Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodaju auto delova

Program za prodaju auto delova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodaju auto delova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Danas mnogi poduzetnici traže neku vrstu programa koji će im pomoći da upravljaju svojim poslom prodaje autodijelova. Prvo što vam padne na pamet kada razmišljate o ovoj potrebi je jednostavno preuzeti računovodstvenu aplikaciju za prodaju autodijelova sa interneta i implementirati je u poslovni tok. Svi preduzetnici koji su odlučili krenuti ovim putem ubrzo su požalili, a razlozi su višestruki.

Svakom biznisu koji zarađuje od prodaje auto dijelova potreban je dobar i pouzdan program koji ima sve potrebne funkcionalnosti da maksimalno pojednostavi proces zamjene autodijelova, eliminirajući svu nepotrebnu papirologiju, kao i ostalo zamorno računovodstvo. Mnogi programeri softvera tvrde da rade upravo to, ali u stvarnosti, programi koje njihovi programeri besplatno distribuiraju jednostavno ne mogu konkurirati plaćenim programima kada je u pitanju funkcionalnost i tehnička podrška koju pružaju programeri, zašto kreirati program poput ovog svi aspekti poslovanja je veliki zadatak koji zahtijeva mnogo resursa koje programeri koji besplatno distribuiraju svoj program prodaje autodijelova jednostavno nemaju. Ali češće nego ne, poduzetnici će naići na demo verzije nekih plaćenih programa za prodaju autodijelova ili još gore - na njihove piratske verzije, što je nezakonito, pa čak i opasno za korištenje zbog rizika od dobivanja zlonamjernog softvera koji može ukrasti i uništiti podatke koje je vaše poslovanje sa autodijelovima prikupilo godinama. Jedini logičan zaključak do kojeg svaki vlasnik preduzeća dolazi je da pronađe računovodstvenu aplikaciju koja zadovoljava sve potrebe njihovog poslovanja prodaje autodijelova i ne pokušava uštedjeti novac kako bi je dobio besplatno jer će automatizacija njihovog poslovanja prodaje autodijelova automobila više nego biti vredi toga na kraju dana.

Kao što smo ranije utvrdili - svaki kvalitetan računovodstveni i upravljački program košta, ali neki programi prodaje autodijelova i računovodstveni programi mogu zahtijevati mjesečnu pretplatu, što zahtijeva izdvajanje budžeta za plaćanje svakog mjeseca, a u slučaju da kompanija ne može platiti ili jednostavno ne može platiti na vrijeme, to će ograničiti funkcionalnost ili čak potpuno isključiti rad, što zauzvrat može prekinuti tok rada jedinice za prodaju autodijelova. Mnogo je razumnije pronaći program koji pomaže u prodaji autodijelova, ali u isto vrijeme ne zahtijeva pretplatu i dolazi kao zgodna jednokratna kupovina, koja će raditi bez ikakvih ograničenja i vremenskih ograničenja nakon što se samo plati jednom okrenuti.

S obzirom na to da računovodstvena aplikacija za bilo koju trgovinu autodijelovima ima toliko jedinstvenih zahtjeva koje mora ispuniti, postaje teško odabrati onu koja sigurno odgovara vašoj kompaniji i zato želimo da vas upoznamo sa našim najnovijim razvojem koji je dizajniran za automobil prodajne kompanije posebno na umu - softver USU. USU Software je program za knjigovodstvo robe i prodaju autodijelova, kao i za upravljanje i automatizaciju takvih poslova. Kada su u pitanju programi koji ove zadatke mogu obavljati sa visokim nivoom dostupnih funkcija, ali i bez bilo kakvog oblika pretplate, možemo sa sigurnošću reći da je USU Software najbolje rješenje na tržištu.

Nakon što istražite funkcionalnost koju softver USU pruža u usporedbi sa svojim analogima, shvatit ćete da pretraživanje interneta za besplatnim računovodstvenim programskim alatom jednostavno nije pouzdano u poređenju sa softverom USU. Naš program ima širok spektar funkcija, koje uključuju rad sa bazama podataka i računovodstvo, skladišta, klijente, različit hardver (kao što su skeneri bar kodova ili štampači faktura), mogućnost korišćenja više instanci softvera na istim različitim računarima koji objedinjuju informacije o sve u jednoj bazi podataka i još mnogo toga.

USU Software vam omogućava da vodite računovodstvo zaliha vaše kompanije, što uvelike pojednostavljuje svaki posao koji se fokusira na trgovinu autodijelovima i drugim sličnim stvarima. Svakom tipu autodijela može se dodijeliti određeni broj koji se lako može pretraživati i pronaći u bazi podataka, što znatno olakšava praćenje zaliha i zaliha kompanije u skladištu. Uz sve navedeno, USU softver se može upariti sa skenerom bar kodova, što povećava brzinu upravljanja procesom prodaje autodijelova. Brza pretraga pisača za bar kod i fakture uvelike će smanjiti količinu ručnog i zamornog posla, pomažući vašim zaposlenima da rade važnije zadatke umjesto monotone papirologije.

Ako radite sa stranim tržištima i kupcima ili kupujete autodijelove za svoju kompaniju koristeći neki oblik strane valute, možete lako pretvoriti sve cijene koje su vam potrebne u valutu s kojom radite prilikom trgovanja autom. Ovo štedi vrijeme na ručnoj konverziji valuta i omogućava da se to vrijeme potroši na zaista važne zadatke koje svaka ustanova mora obaviti da bi se proširila i napredovala.

Još jedna sjajna karakteristika koja pomaže u uštedi vremena je mogućnost uvoza podataka iz drugog softvera glavne knjige kao što su MS Word i Excel. Ovo vam omogućava da ubrzate prelazak sa ove vrste softvera na USU softver, što će uvelike pojednostaviti vaš rad i učiniti ga manje zamornim. USU softver će postati pouzdan pomoćnik Vašeg autoservisa!