Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun servisa

Program za obračun servisa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun servisa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Što se tiče automatizacije računovodstva na benzinskim pumpama, postoji kompjuterski program koji će postati vaš vjerni pomoćnik i pružiti vam najbolju moguću automatizaciju računovodstva - USU Software.

Softver USU je razvijen da bude najbolje softversko rješenje dostupno na tržištu za računovodstvo stanica. Njegova funkcionalnost je nekoliko godina dotjerivana, dotjerivana i usavršavana, a danas s ponosom možemo reći da je naš program jedan od najboljih kada je u pitanju računovodstvo poslova.

Naravno, možete pokušati besplatno pronaći slične programe na internetu, ali možete pronaći demo verzije plaćenih programa koji će vam kasnije naplatiti novac ili raditi sa stvarno ograničenom funkcionalnošću ili piratskim verzijama istih plaćenih programa koje ne samo da su ilegalne koristiti u većini zemalja u svijetu, ali također može biti zlonamjeran i vrlo opasan za informacije koje baze podataka vaše kompanije imaju i može ih potpuno uništiti ili ukrasti da bi ih prodao konkurenciji. Stoga, imajući sve ovo na umu, preporučujemo da kupite legalne kopije programa kao što je USU softver.

Mogućnosti našeg računovodstvenog programa pomoći će vam da olakšate kontrolu u organizaciji i učinite tok posla jasnijim i efikasnijim. Koristeći naš računovodstveni program, nekoliko faktora greške će se minimizirati, uključujući faktor ljudske greške, što znači da će biti moguće vidjeti stvarnu finansijsku sliku posta i postupiti u skladu s tim.

Način na koji smo razvili naš računovodstveni program omogućava da ga koristi nekoliko ljudi u isto vrijeme bez ugrožavanja produktivnosti poduzeća. Aplikacija za upravljanje stanicom može se instalirati na više sistema istovremeno, što omogućava podjelu posla na dva dijela, pri čemu jedan od računara sadrži samu bazu podataka, a drugi brinu o upravljačkom dijelu klijenta.

Ova veza se može ostvariti preko lokalne mreže, a ako je potrebno automatizirati mrežu različitih brojača servisa, moguć je i rad preko interneta. Očigledna prednost računovodstvenog softvera koji lokalno pohranjuje podatke je činjenica da se svi podaci pohranjuju na lokalnom računalu i da se ne šalju nigdje putem internetske veze, što znači da je vjerovatnoća da povjerljive informacije dospiju u ruke vaših konkurenata praktički mala. -postojeće.

Druga stvar koja će vam pomoći da zaštitite vaše privatne podatke od gubitka ili krađe je naš solidan sigurnosni sistem koji će osigurati da vaši neprocjenjivi poslovni podaci ne padnu u ruke vaših konkurenata i da ne budu podložni bilo kakvom drugom zlonamjernom djelu. Očuvanje sigurnosti računovodstvenih podataka važno je za svaku kompaniju, a posebno za benzinske stanice zbog visoke konkurentnosti poslovnog područja i naši programeri su toga potpuno svjesni i implementiraju sisteme zaštite koji će sve vaše podatke vrlo dobro zaštititi.

Da biste započeli automatizaciju Vašeg servisa sa našim naprednim računovodstvenim programom, samo ga trebate kupiti i instalirati - za sve ostalo brinu naši vrhunski softverski inženjeri. Jedino što preostaje nakon kupovine programa je naučiti kako ga koristiti, a uz USU softver i ovaj proces će biti brz i lak. Potrudili smo se da korisničko sučelje USU softvera učinimo što informativnijim, intuitivnim i sažetijim, što učenje čini zaista lakim zadatkom. Ljudima koji nisu upoznati s tehnologijom trebat će oko sat ili dva da u potpunosti shvate kako USU softver radi i počnu raditi s njim u najvećoj mjeri.

Kako bi naš program bio još lakši za korištenje, bilo je moguće prilagoditi njegov izgled, prema potrebama svakog korisnika. Ne samo da se može prilagoditi izgled, već i izgled USU softvera. Birajte između različitih unapred postavljenih tema da prilagodite dizajn i osećaj programa po svom ukusu, čineći ga prijatnijim za rad. U slučaju da želite da kreirate jedinstveni poslovni izgled programa, takođe možete postaviti logo svoje kompanije u sredinu glavnog radnog prozora, što će upravo to učiniti. Ako želite vidjeti neke dodatne dizajne koji će se dodati u softver USU, možete naručiti nove teme i prilagođene dizajne na našoj web stranici.

Naš napredni računovodstveni program će izračunati sve važne i neophodne finansijske podatke koji bi mogli biti potrebni preduzeću kao što je benzinska stanica i prikazaće ih u obliku detaljnog grafikona ili sveobuhvatnog izveštaja. Grafikoni generisani programom mogu se međusobno uporediti kako bi se odredio rast kompanije. Posjedovanje ovih podataka uvelike doprinosi donošenju dobrih poslovnih odluka koje pomažu u osiguravanju prosperiteta i širenja bilo koje servisne stanice.

Prije kupovine USU softvera, možda biste željeli pročitati recenzije o programu od naših kupaca i sami odlučiti da li je prikladan za vašu servisnu stanicu. Sve recenzije računovodstvenih programa možete pronaći na našoj web stranici. Ako vam recenzije nisu dovoljne da se odlučite za kupovinu, možete preuzeti besplatnu demo verziju programa sa naše web stranice. Sadržaće sve standardne funkcionalnosti, kao i dvonedeljni probni period tokom kojeg je sa ovim računovodstvenim programom moguće raditi apsolutno besplatno.