Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servisne stanice

Program za servisne stanice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za servisne stanice
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljanje servisom nije lak zadatak i zahtijeva puno vremena i resursa, posebno kada servis počinje da širi svoju djelatnost, nudeći svojim kupcima sve više diferenciranih usluga, od kojih svaka zahtijeva upravljanje, računovodstvo i papirologiju na svaki korak procesa popravke automobila ili bilo koje druge usluge koja se pruža na stanici.

Nije iznenađujuće da velika većina menadžera servisnih stanica pokušava pronaći program koji će im pomoći da pojednostave proces rada u servisima, kao i da minimiziraju količinu posla koji je vrlo zamoran za obavljanje i koji se mora obaviti ručno na papiru ili u općenitom računovodstvenom softveru kao što je MS Word ili Excel. Potraga za ovom vrstom programa nije lak zadatak, jer je količina opcija na tržištu za programe za automatizaciju i upravljanje poslovanjem nevjerovatno velika, ali kvalitet toliko varira da to postaje ozbiljan problem. Svaki poduzetnik želi samo najbolje za svoj posao i to je razumljivo jer je bez odgovarajuće automatizacije nemoguće proširiti poslovanje stanice bez žrtvovanja puno vremena i resursa osoblja koje će obavljati brojne birokratske poslove. Takođe - ručno upravljanje papirologijom bez upotrebe bilo kakvog softvera je veoma sporo, što takođe čini da kupci duže čekaju - a to nije ono što kupci vole. Radije će posjetiti bilo koju drugu servisnu stanicu koja ih opslužuje brže i efikasnije nego onu koja još uvijek koristi ručnu papirologiju kao primarni metod računovodstva.

Kao što smo ranije zaključili, nemoguće je biti donekle konkurentan na tržištu bez upotrebe bilo kakvog softvera za automatizaciju, ali odabir jednog je i sam po sebi nevjerovatno težak zadatak. To nas ostavlja pred pitanjem - koji program odabrati? Šta se kvalifikuje kao dobar ili loš računovodstveni program? Hajde da to raskinemo na ono što nam je potrebno za ovaj softver.

Svaka servisna stanica zahtijeva program koji može brzo i efikasno pratiti njene baze podataka i protok informacija. Mogućnost pronalaženja bilo kojeg oblika informacija, bilo da se radi o imenu kupca, datumu posjete, marki njihovog automobila, ili čak o vrsti usluge koja im je pružena, izuzetno je važna kada se radi sa stalnim ili problematičnim klijentima. Taj program bi trebao biti sposoban da radi sa bazama podataka vrlo brzo, ali šta je potrebno za to? Prvo - jednostavno i razumljivo korisničko sučelje za koje neće trebati vremena za učenje i korištenje, a drugo, program mora biti vrlo dobro optimiziran, tako da ne zahtijeva najnoviji kompjuterski hardver za brz rad. Kombinacijom ova dva faktora možemo postići brz i efikasan rad sa bazom podataka.

Zatim, želimo biti sigurni da naš program može prikupiti i izvijestiti o svim finansijskim podacima koje servisna stanica proizvodi na dnevnoj, mjesečnoj ili čak godišnjoj bazi, jer bez ovih izvještaja postaje neverovatno teško uočiti prednosti i slabosti. kompanije, kao i njen rast i razvoj tokom vremena. Korišćenje ovih informacija vam omogućava da donosite racionalne i uticajne poslovne odluke, kao i da vidite šta kompaniji nedostaje, a šta prevazilazi. Ako program za upravljanje po vašem izboru može da generiše jasne i koncizne grafikone i izveštaje koje on pravi, to će biti još veća prednost i nešto o čemu malo početnika razmišlja kada bira pravi softver za svoju kompaniju.

Dakle, sljedeći veliki zahtjev koji program za upravljanje mora ispuniti je korisnički interfejs. Iako se u početku možda ne čini kao velika stvar, to je zapravo jedan od najvećih faktora u odabiru prave aplikacije za posao. Dobar računovodstveni program ima jednostavno, lako razumljivo korisničko sučelje koje će razumjeti bilo tko, čak i ljudi koji imaju malo ili nimalo iskustva u radu sa računarskim aplikacijama i softverom za upravljanje poslovanjem, ili čak nemaju iskustva sa računarima uopšte. Posjedovanje tako lako razumljivog korisničkog interfejsa važno je za uštedu vremena i resursa u obučavanju osoblja o tome kako ga koristiti, a općenito je odličan dodatak svakom poslovnom programu.

Nakon što smo razmotrili sve što smo ranije spomenuli, želimo da vas upoznamo sa našim specijalističkim softverskim rješenjem koje je dizajnirano imajući na umu sve gore navedene faktore - USU softver. Naš program ima ne samo sve što je već spomenuto, već mnogo i mnogo više, što će zasigurno biti od velike pomoći svakom poslu s benzinskim pumpama.

Uz pomoć USU Software-a moguće je organizirati jedinstvenu, jedinstvenu korisničku bazu. Moći ćete pronaći bilo kojeg kupca sa samo nekoliko klikova po imenu, broju automobila ili drugim različitim faktorima. Sve informacije o klijentima bit će pohranjene u specijaliziranoj bazi podataka koja se može povezati s internetom za upravljanje više servisnih stanica u isto vrijeme.

Naš program također može snimiti podatke kupaca koji će kasnije biti usluženi i podsjetiti ih na uslugu slanjem glasovne poruke, SMS-a ili čak 'Viber' pozivom. Koristeći naš program, također je moguće izračunati plate Vašim zaposlenima uzimajući u obzir različite faktore prilikom obračuna, kao što su vrsta posla koji su obavili, broj sati utrošenih na posao i kvalitet istog.

Preuzmite USU softver danas i počnite automatizirati svoje poslovanje brzo i efikasno!