Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun sati

Program za obračun sati • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun sati
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Da bi se zadržala potpuna kontrola nad svim finansijskim evidencijama za bilo koji posao, posebno onaj koji generiše isto toliko papirologije kao autoservis, danas je potrebno više od papira. Svaki posao koji želi da bude brz i efikasan, kao i da raste i razvija se, treba da koristi specijalizovani računovodstveni program kako bi postigao željeni rezultat. Upravljačko i finansijsko računovodstvo kompanije eksponencijalno se poboljšava korišćenjem specijalizovanih programa koji su napravljeni da automatizuju i optimizuju tok rada ovih preduzeća.

Ovaj program računovodstva i upravljanja omogućava ne samo kvalitetniji rad, već i značajno štedi vrijeme zaposlenika za sve vrste kalkulacija i drugih rutinskih poslova koji obično zahtijevaju ručno izvršenje i gube dragocjeno vrijeme, poput obračuna troškova. standardno radno vrijeme u mašinskoj radionici.

Obračun troškova radnih sati je od suštinskog značaja za svaku mašinsku radionicu, jer određuje cenu svih usluga koje se pružaju u kompaniji. Detaljna i potpuna kalkulacija troškova za standardne sate ovisi o mnogim faktorima, na primjer, fizička lokacija servisne stanice, vrijeme potrebno za obavljanje usluge, politika cijena kompanije i drugi faktori ovdje igraju važnu ulogu.

Cijena standardnih sati u automehaničarskoj kompaniji ovisi prvenstveno o marki i tipičnim karakteristikama automobila koji se popravlja. Svaka auto-kompanija koja obavlja poslove obračunava trošak standardnih sati različito, u zavisnosti od vrste automobila na kojem se radi i vrste usluge koju zaposlenik pruža.

Da biste izvršili obračun troškova po satu što je preciznije moguće, vašem preduzeću je potreban specijalizovani računovodstveni softverski alat koji je dizajniran za standardno obračunavanje troškova po satu. Naš program za automatizaciju finansijskog računovodstva benzinskih pumpi ima funkcionalnost koja vam je potrebna. Ovaj program se zove USU Software.

USU softver automatizuje finansijsko upravljanje i organizaciju bilo kog servisnog centra za vozila, upravlja osobljem, omogućava vam da uspostavite raspored zaposlenih i još mnogo toga. Moći ćete da registrujete kupce koji stignu u servis, istaknete najtraženije usluge, kao i izvršite obračun ukupnog troška rada koji se obavlja zajedno sa satima koje je zaposlenik proveo u izvođenje radova.

Svaki rezultat proračuna za finansije vaše kompanije može se pohraniti digitalno, kao i grafički i izvesti na najsveobuhvatniji, ali sažet način. Grafikoni se mogu međusobno upoređivati kako biste dobili još jasniju sliku ekonomske situacije vaše kompanije. Izveštaji i grafikoni se takođe mogu štampati na papiru ako je to preferirani način pohranjivanja informacija. Vodeni žigovi, logotip vaše kompanije i zahtjevi također se mogu odštampati na dokumentima i papirima.

Rad sa našim programom moguć je samo na računaru sa Windows operativnim sistemom. Ne treba vam ni moćan hardver - USU softver radi veoma dobro čak i na jeftinijim računarima sa slabijim, starijim hardverom. Naš program će raditi vrlo brzo čak i na laptopima. Iako je moguće raditi sa samo jednim računarom, moguće je i povezivanje različitih uređaja kao što su barkod skeneri, štampači faktura, laserski fotokopirni uređaji i tako dalje. Ono što je još važnije je mogućnost rada na više računara preko lokalne mreže ili čak interneta. Kada radite s više uređaja, sve informacije će se pohraniti u jedinstvenu jedinstvenu bazu podataka, što omogućava izračunavanje računovodstva nekoliko podružnica kompanije u jednom programu.

Još jedna velika prednost našeg programa je da ga je zaista lako naučiti zbog čistog i jednostavnog korisničkog interfejsa. Funkcije se nalaze upravo tamo gdje ih očekujete, što znači da ne morate gubiti vrijeme tražeći određenu funkciju koja vam može zatrebati. Softver USU mogu lako savladati čak i ljudi koji nisu upoznati sa računovodstvenim i računskim programima. Osim toga, naš program vam omogućava da u potpunosti vizualno prilagodite korisničko sučelje, koristeći različite unaprijed postavljene dizajne koje su besplatno dostupne uz program, kao i mogućnost postavljanja bilo koje prilagođene slike ili ikone kako biste kreirali vlastiti dizajn. Ako želite zatražiti poseban prilagođeni izgled programa, kontaktirajte naše programere putem zahtjeva web stranice i oni će kreirati prilagođenu temu za vas.

USU softver se može modifikovati u skladu sa individualnim karakteristikama svake kompanije. Na primjer, možete uključiti automatiziranu detaljnu strukturu izračuna vremena. Od naših stručnjaka možete dobiti detaljnije informacije o značajkama i funkcionalnosti programa tako što ćete ih kontaktirati na bilo koji način koji vam odgovara.

Besplatna demo verzija našeg programa dostupna je na našoj web stranici. Uključuje dvonedeljni besplatni probni period, kao i kompletnu osnovnu funkcionalnost USU softvera, kao što je obračun standardnih sati. Na našoj web stranici također možete pronaći video i prezentacijski materijal koji će vam pomoći da se u potpunosti upoznate sa karakteristikama programa, kao i recenzije naših kupaca koje će vam pomoći da odlučite da li je USU softver pravi za vaše poslovanje.