Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravku automobila

Program za popravku automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravku automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Auto servisi i servisi oduvijek su bili i ostali jedno od najpopularnijih poslovnih preduzeća. U današnje vrijeme, kada broj različitih automobila i vozila stalno raste, tema popravke vozila iz godine u godinu postaje sve aktuelnija. Budući da je konkurencija na tržištu popravke automobila prilično velika, vođenje takvog posla zahtijeva brzu reakciju na promjenjive uvjete na tržištu.

Reagovati brzo i adekvatno je moguće kada su sve finansijske informacije o vašoj kompaniji jasne i dostupne što pomaže da se procijene sve prednosti i slabosti popravke automobila. Najbolji način da prikupite ove finansijske informacije iz vašeg poslovanja i održite visok nivo kvaliteta usluga popravke koje vaša organizacija pruža je korištenje modernih i stručnih računovodstvenih metoda koje će vam omogućiti da brzo i efikasno vodite svoje poslovanje.

Danas su specijalizovani programi posebno dizajnirani da automatizuju računovodstvo za preduzeća kao što su objekti za popravku i održavanje automobila. Tržište je preopterećeno različitim vrstama programa za automehaničarske kompanije, toliko da pravi izbor iz tako velikog broja programa postaje pravi problem za preduzetnike početnike koji ne znaju kako odabrati pravi program za svoj posao. .

Svaki autoservis može za sebe izabrati program upravljanja na osnovu svojih posebnih potreba i specifičnosti svog poslovanja. Zaista je važno da softver za upravljanje servisom za popravke automobila ispuni sve potrebne zahtjeve. Svaki od postojećih programa za automatizaciju je potpuno jedinstven, za razliku od bilo čega drugog, i ima određeni skup funkcija koje vam u konačnici omogućavaju automatizaciju računovodstvenog procesa poslovanja popravke automobila.

I još uvijek ne postoji program za kompanije za popravku automobila koji je praktičniji i efikasniji od USU Software-a. USU softver se može prilagoditi potrebama svake kompanije koja bi mogla biti zainteresirana za korištenje. Nove funkcije se mogu dodati na zahtjev kupaca, uzimajući u obzir sve specifičnosti predmetnog poslovanja, kao i preferencije kupaca.

Naš razvoj je vrlo jednostavan za korištenje. Njegov interfejs je pojednostavljen i optimizovan do maksimuma kako bi bio dostupan ljudima sa bilo kojim nivoom kompjuterskog znanja i veština. Da biste instalirali naš softver, potreban vam je samo računar sa Windows operativnim sistemom. To ne mora biti najnoviji hardver ili nešto slično - USU softver radi brzo i efikasno čak i na starijem hardveru ili čak laptopima.

Neki početnici u radionicama će možda htjeti jednostavno preuzeti besplatni program automatizacije trgovine na mreži, a to uopće nije najbolja ideja. Pokušavajući da preuzmete besplatni softver za popravku automobila, rizikujete da dobijete softver lošeg kvaliteta ili, još gore, zlonamjerni softver.

Danas većina, ako ne i svi programeri ulažu mnogo truda u svoje programe samo da ih besplatno distribuiraju, tako da su uvijek zaštićeni autorskim pravima, a ne slobodno distribuirani. Pokušaj da dobijete ovakav program besplatno na Internetu može rezultirati samo pronalaženjem demo verzija plaćenih programa koji neće raditi jako dugo (pošto svi imaju probni period nakon kojeg program jednostavno prestaje raditi) ili pobijediti ne radi, ima sve osnovne funkcije koje su vam potrebne. U najgorem slučaju, mogli biste pronaći piratsku verziju vašeg računovodstvenog programa koji ne samo da je nezakonit za korištenje, već može sadržavati i zlonamjerni softver koji može ukrasti i uništiti sve podatke vaše kompanije i nema potrebe objašnjavati koliko to može biti razorno. biti . U oba slučaja, kada besplatno preuzmete računovodstveni program sa interneta, nećete ga moći koristiti u svom preduzeću. Umjesto da pokušava uštedjeti novac i besplatno preuzeti program, pametan vlasnik poduzeća trebao bi uložiti u legitimnu kopiju softvera za svoj posao popravke automobila.

Zvanična kupovina softvera također nudi mnoge različite i korisne prednosti, kao što su garancija održavanja softvera i tehnička podrška direktno od programera. USU Software nudi ovo i još mnogo toga po prihvatljivoj cijeni, pa čak i više - ne zahtijeva mjesečne naknade. Tako je - naš program je jednokratna kupovina koja će vam poslužiti bez da morate više puta platiti. Proširena funkcionalnost se može dodati kasnije uz doplatu, ali ne zahtijeva ni pretplatu.

Kvalitet programa upravljanja i automatizacije direktno je diktiran jednostavnošću upotrebe i funkcionalnosti. Softver USU ima sve pokriveno, nudeći opsežnu funkcionalnost u kombinaciji sa modernim i intuitivnim korisničkim interfejsom kojim svako može u potpunosti savladati za samo dva sata. Opsežna funkcionalnost našeg programa pomoći će vam da zaboravite na ručnu rutinsku papirologiju i automatizirate većinu procesa povezanih s njom. Ovo će osloboditi dosta vremena vašem računovodstvenom osoblju, koje će sada imati vremena da obavi neke zaista važne i korisne poslove.

U slučaju da želite sami provjeriti naš moderni program za automatizaciju - sve što trebate učiniti je otići na web stranicu naše kompanije i tamo preuzeti besplatnu probnu verziju programa. Radit će dvije sedmice sa uključenim svim osnovnim funkcijama.