Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo auto

Program za računovodstvo auto • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo auto
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas mnogi, ako ne i većina autoservisa prije ili kasnije shvate da je potrebno svoje računovodstvene poslove prenijeti na specijalizirane računovodstvene programe. To je zbog činjenice da s širenjem poslovanja, količina podataka i brzina kojom se oni obrađuju eksponencijalno rastu. Osim toga, postoji potreba za održavanjem kontrole računovodstvenih informacija i obezbjeđivanjem različitih nivoa pristupa ovim informacijama za različite zaposlene u kompaniji. Drugim riječima, s vremenom, tradicionalne metode vođenja računovodstvenih evidencija postaju previše neefikasne da bi bile održive.

Koji računovodstveni program odabrati je pitanje na koje naša kompanija ima odgovor. Želimo da vas upoznamo sa USU Software-om - programom koji je razvijen sa ciljem da automatizuje kompanije poput popravke automobila i učini njihovo upravljanje agilnim, efikasnim i dobro organizovanim. Mnogi autoservisni centri se često susreću s problemom nesređenog poslovanja i lošeg upravljanja svojim aktivnostima, a da bi to ispravili, moraju automatizirati proces upravljanja uz pomoć posebnog računovodstvenog programa.

Naši stručnjaci su pokušali da reše ovaj problem svojim rešenjima zasnovanim na dugogodišnjem iskustvu u razvoju računovodstvenih programa i naprednih tehnologija. Automatizirani program računovodstva i upravljanja sposoban je eliminirati nepotrebnu potrebu za radom s puno papirologije i dokumentacije s kojom se mora nositi svaka auto stanica. Osim toga, naš program može kompetentno i precizno organizirati raspored rada zaposlenih i automobila u popravci, kao i mnoge druge različite stvari.

Da biste efikasno koristili naš računovodstveni program, vaša auto stanica samo treba da ima personalni računar sa Windows operativnim sistemom, čak i ako dotični računar nije baš moderan, neće usporiti USU softver, zahvaljujući obavljenoj optimizaciji od strane našeg tima talentovanih kompjuterskih inženjera. Iako je dovoljno samo imati kompjuter za pokretanje USU softvera, moguće je u njega dodati i mnogo različite opreme, kao što su čitač bar kodova, štampač, digitalni skener, kasa i još mnogo toga. Moguće je čak povezati više računara koji koriste USU softver u kompletan sistem koji će koristiti istu jedinstvenu bazu podataka. To je čak moguće učiniti s različitim granama vašeg auto servisa, čineći upravljanje njihovim računima još lakšim jer se svi podaci pohranjuju i vode u jedinstvenoj, jedinstvenoj bazi podataka. Ova baza podataka se može pohraniti lokalno na računarima vaše kompanije ili na našim serverima koristeći tehnologiju skladištenja podataka u oblaku.

U procesu razvoja USU softvera, veliki naglasak smo stavili na jednostavnost korištenja, jednostavnost i preglednost našeg programa, tako da i ljudi koji nisu upoznati s tehnologijom i nisu redovni korisnici računara mogu bez problema savladati ovu računovodstvenu aplikaciju. . Takođe je vredno napomenuti da je dva sata besplatne tehničke podrške obezbeđena kao poklon svakom registrovanom korisniku, čime se osigurava da vaša auto stanica radi nesmetano i glatko.

Napredna funkcionalnost USU softvera omogućava vam da pratite i snimite sve resurse koji se koriste za popravku automobila, dodajući njihovu cijenu ukupnoj cijeni usluge, kao i da vidite koji su materijali korišteni u kojim popravkama i za koji automobil ( ili automobila, ako ih kupac ima nekoliko za koje je potrebna upotreba auto-dijelova za njihovo popravljanje) tako što će obračun materijala na auto stanici učiniti jasnim i opisnim.

Softver USU je dizajniran s razumijevanjem važnosti računovodstvenih procesa na autoservisu i stoga ima nevjerovatno opsežnu bazu podataka u kojoj se pohranjuju sve potrebne i manje informacije o kupcu i njegovom automobilu. Ova vrsta informacija može se koristiti za obavještavanje kupaca o završetku posla, slanje promotivnih informacija putem SMS-a ili email servisa, kao i za automatske glasovne pozive.

Naš specijalizovani program za kontrolu i računovodstvo servisa auto servisa pojednostavljuje aktivnosti svakog zaposlenog u organizaciji i povećava obim posla koji auto servis može da obavi za tri do četiri puta. Program za automatizaciju aktivnosti samouslužnih stanica također može generirati i organizirati raspored rada za samouslužne zaposlenike, pored praćenja i praćenja radnog vremena svake osobe.

Svaki od zaposlenih u radionici ima pristup svom ličnom rasporedu, u kojem se na vrlo jednostavan način razmatraju svi odrađeni sati, prema kojem se može obračunati kontrola plata svakog pojedinačnog radnika.

USU softver je usklađen sa svim opšte prihvaćenim svjetskim standardima za računovodstvene softverske aplikacije. D-U-N-S sertifikat na našoj web stranici znači da je naša kompanija prepoznata kao jedna od najboljih u poslovanju za razvoj računovodstvenih aplikacija. Naš tim programera je sposoban da reši sve probleme koje imate sa softverom. USU softver se može modificirati kako bi mu se dodale nove funkcionalnosti na zahtjev korisnika. Naši stručnjaci će moći izvršiti bilo kakve promjene ne samo u korisničkom interfejsu, već iu sistemskoj funkcionalnosti programa, što će ga zauzvrat učiniti još pogodnijim za svako konkretno poslovanje.