Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravku automobila

Program za popravku automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravku automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve autoservisne radionice vrše svakodnevnu kontrolu popravki automobila u svakoj fazi njihove realizacije. Ovo se radi kako bi se mogao pratiti kvalitet usluga koje pruža radionica, kao i analizirati efikasnost preduzeća. Staromodne metode provođenja revizije i održavanja baze podataka kupaca suviše su neefikasne da bi se koristile čak i u automehaničarskim radionicama koje trenutno rade u malom obimu.

Ovih dana proces održavanja baze podataka, kao i računovodstva i druge papirologije, mora biti automatiziran kako bi postao efikasan i profitabilan. Programi koji su dizajnirani za automatizaciju autoservisa pomažu u organizaciji svih poslovnih procesa u autoservisu. Uključujući kontrolu nad načinom na koji se stvarna popravka automobila izvodi. Upravljanje poslovanjem uz pomoć takvog softvera omogućit će zaposlenicima autoservisa da kontroliraju proces popravke u svakoj fazi. Na primjer, specijalizovani program će moći pratiti materijale i auto dijelove koji su korišteni tokom popravke automobila i automatski ih odbaciti iz baze podataka skladišta. Čim se broj potrebnih dijelova približi kritičnoj tački, program će obavijestiti tim o potrebi obnavljanja zaliha dijelova automobila.

Predlažemo da razmislite o korištenju softvera USU - računovodstvenog i upravljačkog programa dizajniranog da pomogne u automatizaciji auto servisa i poslovanja. Najnoviji razvoj softvera će vam omogućiti da pratite napredak popravke automobila kroz svaku fazu procesa. Svojim osobljem možete upravljati na najvišem nivou koristeći funkcije koje pruža USU softver.

Korištenje ovog programa pruža odličnu priliku da u potpunosti kontrolišete sve faze rada koje obavlja autoservis, izvršite finansijske analize i generirate ih u obliku praktičnih izvještaja i grafikona koji se također mogu ispisati pomoću USU softvera. Svaki zaposleni će moći da izvrši popravke automobila po unaprijed utvrđenom planu rada, što ubrzava rad i daje vam bolju kontrolu nad svime što se dešava u svakoj fazi procesa.

Softver USU je program koji je dizajniran da automatizuje upravljanje bilo kojom mehaničkom radionicom i ima mogućnost da unapred rasporedi sav posao u radionici, koristeći inteligentni sistem upravljanja vremenom. Ovakvim poštivanjem rasporeda osigurat će se kontinuitet rada u radionici. Pored svega navedenog, naš program će vam omogućiti da vodite kvalitetnu evidenciju popravki automobila, odražavajući svaku operaciju obavljenu u autoservisu u toj evidenciji.

U budućnosti će vam ove informacije pomoći da ocijenite potpunu analizu aktivnosti kompanije. Naš program upravljanja mašinskom radnjom će vam omogućiti visoku kontrolu kvaliteta nad svim delovima vašeg poslovanja i omogućiti vam da efikasno rasporedite posao među svim zaposlenima u organizaciji. Softver USU je prepoznatljiv po svom pojednostavljenom i lako razumljivom korisničkom sučelju koje omogućava gotovo svakome da nauči kako ga koristiti za nekoliko sati, čak i ljudima koji uopće nisu upoznati s ovom tehnologijom upravljanja.

USU Software je najbolji program u poslovnoj oblasti na tržištu, omogućava vam da kontrolišete servisne stanice za popravke i održavate ih u najučinkovitijem stanju zahvaljujući inteligentnom računovodstvu i automatizovanom upravljanju. Velika i lojalna baza kupaca samo je jedan od mnogih rezultata svakodnevnog korištenja našeg programa u svakoj mehaničarskoj radnji. Uz pomoć našeg naprednog razvoja, možete u potpunosti automatizirati gotovo svaku postojeću uslugu popravke automobila.

Naš program ima mnogo pozitivnih recenzija raznih kompanija i sve recenzije su dostupne na našoj web stranici u video i u tekstualnom formatu. USU softver je odličan alat za organizaciju servisa za popravke automobila. Računovodstveni program ovog nivoa može se kupiti samo direktno od zvaničnih programera ili preprodavaca. Ako nakon čitanja opisa funkcionalnosti programa za popravak automobila vidite najpozitivnije kritike, onda je to već razlog da razmislite o kupovini. Naša aplikacija će vam omogućiti da u potpunosti automatizirate računovodstvo bilo koje radionice za popravku automobila. Da biste svojim očima vidjeli sve što program nudi i za što je sposoban, možete preuzeti njegovu besplatnu demo verziju s naše web stranice. Uključiće sve osnovne funkcije koje su vam potrebne, kao i dvonedeljni probni period, koji će vam dati dovoljno vremena da ga koristite pre nego što odlučite da li je program pravi za vaše poslovanje. Ukoliko želite da vidite neke dodatne funkcionalnosti i karakteristike koje se ne isporučuju sa standardnim USU softverskim paketom, uvek možete kontaktirati naš razvojni tim, koji će se pobrinuti da u najkraćem mogućem roku implementira željenu funkcionalnost. Ako je upravo suprotno i naš program ima funkcije koje ne smatrate korisnima, možete dobiti verziju programa koja ne uključuje tu funkcionalnost po nižoj cijeni. Tako je, možete odbiti da platite za funkcionalnost koja vam nije potrebna, a da dobijete sve ostalo! Nadalje, USU Software nema nikakav oblik pretplate, što znači da se radi o jednokratnoj kupovini koja će postati vaša pouzdana pomoć kada je riječ o automatizaciji računovodstvenih procesa u vašoj kompaniji nakon što je platite samo jednom.