Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za auto delove

Program za auto delove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za auto delove
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svake godine sve više porodica posjeduje automobil, do te mjere da je zaista teško naći porodicu koja ne posjeduje barem jedno vozilo. Danas automobil nije luksuz kao nekada, već prevozno sredstvo, ponekad teško dostupno, ali zaista neophodno za savremeni život. U ovom modernom tempu života, sa gradovima koji brzo rastu i sve većim brojem vozila, mnoga preduzeća počinju napredovati više nego ikad. Ove kompanije, na primjer, su fabrike za popravku automobila. Auto servisi pružaju usluge dijagnostike i popravke vozila, njihovog tehničkog pregleda, podešavanja, karoserije, kao i montaže i balansiranja guma, kao i razne druge vrste popravke automobila.

Automobili, kao i druga motorna vozila, teško da će napustiti naš svakodnevni život kao osnovno prevozno sredstvo, a čak i više – broj proizvedenih automobila se samo povećava svake godine. Sa rastućim automobilskim tržištem, neizbježno je da će i potražnja za objektima za popravku automobila naglo porasti. Svakim danom sve je više popravki automobila, čime se konkurentnost ovog posla stavlja na zaista visok nivo. Da bi auto servis bio u prednosti u odnosu na druge, važno je imati na raspolaganju savremene alate koji će omogućiti radionici auto delova da radi brzo i efikasno.

Shodno tome, potreban je kompjuterski program za upravljanje samouslužnim aktivnostima. Ovi programi vam omogućavaju da automatizujete bilo koje poslovanje koristeći napredne baze podataka i tehnologije prikupljanja informacija, kao i funkcije koje vam omogućavaju da efikasnije radite sa klijentima i povećavate njihovu lojalnost vašem poslovanju. Želimo da Vašoj pažnji predstavimo naš najnoviji razvoj, specijalizovani program koji može da se pobrine za svaki faktor koji je ranije pomenut, kao i mnoge druge stvari i faktore koji mogu biti važni za svaku prodavnicu auto delova i servis - USU Software .

Računovodstveni program za prodavnice auto delova i automehaničarske radionice će uzeti u obzir sve potrebne informacije kako o podacima baze kupaca tako i o dostupnosti auto delova u skladištu, kao i pomoći u formiranju potrebne dokumentacije i prikaz važnih izvještaja. Program upravljanja prodajom autodijelova pogodan je za radnju s velikim obimom prodaje i skladišnim zalihama. Program skladišta auto delova će uspostaviti skladišno knjigovodstvo po ugovornim stranama, rokovima isporuke, novcu, količini robe, transferima, kao i uspostaviti brzu pretragu po nazivu proizvoda ili bar kodu.

Naš napredni računovodstveni program će generisati grafikone i izveštaje za finansijsku stranu i zalihe auto delova u skladištu vaše kompanije, što će sve što se tiče finansija u vašoj kompaniji učiniti čistim i organizovanim, kao i zaista korisnim kada je u pitanju donošenje odluka zasnovano. na finansijskim informacijama koje vaša kompanija generiše.

Ako želite sami provjeriti naš računovodstveni program, možete ga preuzeti s naše službene web stranice. Probna verzija će trajati dvije sedmice i sadržavat će osnovnu funkcionalnost USU softvera besplatno. Ako odlučite kupiti USU softver nakon što je probni period istekao, imajte na umu da naš program ne zahtijeva nikakve mjesečne naknade ili bilo koji oblik plaćanja osim početne kupovine i dodatne funkcionalnosti. Sistem jednokratne kupovine koji naš program dokazuje da je veoma pogodan za sve vrste poslovanja, jer smanjuje troškove korišćenja programa, a takođe eliminiše praćenje softverskih licenci.

Jedna od glavnih stvari koje bi vam se mogle svidjeti u korištenju softvera USU koja postaje odmah očigledna, čak i ako koristite samo demo verziju, je činjenica da je korisničko sučelje sažeto i lako razumljivo. Trudili smo se da ga učinimo što je moguće pogodnijim za naše klijente kako bi što brže naučili da koriste i rade sa programom. Svako može naučiti koristiti i raditi s našim računovodstvenim programom za samo sat-dva, čak i oni radnici koji nisu upoznati sa računarskim tehnologijama i programima.

USU softver podržava napredne funkcije za rad sa klijentima, kao što je napredni sistem objedinjavanja pošte. Koristite e-poštu, 'Viber pozive', SMS ili čak glasovne pozive da podsjetite svoje klijente na redovne preglede automobila, posebne ponude, ponude i ponude, kao i mnoge druge stvari, čime vaša baza korisnika pamti vašu uslugu. Ako se vašim klijentima sviđa i zapamti vaša usluga, posjećivat će vas iznova i iznova, pričajući o njoj svojim prijateljima, što zauzvrat stvara jaku i lojalnu bazu kupaca. Također je moguće dodijeliti različite tipove vašem kupcu kao što su 'VIP', 'problematični', 'obični' i još mnogo toga. Upravljanje tipovima kupaca pomaže vam da pratite svoje najvažnije klijente i klijente kojima je potrebno više posla da bi postali vrijedniji za vaše poslovanje.

Iako je zaista dubok i multifunkcionalan, naš program nije previše zahtjevan za hardver vašeg računara, što čini rad s njim brzim, neometanim i pouzdanim iskustvom, čak i na slabijim i starijim mašinama kao i laptopima. Dobar nivo optimizacije programskog koda omogućava da se koristi čak iu manjim prodavnicama auto delova i auto servisima koji nemaju dovoljno veliki budžet da priušte najsavremeniji hardver.