Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prodaje robe

Računovodstvo prodaje robe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo prodaje robe
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U svakom preduzeću u sferi trgovine, računovodstvo prodaje robe kao proizvoda proizvodnih preduzeća je glavni vid računovodstva i deo sistema upravljanja aktivnostima komercijalnog preduzeća. Uopšteno govoreći, računovodstvo prodaje robe u preduzeću je od presudne važnosti i zahteva poseban pristup, jer uključuje rad nekoliko strukturnih jedinica organizacije, a za kontrolu trgovačkog preduzeća koristi se poseban softver. Računovodstvo prodaje robe vrši se pomoću posebnih programa za kontrolu proizvoda proizvodnih preduzeća ili imovine trgovačke organizacije. Danas postoji mnogo takvih sistema pomoću kojih se prati prodaja i roba u komercijalnim organizacijama.

Jedan takav računovodstveni program prodaje robe je USU-Soft. Može se koristiti kao program za vođenje evidencije o prodaji robe i usluga, registraciju proizvoda i kontrolu procesa u cjelini. Koristeći USU-Soft softver za organizaciju trgovine, vodite odvojenu evidenciju prodaje robe, kao i objedinjujete je ako trgovački zastupnik nije ograničen na jednu filijalu. Naš razvoj je dugo i čvrsto ušao na tržište informacionih tehnologija, zauzimajući vodeću poziciju. Razlog je velika lista mogućnosti i individualni pristup svakom klijentu. Softver u proizvodnji USU-Soft vam omogućava da optimizirate ne samo računovodstvo prodaje robe u trgovini, već i aktivnosti organizacije u cjelini. Radimo sa klijentima širom CIS-a i šire. Aktivno koristimo daljinski pristup za obavljanje usluga tehničke podrške na trgovačkom programu. Da biste vidjeli sučelje i većinu mogućnosti našeg razvoja računovodstva za prodaju robe u trgovini, možete instalirati demo verziju na našoj web stranici.

Računovodstveni program prodaje robe će vas voditi generiranjem velikog broja izvještaja u najrazličitijim pravcima vašeg poslovanja. Primjer: možete analizirati u kojem segmentu cijena su vaše usluge i roba najdostupniji ljudima. Ako je nešto preskupo i nije popularno, snizite malo cijenu, dobit ćete na prodanoj količini! Naš program računovodstva prodaje također prikazuje vaše troškove. Ovo vam pomaže da imate bolju kontrolu nad njima. Vidjet ćete zbroj svake stavke troškova. Oni će se formirati mjesečno, što dodatno olakšava praćenje dinamike. A uz informacije o prihodima i rashodima, program računovodstva prodaje će ih vizualno prikazati kao svijetlozelena i crvena linija na grafikonu. Također će izračunati dobit za svaki mjesec vašeg efektivnog rada. Ako pokrenete promociju kako biste privukli više kupaca, u posebnom izvještaju možete vidjeti da li je to djelotvorna ili neprimijećena akcija. Menadžer će također imati informacije o primljenim i potrošenim bonusima. Imajte na umu da svaki izvještaj sadrži različite grafikone i tabele. Ovo je radi jasnoće vašeg računovodstva prodaje. Uz naš promišljeno osmišljen program, ne morate čak ni biti ekonomista ili računovođa da biste vidjeli širu sliku. Takođe, ne morate trošiti mnogo vremena na analizu. Menadžeri cijene svaku sekundu. Često je dovoljan samo brz pogled na željeni izvještaj!

«Customer Unit» je jedinstvena sekcija, posebno dizajnirana da vam olakša rad sa kupcima što je više moguće. Kupci se mogu podijeliti u grupe kako bi bolje vidjeli koji kupci trebaju najviše pažnje i vremena. Podaci o kupcima mogu se unijeti direktno na blagajni. Neki kupci radije posjećuju radnju često, dok drugi to čine rijetko. Ljudi iz prve grupe dobijaju VIP kategoriju jer su vaši odani fanovi i pokazali su pravu lojalnost. Važno je da ih držite u svojoj radnji. Mnogi se pitaju zašto bi to trebali učiniti i ne razumiju zašto je važno gubiti vrijeme na to. Ova tehnika je jedna od najvažnijih metoda održavanja interesa za vašu radnju. Mora se imati na umu da privlačenje kupaca nije najvažniji zadatak. Važno je kupce pretvoriti u stalne kupce, kako bi oni donosili stalan prihod. Drugi način da se to postigne je uvođenje sistema akumulacije bonusa. Kupci dobijaju bonuse za svaku kupovinu u trgovini. Nastoje da akumuliraju što više bonusa, što znači da kupuju mnogo u vašoj radnji. To ih podstiče da vam iznova dolaze.

Za detalje, posjetite našu službenu web stranicu. Ovdje možete preuzeti besplatnu demo verziju našeg programa računovodstva prodaje robe i iz prve ruke iskusiti sva čuda koja je naš sistem spreman da ponudi. Automatizacija - budućnost vašeg poslovanja!

Prodaja robe je proces koji zahtijeva strogu kontrolu i nadzor računovođa. Budući da zapošljavanje tolikog broja računovođa nije isplativo, puno je bolje instalirati aplikaciju USU-Soft i vidjeti koji se sjajni rezultati mogu postići uz pomoć modernih tehnologija u vidu posebnih algoritama i nizova pravila. Program je moderan i pogodan za svaku organizaciju. Personalni računar ne mora biti jedan od najboljih u kontekstu produktivnosti. Aplikacija radi na bilo kom računaru, tako da ne morate kupovati dodatnu opremu da bi program bio od koristi u vašoj kompaniji. Pogledajte uspon Vaše kompanije uz pomoć informacionih tehnologija - USU-Soft je savršen za rješavanje zadataka bilo koje težine. Aplikacija je način da poboljšate aktivnost vaših zaposlenika instaliranjem aplikacije i uživanjem u brzini rada koju nudi!