Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravku mašina

Program za popravku mašina • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravku mašina
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU Software je specijalizirani računovodstveni program koji je razvio profesionalni tim programera softvera posebno kako bi se pojednostavio radni tok u bilo kojem poslu za popravku strojeva, bez obzira na njegovu veličinu i specijalizaciju. Popravka mašina se vrši na određenom mestu i opremljena određenom vrstom servisa. Softver USU će vam pomoći oko cjenika usluga popravke strojeva, kao i organizirati i formirati troškove ili usluge na listi dodjeljivanjem fiksnih pojedinačnih cijena za svaku uslugu popravke mašine, što će zauzvrat pomoći da se automatski izračuna konačni trošak popravka nakon što se u potpunosti završeno.

Program popravke mašina razvili su profesionalci iz oblasti računovodstva i programiranja, koji pokušavaju da smisle sve, obraćajući pažnju na najsitnije detalje i osmisle najsavremeniji i najpogodniji način za optimizaciju rada vašeg preduzeća koje obavlja popravke mašina. . Širok raspon funkcija programa iznenađuje svojom raznolikošću funkcija s kojima je lako naučiti raditi i po pristupačnim cijenama. Fleksibilna cjenovna politika omogućava vam da regulišete konačnu cijenu kupljenog programa, a izostanak mjesečne naknade ugodno će iznenaditi sve kupce.

Interfejs sa više prozora pomoći će vam da brzo shvatite lokaciju svake funkcije koju želite, a navigacija kroz program neće postati težak ili zamoran zadatak, jer su sve funkcije na mjestima gdje očekujete da ih vide. Ne treba vam najmoćnija mašina za pokretanje našeg programa, u stvari, čak i najsporije mašine će moći da pokreću USU softver veoma dobro, sve dok rade na Windows OS, čak ni stari laptop računari nemaju nikakvih problema rukovanje softverom.USU zbog količine optimizacije koja je urađena na njemu.

Mašine koje se šalju na popravku moraju proći potpuni tehnički pregled. Svi kvarovi će biti evidentirani u posebnom dokumentu koji se formira dok je automobil na gore navedenom pregledu, a sve informacije o kvarovima mašina će biti zabilježene u dokumentu pod nazivom 'Potvrda o prijemu mašine'. Nakon popravke mašine i pronalaženja svih kvarova, kao i istih, u potvrdi o obavljenim radovima će biti naveden kompletan spisak usluga i popravki koje su izvršene u cilju otklanjanja mašine i njenih kvarova, kao i koji rezervni dijelovi koji su korišteni tokom popravke.

Korišteni materijali i detalji strojeva automatski će biti očišćeni iz podataka o zalihama, koji se također kontroliraju u posebnom sistemu baze podataka skladišta koji posjeduje USU Software. Svaki korak procesa popravke mašine će se snimati i kasnije se može pogledati, kako bi se dobile potrebne informacije za poboljšanje pružene usluge.

Pogodni algoritmi koji se implementiraju u računovodstveni program koji je softver USU pomoći će u organizaciji cjelokupnog procesa popravke mašine od početka rada, do faze potvrde prijema automobila na kraju nakon što je popravka mašine u potpunosti završena. Softver USU uzima u obzir sve individualne karakteristike kompanije za popravku mašina.

Trenutne e-poruke, zajedno sa trenutnim porukama na brojeve mobilnih telefona i aplikacijama za razmjenu poruka kupaca, kao i glasovne poruke, sve ove funkcije su dizajnirane da uspostave komunikaciju između kompanije za popravku mašina i njenih kupaca. Osim toga, poboljšat će se komunikacija između odjela i različitih filijala servisnog servisa mašina, što će se produktivno odraziti na analizu rezultata. Biće dostupno efikasno predviđanje daljih poboljšanja kvaliteta pruženih usluga, optimizujući izveštavanje o trenutnoj finansijskoj situaciji vašeg poslovanja.

Razumijemo da bi svaka osoba željela znati više detalja o proizvodu prije kupovine. Isto važi i za kompjuterske programe, kako bismo našim kupcima pružili mogućnost da vide mogućnosti programa za popravku mašina, nudimo vam da instalirate demo verziju programa koja će pokazati osnovne mogućnosti sistema i koja će raditi za pun probni period od dvije sedmice. Takođe smo želeli da razjasnimo da je demo verzija dostupna na ograničeno vreme, kao što je ranije pomenuto, dve nedelje, i da prikazuje samo neke od karakteristika sistema kao podrazumevano podešavanje softvera USU.

Nakon isteka probnog korišćenja programa, on će prestati da funkcioniše, ali ćete moći da kupite punu verziju USU softvera zajedno sa proširenom funkcionalnošću i bez ikakvog dodatnog plaćanja svakog meseca ili više od USU softver ne zahtijeva mjesečna plaćanja i naknade i jednokratna je kupovina koja će uvijek funkcionirati nakon samo jedne uplate. Uz proizvod koji prodajemo obezbjeđujemo licencu i dokumentaciju, kao i zagarantovanu tehničku podršku koja će vam moći pomoći u slučaju bilo kakvih problema. Licenca garantuje ekskluzivnost programa, a takođe štitimo naše razvoje zaštićene autorskim pravima, što je potvrđeno relevantnim dokumentima. Naš stručnjak će odgovoriti na sva vaša pitanja i moći će vas posavjetovati o tome kako koristiti USU softver kako bi postigao maksimalnu efikasnost. Ako želite da kupite program, samo nas kontaktirajte iz zahtjeva web stranice.