Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodavnicu auto delova

Program za prodavnicu auto delova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodavnicu auto delova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizacija prodavnice auto delova nije lak zadatak jer mnogi faktori i karakteristike poslovanja igraju ogromnu i važnu ulogu u postizanju željenog rezultata. Zaista je teško izabrati između širokog spektra opcija dostupnih na tržištu, od kojih mnoge jednostavno nisu dovoljne za bilo koji posao koji poštuje sebe zbog apsolutnog nedostatka funkcionalnosti, a drugi programi su toliko preopterećeni navedenom funkcionalnošću. da postaje teško, ako ne i gotovo nemoguće koristiti ga bez trošenja puno dodatnog vremena na učenje programa i obučavanje ljudi kako da ga koriste i rade s njim, a čak i nakon što nauče kako se to radi mora proći neko vrijeme prije nego počnete koristiti program u svom maksimalnom proširenju.

Program automatizacije, upravljanja i računovodstva za prodavnicu autodijelova trebao bi biti univerzalan i omogućiti vam obavljanje raznih računovodstvenih i kontrolnih aktivnosti, a da pritom ne postane previše teško naučiti i savladati aplikaciju koja bi trebala pomoći u izvršenju posao i ne otežavaju njegovo obavljanje.

Najčešće se optimizacija rada trgovine autodijelovima provodi paralelno s automatizacijom servisa, pa je vrijedno obratiti pažnju na činjenicu da program omogućava kontrolu ne samo prodaje i računovodstva skladišta, ali i popravke automobila, standardno radno vrijeme zaposlenih u radnji autodijelova itd.

Naš najnoviji razvoj u upravljanju prodavnicama autodijelova i poslovnoj organizaciji naziva se USU Software. USU Software je program koji će se pobrinuti za automatizaciju računovodstva i upravljanja bilo kojim poslovanjem, prvenstveno prodavaonicom autodijelova i slično. Implementacija ovakvog programa ne zahtijeva od vas duboko poznavanje informacionih tehnologija - svi naporni trenuci će pasti na ramena naših programera i osoblja tehničke podrške, a vi samo trebate naučiti kako raditi i koristiti sistem.

Naučiti da koristite sistem je zaista jednostavno zahvaljujući sažetom i čistom korisničkom interfejsu koji je razvijen posebno za ljude koji nemaju prethodnog iskustva u korišćenju specijalizovanog softvera za računovodstvo i upravljanje ili bilo kog kompjuterskog programa uopšte. Trebat će im oko dva sata da shvate kako USU softver funkcionira i počnu ga koristiti u najvećoj mjeri, što znači da ne morate posebno obučavati svoje osoblje o tome kako ga koristiti, što štedi puno vremena i resursa kada za razliku od mnogih različitih programa kao što je USU koji zahtijevaju puno vremena i ulaganja u obuku osoblja prije nego što počne biti koristan i može se raditi do maksimuma.

Korisničko sučelje našeg programa za upravljanje trgovinom može se opsežno prilagoditi zahvaljujući širokom spektru dizajna napravljenih posebno za naš program. Održavajte izgled programa svježim kako biste povećali privlačnost rada s njim ili ga učinite profesionalnijim postavljanjem vašeg logotipa na sredinu glavnog ekrana - izbor je vaš. Ne samo da se korisnički interfejs može prilagoditi i prilagoditi potrebama vaše prodavnice auto delova – sva papirologija može biti izuzetno prilagođena, uključujući stavke kao što su zahtevi vaše kompanije, kao i vaš logo na bilo kojoj dokumentaciji koja vam je potrebna, čak i kada je odštampana. , što može i naš program.

Svi vaši zaposlenici mogu istovremeno koristiti softver USU, ali to neće stvarati nepotrebne probleme kao da neki zaposleni vide stvari koje im nisu namijenjene - sa softverom USU moguće je dodijeliti različite nivoe pristupa različitim zaposlenima što znači da će vidjeti samo informacije koje su im potrebne za rad, što USU Software čini najboljim programom za bilo koju prodavnicu autodijelova, eliminirajući potrebu za više programskih rješenja za različite radnike u cijelom preduzeću.

Da biste program instalirali u prodavnici auto-delova, morate imati računar ili laptop sa Windows operativnim sistemom, a oni koji žele da računovodstvo učine još efikasnijim mogu dodatno da kupe raznu komercijalnu i magacinsku opremu. USU softver je zaista lagan i ne zahtijeva puno računarskih hardverskih resursa da bi radio brzo i efikasno, što znači da će čak i stariji računari i laptopi biti više nego dovoljni za njega.

Ovaj računovodstveni program se lako integriše sa mnogim modelima barkod skenera, štampača nalepnica, terminala za prikupljanje podataka, štampača računa i tako dalje, objedinjujući sve u jedan sistem koji je jednostavan za korišćenje i ne stvara previše komplikacija u radu sa njim.

Ako želite kupiti softver, ali još uvijek ne znate da li se isplati ili savršeno odgovara vašem poslovanju - uvijek možete preuzeti demo verziju našeg programa za upravljanje trgovinom koji prikazuje sve gore navedene funkcije i još mnogo toga. više . Sa svim uključenim osnovnim funkcijama, kao i dvonedeljnim probnim periodom, vrlo je lako odlučiti da li je naš program upravljanja radnjom pravi izbor za vaše poslovanje. Nakon što isprobate naš program besplatno, možda biste razmislili o kupovini, ali cijena bi mogla biti sljedeći veliki problem. Naš računovodstveni program dolazi kao jednokratna kupovina bez ikakvog oblika mjesečne naknade, što ga čini zaista isplativim i ugodnim za korištenje. Dodatna funkcionalnost se može dodati uz dodatnu cijenu, samo kontaktirajte naše programere sa zahtjevima dostupnim na našoj web stranici i oni će dati sve od sebe da udovolje svim vašim zahtjevima.