Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za auto servis

Program za auto servis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za auto servis
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Menadžeri automobilskih servisa širom svijeta pretražuju internet za najboljim knjigovodstvenim programom autoservisa. U današnje vrijeme nemoguće je ostvariti prednost u odnosu na druge autoservise bez korištenja modernih računovodstvenih alata, programa koji će vam omogućiti da uštedite puno vremena na monotonoj ručnoj papirologiji i drugim vrstama poslova koji se lako mogu prenijeti na program za obavljanje.

Ali kako pronaći program upravljanja automobilskim uslugama koji odgovara vašem konkretnom poslovanju? Da bi auto servis radio kako treba, od prvog dana mora imati neku vrstu automatizacije. Prilikom odabira najboljeg računovodstvenog programa koji će najbolje odgovarati potrebama vaše kompanije, važno je zapamtiti da on mora imati određene prednosti u odnosu na druge programe, kao što je svestranost.

Mnogi od ovih programa su vrlo jednostavni i ne rade dobro u velikim količinama. Najbolji softver za upravljanje obično karakteriše prisustvo kompletne funkcionalnosti za automatizaciju auto-asistentnog centra, od računovodstvenih poslova do kompletne analize aktivnosti koje se obavljaju svakodnevno.

Jednostavnost korištenja je još jedna ogromna prednost koju najbolji softver za računovodstvo i automatizaciju ima u odnosu na svoje konkurente na tržištu. Ako je program previše kompliciran i njegovo korisničko sučelje preteško za razumijevanje i korištenje na dnevnoj bazi, potencijalni korisnik će potrošiti previše vremena samo na proučavanje zamršenosti svog rada i primoran da stalno kontaktira programera radi tehničke podrške, a ovo će je ogroman gubitak vremena i resursa autoservisa.

Najbolji programi su i oni koji su dobro optimizovani za rad sa svim vrstama računarskog hardvera, bilo da se radi o najnovijoj tehnologiji ili starom laptopu - program za upravljanje autoservisom treba da radi besprekorno čak i na sporijim mašinama; uređaji sa barem malo moderne RAM memorije trebali bi biti dovoljni za zadatak automatizacije procesa poslovnog računovodstva.

Brz završetak transakcija je također važan faktor u odabiru najbolje aplikacije. Neće potrajati dugo da kompetentan program obradi zahtjeve, a transakcije bi trebale biti obavljene u samo djeliću sekunde, sve informacije bi trebale biti ažurirane u realnom vremenu.

Većina modernih računovodstvenih rješenja također podržava integraciju sa različitom opremom, internetom i drugim programima. Ovaj aspekt je takođe, ne iznenađuje, veoma važan za brzu razmenu podataka i ubrzanje svih svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Program pod nazivom 'USU Software' u potpunosti ispunjava sve gore navedene zahtjeve i nudi još više dodatnih pogodnosti koje će pomoći vašem poslovanju da raste i razvija se tokom vremena. Naš program će vam pomoći da automatizujete svoje poslovanje sa autoservisom gotovo u kratkom roku. Evo primjera nekih ključnih karakteristika koje su softverski inženjeri u USU Software osmislili posebno za upravljanje auto servisnim centrom: implementacija baza podataka, alati za njihovo održavanje i korištenje u najvećoj mogućoj mjeri, informacije o korisnicima servisa i njihovim vozilima, računovodstvo za skladište auto delova, snimanje istorije svih poseta kupaca, slanje SMS poruka, messenger poziva, kao i tradicionalni glasovni pozivi, implementacija sistema lojalnosti kupaca koji omogućava da se pojedinim kupcima dodeljuju popusti i posebne ponude, obračun svih procenjenih troškova pruženih usluga i isplate zaposlenih, kompletan paket blanko papira i dokumenata i formulara koji zadovoljavaju standarde mnogih zemalja, upravljanje radnjom auto delova ako postoji u blizini korisničkog centra (CRM) implementacija sistema, analiza svih dnevnih aktivnosti , finansijsko planiranje, rad sa softverom koristeći lokalne i internet mreže za stvaranje jedinstvene baze podataka sa svim računovodstvenim podacima, upravljanje osobljem, finansijsko računovodstvo i mnoge druge jednako važne funkcionalnosti.

Ako vaše poslovanje još nije dovoljno razvijeno i jednostavno ne zahtijeva svu funkcionalnost sadržanu u USU softveru, možete obavijestiti naše programere o tome i platiti samo za funkcionalnost koju koristite, a da ne morate plaćati dodatni novac za nešto što nije čak ni da se ne koristi u vašoj kompaniji.

Zašto se USU Software smatra jednim od najboljih računovodstvenih programa na tržištu? Zato što je USU softver univerzalni program koji je jednostavan za korištenje i razumijevanje, radi brzo i efikasno i ne zahtijeva moderan hardver za brz početak i implementaciju u poslovni tok. Osim toga, USU softver se može integrirati s različitom opremom, povezati na internet i različite programe i može se u potpunosti prilagoditi specijalizaciji poduzeća, osim što ima višekorisnički interfejs, koji će vam omogućiti npr. računovodstvo vaših ostalih auto servisa. Osim toga, proizvod se može kupiti po razumnoj cijeni. Najbolja tehnička podrška USU Software tima je uvijek spremna odgovoriti u slučaju da se nešto dogodi. Cijenimo svakog klijenta kojeg imamo. Ako želite isprobati demo verziju programa na svom servisu, samo preuzmite besplatnu demo verziju sa naše web stranice kako biste je sami uvjerili i uvjerili se koliko je efikasan kada je u pitanju automatizacija bilo kojeg servisa automobila.