Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodaju robe

Program za prodaju robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodaju robe
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prodaja u prodavnici - posebna vrsta djelatnosti povezana s prodajom sasvim specifične robe - komada robe (najčešće odjeće, rjeđe - obuće, pribora i sl.), koji ostaju na zalihama. Računovodstvo obično uključuje vođenje svih vrsta evidencija sa velikim dijelom evidencije zaliha i prodaje. Najpouzdaniji i najlakši način da se program trgovine učini potpuno operativnim je merchandising program. Svaki program za prodaju robe ima za cilj organizaciju rada trgovačke kompanije, ubrzanje procesa obrade i sistematizacije podataka i normalizaciju toka rada (posebno rada odjela prodaje). Neki menadžeri s obzirom na to da su pronašli jeftiniji način za nabavku programa prodaje robe, odlučuju da preuzmu program prodaje robe putem interneta tražeći od programa za upite na stranici za pretraživanje da prodaju robu besplatno ili besplatno preuzmu programe za prodaju robe. Treba objasniti da je ovakav pristup problemu potpuno pogrešan i ne samo da može narušiti vaše povjerenje u automatizirane računovodstvene programe, već može dovesti i do gubitka informacija. Činjenica je da se neće svaki programer pobrinuti za održavanje besplatnog prodajnog programa za kontrolu prodaje robe (a ako je tako, onda ne bez takvog poticaja kao što je novac), a ova potreba za tehničkom podrškom će se prije ili kasnije pojaviti . Drugim riječima, svi stručnjaci preporučuju samo prodaju programa kupljenih od pouzdanih programera.

Najpouzdaniji program za prodaju robe i kontrolu skladištenja - USU-Soft. Ovaj merchandising program ima mnoge prednosti u odnosu na svoje analogne i može vrlo brzo pokazati najbolje rezultate. Odlikuje se visokim kvalitetom izvođenja, lakoćom korišćenja, prijatnom cenom i korektnim programom održavanja. Programeri USU-Softa imaju međunarodno povjereni brend D-U-N-S, što potvrđuje prepoznatljivost ovog prodajnog programa upravljanja robom širom svijeta kao jednog od najkvalitetnijih proizvoda za prodaju robe. Prodajni program za upravljanje robom koji pomaže u olakšavanju prodaje robe omogućava vam da koristite ne samo standardnu opremu u trgovini (oprema trgovine i skladišta - skeneri bar kodova, štampači računa, naljepnice itd.), već i potpuno novi uređaj, koji nemaju sve trgovine već savladali - moderne terminale za prikupljanje podataka (DCT). Riječ je o malom kompaktnom uređaju koji zaposleni jednostavno nosi u džepu i koristi ga po potrebi. Primjer: da napravite inventar koji koristite i uštedite puno vremena. Podaci se čitaju i zatim prenose u glavnu bazu podataka. Uređaj može pohraniti određenu količinu podataka, što je značajan plus. Dakle, čak i ako u skladištima ima mnogo artikala, možete ih sve dodati u bazu podataka, a kapacitet skladištenja računovodstvenog prodajnog sistema je neograničen.

Rad sa kupcima takođe zaslužuje posebnu pažnju. Podaci o klijentu mogu se unijeti direktno na blagajni. Na primjer, unosite u računovodstveni sistem za upravljanje prodajom i narudžbinama ime, prezime, patronimiju kupca, kao i koliko godina ima, po želji, njegove preferencije i tako dalje. Svaki kupac dobija bonuse za svaku kupovinu. Mislimo da nije vredno objašnjavati šta je bonus sistem, jer sve prodavnice već duže vreme koriste ovu strategiju za privlačenje i zadržavanje kupaca. Malo ljudi može odoljeti prilici da iskoristi ove akumulirane bonuse umjesto gotovine i kupi više proizvoda u vašoj trgovini. Vidjet ćete koje kupovine kupac kupuje i dobija bonuse. Tako ćete shvatiti šta mu je draže, te tako poslati reklamu i ponuditi da kupi nešto drugo, ohrabrujući ga da potroši još više. Kupci se također mogu podijeliti u kategorije za laku navigaciju kroz ogromnu bazu podataka koja sadrži informacije o velikom broju kupaca. Upravljanje kupcima je neophodno u svakoj poslovnoj organizaciji.

Ova podjela može biti zasnovana na nekoliko kriterija: na osnovu broja posjeta (kod redovnih i rijetkih kupaca); na osnovu prisustva ili odsustva žalbe (kod onih koji se nikada ne žale i kod onih koji to rade stalno); na osnovu određenih kupovina, starosti, ulice stanovanja itd. Neki kupci čak zaslužuju da dobiju VIP status i sve privilegije koje su im potrebne. A kako biste uvijek bili u kontaktu sa svojim klijentima, možete koristiti 4 načina komunikacije - Viber, SMS, email, pa čak i glasovni poziv. Možete slati oglase, kataloge, specijalne ponude, popuste ili pozivnice na događaje, čestitati praznike, zahvaljivati na kupovini, obavještavati vas o dolasku robe i još mnogo toga.

Želite izbjeći greške u radu s proizvodima i prodajom? Želite li dio monotonog posla prebaciti na mašinu koja to može bolje i brže podnijeti? Da li želite da optimizujete svoje poslovanje toliko da će konkurenti zaostati? Zatim slobodno odaberite naš program kontrole i automatizacije prodaje. Garantujemo sve to i više od toga. Navikli smo da ugodno iznenađujemo naše kupce. Na našoj službenoj web stranici pronaći ćete sve potrebne informacije, kao i preuzeti besplatnu demo verziju kako biste je instalirali u svojoj kompaniji i provjerili je li sve o čemu pričamo istina ili ne. Možemo vas uvjeriti da vas naš jedinstveni sistem automatizacije i modernizacije poslovanja neće iznevjeriti i da ćete ga sigurno željeti nastaviti koristiti! Kontaktirajte nas na bilo koji način. Uvijek smo u kontaktu i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.