Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun kupaca za autoservis

Program za obračun kupaca za autoservis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun kupaca za autoservis
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sa sve većim širenjem gradova, jednako brzo raste i potreba za vozilom, a sa njom se povećava i očigledna potreba za uslugama koje će pružati popravke automobila i druge poslove popravke automobila., Broj usluga uključenih u popravku automobila raste, danas velika većina ljudi radije koristi usluge kvalificiranih mehaničara umjesto da sami pokušavaju popraviti vozilo.

Sa ovim sve većim brojem kupaca, na autoservisima se sve više pojavljuje potreba za brzim računovodstvom, čak i među manjim autoservisima širom svijeta. Osoblje servisa automobila trebalo bi da bude u stanju da vodi evidenciju o svim dolaznim zahtevima na način koji ne oduzima mnogo vremena i koji je lako pratiti. To se ne može učiniti jednostavnim korištenjem papirnih zapisa ili proračunskih tablica kao primarnog načina pohranjivanja podataka o servisu automobila, vrlo je spor i neefikasan, a da ne spominjemo da se podaci pohranjeni na papiru lako izgube među brdima papirologije i raznih nepovezanih dokumenata. Neminovno je da je sa sve većim brojem kupaca nemoguće pratiti sve njih koristeći stare i neefikasne načine pohranjivanja poslovnih podataka.

Morat ćete unajmiti dodatno računovodstveno osoblje kako biste samo pratili primanje klijenata i dokumentirali njihove narudžbe, gubeći puno vremena samo na traženje pravog klijenta sa ogromne liste. Zaista je neefikasno sa vremenom i resursima za bilo koji posao, a kamoli za servisnu stanicu koja zavisi od brzog i efikasnog knjigovodstvenog posla kako bi se njihovi klijenti vraćali izgradnjom lojalne i pouzdane baze kupaca.

Automatski računovodstveni sistem koji može pohraniti podatke o svakom kupcu autoservisa postao bi neprocjenjiv instrument koji bi pomogao da se ubrza rad kompanije, ali i eliminiše sva nepotrebna čekanja kupaca. Želimo da vas upoznamo sa sistemom koji će raditi ne samo sve gore navedeno, već i puno dodatnih funkcionalnosti koje će postati još korisnije za bilo koji autoservis. Naš najnoviji razvoj se zove USU Software i program je sposoban da automatizira bilo koju uslugu popravke automobila u roku od nekoliko dana, osiguravajući zadovoljstvo kupaca koje će osigurati da se vrate za sve svoje privatne potrebe servisa automobila. .

Korištenje specijaliziranih funkcija za obračun kupaca u auto servisu pomoći će vam da unesete sve podatke o klijentima u bazu podataka za nekoliko sekundi. Podaci koji se snimaju mogu se kretati od modela automobila i broja korisnika do njihovog imena i srednjeg imena, kao i broja telefona.

Moći ćete lako vidjeti i pregledati historiju svih radnji koje je poduzeo vaš automobilski servis. Softver USU također može slati e-poštu vašim klijentima s podsjećanjem na njihov mjesečni pregled automobila ili bilo koju od specijalnih ponuda i promocija koje vaš auto servis može imati u tom trenutku, kao i posebne popuste ili dugovanja.

Funkcionalnost za rad sa klijentima u ovom programu je opsežna i zaista detaljna. Uzima u obzir sve narudžbe i materijale koji su potrošeni na njihovo izvođenje, odražava tok novca između vašeg servisa i dobavljača sa izvođačima. Program može koristiti različite načine plaćanja i podržava gotovo sve najpopularnije valute na svijetu. Moći ćete kontrolisati plaćanja i dugovanja svojih kupaca, raspodijeliti radno vrijeme i obračunati plate. Za rukovodioce računovodstvenog programa za kupce autoservisa u prilogu su finansijski i marketinški izvještaji za koje će direktor razumjeti finansijsku situaciju kompanije.

Najsavremenije sigurnosne značajke našeg programa osmišljene su kako bi osigurale da su vaši podaci sigurni i zaštićeni od bilo kakvog uključivanja trećih strana, kao i od bilo koje druge situacije koja bi mogla rezultirati gubitkom vrijednih informacija koje vaša baza podataka može imati. U slučaju gubitka podataka zbog nestanka struje ili kvara na hardveru, možete kontaktirati naše stručnjake koji će se potruditi da Vaši podaci budu potpuno oporavljeni u najkraćem mogućem roku.

Svaki korisnik ima svoje korisničko ime i lozinku, kao i različita prava pristupa, što uvelike pomaže u razlikovanju različitih nivoa pristupa zaposlenika programu. Bilježe se sve promjene u bazi podataka, datum i vrijeme promjene i ime zaposlenika koji je izvršio promjenu. Ovo osigurava potpunu transparentnost računovodstvenom odjelu.

Ako želite isprobati naš računovodstveni program prije nego što ga kupite u cijelosti, možete ga isprobati besplatno dvije sedmice koristeći demo verziju programa koja uz njega nudi i sve osnovne funkcionalnosti. Dvije sedmice bi vam trebalo biti dovoljno da počnete primjećivati pozitivne promjene u vašem poslovnom računovodstvu i finansijskom računovodstvu, što će zauzvrat pojednostaviti oba procesa i rezultirati većim prihodima.

Naš program je distribuiran uz vrlo prijateljsku politiku cijena. Ne sadrži nikakav oblik plaćanja pretplate ili mjesečne i godišnje uplate - to je jednokratna kupovina koja će uvijek uspjeti nakon vas samo jednom. U slučaju da USU softver ima funkcionalnost koju još ne želite koristiti, moguće je i ne kupiti ga, tako da nema potrebe za plaćanjem za nešto što se neće koristiti, što opet čini našu politiku cijena prijateljskom i ekonomičnom za sve preduzetnike širom sveta.