Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za radnju

Program za radnju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za radnju
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija u radnji uvijek zahtijeva poseban softver trgovine, koji se često sastoji od nekoliko programa koji se koriste u različitim sferama njenog djelovanja. Naš USU-Soft softver za trgovinu je kompletno rješenje u računovodstvu trgovine, kada jedan računovodstveni softver trgovine zamjenjuje nekoliko drugih. Nećete moći pravilno vršiti kontrolu nad radnjom ako nemate ovaj sistem u svojoj radnji. Sa ovim softverom vidite kako je lako pohraniti informacije u program. Prva stvar koju ćete vidjeti u programu trgovine je vrlo jednostavan interfejs. Tamo ne samo da možete vršiti prodaju, plaćanja, narudžbe za nove proizvode, već i vršiti zalihe. A sa skenerom bar kodova, više ne morate to raditi ručno. Kod čitača bar kodova korisnik se često suočava s problemom modernizacije. Računovodstveni softver trgovine koji nudimo podržava mnoge vrste čitača, kao i tvorničke barkodove. Izmislili smo kompletan set upravljačkih izvještaja koje možete pojedinačno konfigurirati u softveru. A naši stručnjaci, na vaš zahtjev, mogu kreirati dodatne izvještaje. I što je najvažnije, u izveštajima ovog sistema za radnju moći ćete da vidite ne samo kretanje novca, već i sva kretanja robe, kao i izveštaje o radu zaposlenih. Završite računovodstvo u trgovini putem ove računovodstvene aplikacije!

Zašto ne vjerovati besplatnim programima koji se oglašavaju na Internetu u tako velikom broju? Razloga je mnogo, ali želimo da govorimo o najvažnijim. Prvo, krajnje je malo vjerovatno, čak i nemoguće, da su takvi sistemi zaista besplatni. Nijedan programer neće potrošiti vrijeme i trud da stvori tako složen sistem za radnju i da ga nekome besplatno da. Svakome ko kupi složeni računovodstveni program za radnju potrebna je stalna veza sa sistemom podrške za rješavanje raznih problema. A onda, u ovom trenutku, kreatori programa za upravljanje radnjom i kvalitetno računovodstvo, koji bi trebao biti besplatan, traže novac kako bi vam omogućili pristup određenim funkcijama i ispostavilo se da verzija koju ste imali «sreću» preuzeti nije potpuna, ali samo demo. Obećan vam je besplatan sistem, a na kraju ga nećete dobiti. Ne smijete sarađivati s kompanijom koja vas na prevaru natjera da koristite svoj proizvod. Nudimo potpuno transparentan i pošten dogovor - prije donošenja tako važne odluke kao što je odabir programa za trgovinu, isprobajte demo verziju - možete je preuzeti s naše službene web stranice. Ako nečim niste zadovoljni, javite nam. Rado ćemo vas ispraviti i pronaći tačno ono što vam odgovara.

Otvoreni smo za nove ponude i uvijek voljni isprobati nešto novo. Drugo, kažemo vam dokazanu činjenicu - programi za ovu vrstu trgovine, preuzeti besplatno, 100% su nesavršeni, nekompletni, sadrže puno grešaka i ni na koji način ne jamče sigurnost vaših podataka. Ovakvi programi računovodstva i upravljanja prodavaonicama nanijet će značajnu štetu radu vašeg poslovanja, dovesti do kvarova, kvarova i, na kraju, dovesti do propasti svih vaših truda, vremena i novca koji ste potrošili na izgradnju uspješnog poslovanja. Kako biste spriječili da se to dogodi, nemojte postati žrtva rastresitog sira u mišolovci i idite pravo profesionalcima. Razvili smo jedinstven sistem koji će optimizirati rad vaše trgovine, zaštititi vaše podatke i ni u kojem slučaju ne dovesti do bilo čega negativnog. Zapamtite koliko je važno napraviti pravi izbor.

Sistem prodavnice je dizajniran da ga koriste i mala i srednja preduzeća, a još više velike kompanije. Svaki tok posla koji je na bilo koji način povezan s trgovinom zahtijeva automatizaciju velike količine podataka. Program za automatizaciju i upravljanje trgovinom je program nove generacije. Nije potrebno hvaliti se takvom inovacijom pred konkurencijom. Prvo optimizirajte proces rada, sistematizirajte podatke, kontrolirajte prodaju i proizvode. I zato, nemojte se hvaliti novim programom automatizacije i modernizacije koji ste instalirali, već rezultatom koji se postiže u prilično kratkom vremenu. Mi to garantujemo. Sa ovim sistemom možete kreirati strukturu u svom poslovanju, koja će prikazati i analizirati veliku količinu podataka, pružajući tačne izvještaje i tačne rezultate.

Naš zadatak je da vas učinimo sretnima. Zato ne štedimo trud i sredstva da kreiramo naš jedinstveni program. Dok ga koristite, vidjet ćete da smo uložili u ovaj program kako bismo ga učinili što lakšim za korištenje, lakšim za učenje i bogatijim funkcijama. Program za radionicu radi besprijekorno i ne dovodi do kvarova ili grešaka. Budući da smo na tržištu već toliko godina, nismo dobili nijednu reklamaciju. Ovo je pokazatelj kvaliteta. Cijenimo što su naši kupci odabrali baš nas, tako da rješavamo sve probleme i pružamo najkvalitetniju tehničku podršku. Ako želite postati jedan od naših kupaca, posjetite našu web stranicu, pišite nam i pokušajte instalirati besplatnu demo verziju. Pomažemo u automatizaciji vašeg poslovanja!

Aplikacija za upravljanje trgovinom može se nazvati međunarodnom. Postoje različite verzije programa. Osim toga, postoji nekoliko jezika na koje je program preveden. Kao rezultat toga, ne bi bilo problema u korištenju sistema ni u jednoj zemlji. Trenutno, jedino što preostaje vašoj poslovnoj organizaciji je da isprobate aplikaciju i instalirate je kako biste je vidjeli u akciji. Prednosti koje će se otvoriti pred vama sigurno će vas iznenaditi.