Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo zadataka klijenata

Računovodstvo zadataka klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo zadataka klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo zadataka kupaca je prioritet svake kompanije. I njen prihod i reputacija zavise od kompetentnosti sa kojom je organizovan rad sa klijentima u organizaciji. Da biste pratili sve faze aktivnosti kompanije, potreban vam je alat koji može prikupljati, pohranjivati i obrađivati informacije.

Danas svatko razumije da je za optimizaciju rada kompanije potreban elektronski asistent. Brza obrada velike količine informacija moguća je samo u posebnim programima. Tržište informacionih tehnologija nudi organizacijama širok izbor softvera za izbor. Uključujući i onaj koji ima za cilj rješavanje računovodstvenih problema klijenata. Nakon nekoliko testiranja, organizacija definitivno pronalazi onu koja ispunjava sve želje njenih zaposlenih.

Predlažemo da se upoznate sa karakteristikama računovodstvenog programa USU Software. Ovaj razvoj je kreiran kao pouzdan alat za optimizaciju rada kompanije i stvaranje baze u kompaniji za vođenje evidencije o zadacima kupaca i njihovom rješavanju. Softver USU ima veliki broj funkcija odgovornih za širok spektar aktivnosti. Njegova upotreba ima reperkusije na poboljšanje klime u timu, jer u potpunosti kompromituje rješavanje zadataka kao što je racionalizacija djelovanja osoblja. Zahvaljujući programu, u kompaniji se postepeno sređuje poslovni proces, a sa njim se povećava i nivo svesti zaposlenih u kompaniji.

Svaka od više od stotinu konfiguracija računovodstvenog sistema ima, između ostalog, praktičan i efikasan CRM. To znači da u svojim imenicima organizacija može sačuvati sve kontakt podatke izvođača. Osim toga, USU softver vam omogućava kontrolu svih radnji sa klijentom i rješavanje svih zadataka koje klijent nameće vašoj organizaciji.

Za efikasno upravljanje zadacima i rešenjima klijenata, program nudi vođenje evidencije o svakoj transakciji. U bazi podataka se to formalizira kreiranjem aplikacija. Njime su propisane faze izvođenja radova, određeni su i naznačeni odgovorni, a određen je i datum kada se izvršilac mora pojaviti. Uz narudžbu možete priložiti kopiju ugovora kako bi se izvođač mogao, ne ometajući potragu za originalom, upoznati sa ugovorima između strana.

Nakon što riješi problem, izvršilac ostavlja oznaku na nalogu, a njegov kreator odmah dobija obavijest na ekranu. Ova opcija omogućava da se ne zaborave kontrolisane naloge i omogućava izvršiocima da na vreme obave radne zadatke. Istovremeno, svi pripadajući rashodi i prihodi se iskazuju u računovodstvu nakon završetka naloga po distribuciji stavki.

Računovodstveni program pomaže u kontroli finansija kompanije za svu gotovinu i tekuće račune. Lako se bavi svim transakcijskim zadacima izraženim u novčanim iznosima. Na prvi zahtjev prikazuju se podaci o stanju i kretanju određene finansijske imovine za period. Računovodstveni softver može lako da se nosi sa optimizacijom računovodstva u odeljenju snabdevanja. U posebnom modulu, izvođač može lako pratiti koliko dana neprekidnog rada traju određene funkcije. Osim toga, nakon postizanja minimalnog stanja, osoba dobiva obavijest o potrebi naručivanja nove serije sirovina i drugih resursa.

USU softver je vaša investicija u budućnost i najbolje rješenje za sve probleme interakcije s klijentima i poslovnog računovodstva. Demo verzija programa dostupna je za preuzimanje sa naše web stranice.

Fleksibilnost sistema omogućava vam da dobijete kvalitetan proizvod sa individualnim konfiguracijama. Jezik interfejsa se može prilagoditi. Zaštita podataka jedinstvenom lozinkom i poljem 'Uloga'. Pretražite podatke unošenjem prvih nekoliko slova željene riječi ili korištenjem filtera po kolonama. Svaki korisnik može napraviti vlastita podešavanja interfejsa.

Softver igra ulogu efikasnog ERP-a u kompaniji. Povezivanjem telefonije uvelike povećavate efikasnost interakcije sa drugim stranama. Bot vam omogućava ne samo da se predstavljate u ime vaše kompanije kako biste obavijestili druge strane o važnim događajima, već i da automatski formirate narudžbe koje ostaju na stranici. Slanje poruka kontaktima u korisničkoj bazi na automatizovan način koristeći četiri resursa. Iskačući prozori su korisno sredstvo za informisanje zaposlenih i podsećanje na zahteve i druge važne stvari. USU Software pozdravlja kompanije da vode poslovne operacije. Povezivanje na TSD sistem, čitač bar kodova, štampač naljepnica i fiskalni registar uvelike pojednostavljuju trgovanje i zalihe. Modul 'Izvještaji' mogu koristiti kako obični zaposlenici za kontrolu ispravnosti unosa informacija, tako i menadžer za analizu efikasnosti akcija i upoređivanje indikatora za različite periode.

U našem modernom svijetu informacijska tehnologija je zauzela svoju nišu u svakodnevnom životu. Tokovi informacija su se višestruko povećali. Automatski alati za obračun poslova pomažu i na neki način zamjenjuju ljudske resurse. Pogodnost i efikasnost takvih alata teško se mogu precijeniti. Velike kompanije uspješno koriste računare u svim sferama svojih zadataka (menadžment, računovodstvo, proizvodnja itd.). Shodno tome, postoji problem sa evidentiranjem i obračunom zadataka klijenata i optimizacijom rada sa njima. Rješenje ovog problema je stvaranje prikladnog sistema računovodstva korisnika koji može obavljati dodijeljene zadatke.