Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za maloprodaju

Program za maloprodaju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za maloprodaju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi trgovci se, prije ili kasnije, susreću s problemom nedostatka vremena zaposlenika za obradu informacija i potrebom da automatiziraju neke ili sve vrste računovodstva kako bi na vrijeme dobili kvalitetne i pouzdane podatke. Da bi ove ideje bile stvarne, često se koristi maloprodajni softver. Danas nije osmišljen bolji način za rješavanje ovog problema od maloprodajnog kompjuterskog programa. Svaki postojeći program za maloprodaju dizajniran je za rad s velikom količinom informacija. Pravi program za maloprodaju učiniće vaše poslovanje mnogo efikasnijim. Kako biste odabrali pravi računovodstveni program za upravljanje kadrovima i evidencijama i ne upali u nevolje, ne bi trebali preuzimati ovaj računovodstveni program sa interneta. Kada kreirate upit na World Wide Webu, kao što je «besplatni računovodstveni softver za maloprodaju» ili «besplatni softver za maloprodaju», preuzimate veliki rizik. Činjenica je da najčešće nije riječ o samom računovodstvenom programu za maloprodaju, već o njegovoj demo verziji koja ima ograničen rok važenja i funkcije. Da biste izbjegli nesporazume, preporučuje se da kupite punu verziju ovog programa za nadzor kvaliteta i upravljanje osobljem samo od pouzdanih maloprodajnih programera softvera. Ovo će vam omogućiti da odbacite sve sumnje u kvalitet računovodstvenog programa.

Jedan od najkvalitetnijih i pristupačnih (cijena i funkcionalnost) maloprodajnih programa je USU-Soft. Naš maloprodajni sistem ima velike prednosti u odnosu na većinu sličnih programa i zahvaljujući nekim karakteristikama koje su u nekim slučajevima jedinstvene. Upravo zahvaljujući tome maloprodajni softver USU-Soft je postigao poštovanje u mnogim zemljama ZND, pa čak i šire. Program USU-Soft savršeno se ukorijenio u svakoj kompaniji i pomaže u prikupljanju i analizi bilo koje količine informacija. Sve ovo će učiniti rad vaše kompanije mnogo efikasnijim i omogućiti vam da razmišljate o proširenju poslovanja ili otvaranju novih poslovnih niša. USU-Soft maloprodajni softver je najbolji softver koji pomaže svakoj kompaniji da se deklarira kao ugledna i uspješna organizacija koja u svom radu koristi samo najbolja dostignuća ljudske misli. Sve prednosti računovodstvenog programa USU-Soft možete razmotriti isprobavanjem njegove ograničene verzije, koja je dostupna na našoj web stranici.

Maloprodajni program nudi širok izbor izvještaja koji vam pomažu da analizirate svoje poslovanje i dobijete pregled. Osnovni izvještaj će prikazati stanje za bilo koji datum, bilo koje odjeljenje, skladište ili samo jednu odgovornu osobu. Također možete vidjeti u novčanom smislu ko posjeduje imovinu i koliko. Također možete prikazati naplatu za bilo koji period, bilo za svaku stavku posebno ili za cijele grupe i podgrupe. Izveštaj «Evaluacija» će sastaviti listu robe na kojoj najviše zarađujete. A izvještaj «Popularnost» prikazuje artikle s najvećom potražnjom. A ako ne iskoristite ove artikle na najbolji način, možete povećati cijenu kako biste iskoristili ovu popularnost.

U konfiguraciji računovodstvenog postupka postoji i inverzna funkcija izvoza, koja, naprotiv, „vadi“ gotove elektronske formulare iz sistema uz automatsku konverziju u bilo koji format, što je pogodno, na primer, za analitički izvoz izvještaja predstavljenih u tabelama, grafikonima i grafikonima. Prilikom konverzije moguće je zadržati originalni oblik dokumentacije. Analitički izveštaji obavljaju širok obim poslova u magacinu - identifikuju nelikvidnu i nekvalitetan robe, izračunavaju potrebnu količinu zaliha uzimajući u obzir promet svake stavke robe. Ovo omogućava organizaciji da smanji troškove nabavke, pokazuje koji su proizvodi najtraženiji u izvještajnom periodu, koji su popularni tokom njihovog odsustva iz asortimana, kako se potražnja potrošača za svakim proizvodom mijenja tokom vremena, zavisi li od sezone, koliko su isplativi svaka robna pozicija je, i tako dalje.

Nudimo vam jedinstvenu priliku - posjetite našu web stranicu i preuzmite besplatnu demo verziju ovog maloprodajnog sistema. Uz ovu mogućnost, moći ćete provjeriti da li vam ovaj program odgovara. Osigurat ćete da je sve što kažemo o ovom programu istina. Program sadrži mnoge druge korisne funkcije. Rado ćemo pričati o njima i pokazati ih u praksi. Potrebno je samo da nas kontaktirate na bilo koji način koji Vama odgovara. Bit ćemo više nego sretni da odgovorimo na sva vaša pitanja. Automatizacija maloprodaje je pravi korak za budućnost!

Maloprodajni program organizacije USU-Soft pokazao je svoju efikasnost i praktičnost u stvarnoj praksi, kada je suočen sa potrebom rješavanja stvarnih problema koji se javljaju u toku radnog vremena stvarne kompanije. Korišćenje sistema će svakako osvetliti greške koje se često dešavaju u vašoj organizaciji, kako bi se preciznost upravljanja podigla na novi nivo kvaliteta. Ovo je neophodno u savremenom svetu žestoke konkurencije, jer postoje mnoge organizacije koje odlučuju da unaprede menadžment na najbolji mogući način.

Odluke koje donosimo utiču ne samo na trenutnu stvarnost već i na stvarnost organizacije u budućem smislu značenja. Uz njegovu pomoć moguće je predviđati i biti svjestan događaja koji se mogu dogoditi u budućnosti. Posjedovanje ovog znanja sigurno će vam dati određenu prednost u odnosu na većinu vaših rivala! Ovo je sasvim moguće - samo morate pokušati!