosni na ovaj najnoviji alat za komunikaciju s kupcima jer je najnapredniji. Osim toga, malo se trgovina ili servisa može pohvaliti da ima slične artikle moderne tehnologije.

A poseban bonus sistem našeg programa upravljanja bazarom i kontrole kvaliteta jedinstven je po tome što vam omogućava ne samo da privučete kupce, već i da ih zadržite u svojoj radnji. U programu bazara vidjet ćete ko je dobio bonuse i koje kupovine je napravio. Bonus sistem je sastavni dio trgovanja u savremenom svijetu. Ne postoji nijedna prodavnica koja nije implementirala ovaj način uticaja na podsticaje kupaca. Kupci nastoje akumulirati što više bonusa trošeći više novca u vašoj trgovini.

Program za automatizaciju i modernizaciju računovodstva i upravljanja nudi nekoliko izvještaja koji će vam pomoći da u potpunosti shvatite stanje vašeg poslovanja. Primjer: analitički izvještaj prikazuje broj kupaca koji su zatražili usluge u kontekstu jednog dana. Neće svi biti dovedeni do posljednje i najvažnije faze - kupovine. Procenat koji je platio robu ili usluge je pokazatelj efikasnosti vašeg poslovanja. Međutim, bez obzira na to koliko dobro radite sa svojom bazom podataka o kupcima, i dalje morate voditi računa o svojim zaposlenicima. Oni takođe igraju važnu ulogu. Naš program pametnog bazara pomaže vam da identifikujete zaista kvalifikovane ljude. Ne treba se obazirati na to ko samo ide u eter, već se voditi samo našim analitičkim programom za bazar.

Prvi znak dobrog profesionalca je finansijska korist koju donosi prodavnici ili usluzi. Vidite koliko novca svaki stručnjak zarađuje u vašoj kompaniji. Ako plata zaposlenog nije fiksna, već parcijalna, bazar program će je lako automatski izračunati. Da biste to učinili, jednostavno možete postaviti procente pojedinačno za svakog stručnjaka. Takođe je dozvoljeno prilagođavanje plate prema različitim vrstama usluga koje se pružaju. Mnoge kompanije rade i po principu "pobjedi sebe, pomozi kolegi". Možemo dati primjer. Razmotrimo ovu situaciju: kupac je koristio uslugu. Takođe mu se može savetovati da uradi nešto drugo ili da kupi nešto drugo. U isto vrijeme, kompanija zarađuje veći prihod, a stručnjak je čak i nagrađen za ove odlične prodajne brojke. Također možete vidjeti dinamiku posjeta svakog specijaliste. Ovaj uporedni izvještaj prikazuje broj posjetilaca u mjesecu za pojedinog zaposlenog, kao i u poređenju sa ostalim zaposlenima.

Nemoguće je postati uspješna kompanija bez računovodstvenog programa prodaje. Stoga, iskoristite priliku da besplatno testirate naš bazar program i uvjerite se - zaista je efikasan i može dovesti vaše poslovanje na potpuno novi nivo uspjeha. Ponuda je korektna i pouzdana, jer veliki broj kupaca, sa kojima sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju, dijeli svoja iskustva korištenja USU-Soft programa. Ove misli se mogu pročitati u obliku članaka koji se nalaze na našoj web stranici.