Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za robu

Program za robu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za robu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posljednjih godina sve veći broj trgovaca prelazi na specijalizirane programe računovodstva robe. Prilikom pokretanja aktivnosti, neke male poslovne kompanije potpuno zaobilaze kancelarijski softver kako bi kontrolisale prihod, kretanje i stanje imovine. Međutim, kako se prodaja i generalno povećavaju, svaka kompanija se prije ili kasnije suoči s činjenicom - sistem koji pomaže u vođenju evidencije robe (prihoda, kretanja i stanja) jedini je način da se brzo dobiju ažurirane informacije o stanju stvari u maloprodajna kompanija. Naš USU-Soft proizvod je najbolje rješenje u svakom poslu. Ovaj pametni softver, jednostavan za korištenje, omogućit će svakom trgovcu da vodi visokokvalitetne evidencije maloprodajne robe, uštedi vrijeme koje je prethodno utrošeno na ručnu obradu podataka, a također će voditi evidenciju menadžera maloprodajne organizacije, prateći svaki pojedinačni proces i rad kompanije u cjelini (prihodi, kretanje i bilans).

Ponekad trgovci pokušavaju preuzeti softver za maloprodajne artikle tako što u traku za pretraživanje ukucaju nešto poput jednostavnog besplatnog programa za proizvode. Ne preporučuje se, jer je malo vjerovatno da će takav sistem skladištenja za upravljanje robom ispuniti vaša očekivanja. Sličan softver u postojećoj maloprodaji danas, u ovom ili onom obliku, neophodan je za ispunjavanje uloge sistema koji vodi evidenciju o stanju artikala, računovodstvenog programa dizajniranog za rad sa kupcima i artiklima, sistema za evidentiranje cijena artikala i praćenje prijem, kretanje, stanje sredstva i broj proizvoda. Najbolji program za računovodstvo i upravljanje robom koji prodavac vaše prodavnice može lako da koristi, kao i da njime izvrši dolazak proizvoda, je USU-Soft. Funkcionalnost našeg programa upravljanja maloprodajnom robom i kontrole kvaliteta (prihoda, kretanja i bilansa) je toliko opsežna da ga možete lako koristiti kao program koji kontroliše kretanje artikala, program za praćenje prodaje robe, program za registraciju robe i usluga i program koji uzima u obzir, ako je potrebno, ne samo samu robu, već i njene barkodove.

Naš USU-Soft program za maloprodaju robe (prihodi, kretanje i stanje) je na tržištu već nekoliko godina. Za to vrijeme postao je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih daleko izvan Kazahstana, gdje je odrastao. Danas je ovaj kompjuterski program za robu u maloprodaji (prihodi, kretanje i bilans) dobro poznat u mnogim zemljama ZND i susjednih zemalja kao softver za upravljanje najkvalitetnijim prihodima, kretanjem i bilansom, omogućavajući uspostavljanje svih vrsta odgovornih za bilo koju maloprodaju. usmjerenost kompanije. Neke od funkcionalnosti našeg robnog programa i kontrole njegovog dolaska, kretanja i ravnoteže sistema upravljanja možete vidjeti u demo verziji koja se nalazi na našoj web stranici. Postoje i drugi članci koje je korisno pročitati kada želite saznati više o našoj kompaniji i našoj djelatnosti!

Dizajn našeg programa za proizvode će vas ugodno iznenaditi, jer je jednostavan i lak za korištenje. Možete ga promijeniti po svom ukusu, tako da garantiramo najpogodniji interfejs. Ovo omogućava efikasniji dizajn vašeg radnog prostora, jer udoban program upravljanja robom i računovodstva ne samo da može poboljšati način na koji upravljate svojom radnjom, već i poboljšati efikasnost svakog pojedinačnog zaposlenog. I od toga zavisi uspjeh vašeg poslovanja u cjelini. Dakle, vidite hitnu potrebu da predstavite aplikaciju koju nudimo i uspostavite red i kontrolu.

Osim toga, nudimo jedan od najpovoljnijih načina za interakciju s kupcima putem sistema. Tako ćete u bazi kupaca moći komunicirati sa svojim kupcem - od normalnog kupca koji rijetko kupuje do redovnog kupca čiju lojalnost treba stalno održavati - i pružiti vam najbolju uslugu. A sistem akumulacije bonusa će poslužiti kao još jedan efikasan alat, jer naš program robe nudi najnapredniju strategiju sticanja bonus kupaca. Osim toga, moći ćete pratiti kako je kupac otkrio vašu trgovinu kako biste optimizirali potrošnju na oglašavanje i dodijelili više novca metodama koje donose najveću korist. Razmislite o tome kako naš USU-Soft proizvodni program može povećati vašu poslovnu produktivnost i stvoriti najizbalansiraniji plan budžeta.

Ako želite biti uspješniji od konkurencije, preuzmite demo verziju s naše web stranice potpuno besplatno, uvjerite se da je program proizvoda koristan i kontaktirajte nas. Potrudićemo se da Vam ponudimo ovaj proizvodni program, koji je najbolji te vrste na savremenom tržištu.

Stres je jedna stvar koja je uvijek sa šefom organizacije jer ima toliko problema koje treba riješiti i toliko grešaka koje treba ispraviti. Takve situacije je nemoguće izbjeći, jer upravo one prate svakog biznismena. Cilj je naučiti kako se nositi s njima. Što više vježbate rješavajući ih, to ćete biti bolji. Međutim, i dalje provodite dosta vremena baveći se njima. Postoji način da olakšate proces kontrole. USU-Soft je lična pomoć šefu organizacije i svim njenim zaposlenima! Zato uživajte u aplikaciji i smanjite stres na što manje! Prilika koju nudimo objašnjavajući šta sistem može da uradi vredi pokušati!