Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za auto-servis

Program za auto-servis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za auto-servis
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Samouslužni program je profesionalno softversko rješenje i pouzdan alat koji pomaže u automatizaciji i vođenju samoposluživanja bilo koje veličine, kao i u dobijanju tačnih i pouzdanih informacija o svim područjima poslovanja.

Takođe, uz pomoć ovakvog programskog alata, autoservis može efikasnije koristiti resurse, osoblje i opremu, smanjujući troškove rada objekta. Većina programa za optimizaciju rada automatskih servisa ima određeni skup funkcija koje olakšavaju i ubrzavaju rad. Automatiziraju registraciju radnih naloga, prijava i druge važne i ključne dokumentacije, bilježe sve procese vezane za radni tok automatiziranog servisa i još mnogo toga.

Osnovna funkcionalnost uključuje funkcije za održavanje baze kupaca u najboljim tradicijama CRM-a (Customer Relationship Management), kao i održavanje skladišta i finansijskog računovodstva. Mnogi programeri danas nude takve programe za automatizaciju rada u automehaničarskim kompanijama, ali mnogi od njih nisu idealni na više načina. Bilo da je u pitanju nedostatak potrebne funkcionalnosti ili komplikovano sučelje koje ga čini neudobnim za upotrebu i teškim za učenje.

Svaki samoposlužni program ima svoje prednosti i nedostatke i stoga je zaista teško izabrati onaj koji najviše odgovara vašoj samoposluživanju. Neki programeri pokušavaju da vas namame niskom cijenom, drugi hvale zadivljujuću funkcionalnost. Kako odabrati uspješan program, a da se ne razbijete i upadnete u zamku vlastite pohlepe? Prije svega, treba obratiti pažnju na funkcionalnost. Idealan program koji može olakšati rad servisa i osigurati pouzdano računovodstvo i kontrolu baze kupaca, automatizira i pojednostavljuje formiranje i evidentiranje radnih naloga i druge dokumentacije, vodi evidenciju o finansijskim prihodima i rashodima, te obezbjeđuje skladišno knjigovodstvo.

Svi procesi trebaju biti jednostavni i jasni, tako da čak i početnik poduzetnik može lako upravljati njima. Ako postoje dodatne funkcije, to će također biti veliki plus. Program mora biti nevjerovatno jednostavan za korištenje, imati korisničko sučelje prilagođeno i intuitivno. Zaposleni u samoposluživanju ne bi trebali imati poteškoća da nauče kako koristiti i upravljati programom.

Odgovarajući program za automatizaciju rada automatskog servisa ne bi trebao imati visoke zahtjeve za kompjuterski hardver. Čak i slabi i stari računari trebali bi se lako nositi s instaliranim softverom. Vrijeme implementacije je važno. Za neke programere to se povlači nekoliko mjeseci, a ovo nije najbolja opcija za automatsku uslugu. Kako rad samoposluživanja ima mnogo specifičnosti, važno je odabrati specijalizirani program, a ne prosječnu konfiguraciju tipičnog softvera poput Excela.

Specijalizovani program se fleksibilno prilagođava potrebama određene samouslužne stanice, dok će se nespecijalizovani softver morati prilagođavati, prilagođavati poslu, koji oduzima vreme i resurse i često destruktivan za poslovanje. Program mora biti pouzdan. Ovo nisu samo riječi, već vrlo specifičan zahtjev za tehničku podršku. Licencirani softver ima ovo, besplatni softver koji je upravo preuzet sa interneta nema.

U radu servisa može se dogoditi svašta - nestanak struje, kvar sistema, a sada su podaci iz nelicenciranog programa potpuno nestali, izgubljeni i nije ih uvijek moguće vratiti. To se neće dogoditi s programom koji ima službeni sistem podrške.

Hajde da pogledamo performanse. Program bi trebao brzo dohvatiti sve potrebne informacije, a ne 'usporiti' kako automatski raste baza podataka usluga. S jedne strane, možete, naravno, s vremena na vrijeme očistiti bazu podataka, ali zašto vam je onda potrebna baza podataka ako ona nije u stanju osigurati pouzdano arhiviranje bez prekida?

Još jedan važan znak dobrog programa je mogućnost skaliranja vašeg toka posla. Čak i ako danas stanica pripada garažnim stanicama i ne opslužuje više od 3-5 kupaca dnevno, to ne znači da se nakon nekog vremena neće moći pretvoriti u veliku samouslugu sa ogromnom listom servisa od stotine automobila po danu i mreža poslovnica. Ovo je mjesto gdje skalabilnost dolazi zgodno - ona će osigurati da ne postoje sistemska ograničenja za proširenje vaše funkcionalnosti. Dobro je da programeri razumeju stepen sumnje preduzetnika i daju im priliku da besplatno isprobaju program pre kupovine. Besplatne demo verzije i probni period će vam pomoći da tačno shvatite da li je ovaj program pravi za vas u vašem poslu ili ne. Ispunjavajući sve opisane kriterijume, naši stručnjaci su razvili jedan od najboljih programa do sada - USU Software. USU Software je pouzdan i specijalizovan program za automatske usluge sa visokokvalitetnom tehničkom podrškom. Istovremeno, cijena licence je sasvim razumna i više nego se isplati u najkraćem mogućem roku uz moćnu funkcionalnost i potencijal. Ne naplaćuje se pretplata za korištenje softvera USU. Program se može besplatno testirati. Na našoj web stranici dostupna je demo verzija. Punu verziju će instalirati i konfigurisati USU Software developeri putem interneta, na daljinu, što je idealno za samouslužni rad koji cijeni vaše vrijeme.