Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kreiranje baze klijenata

Program za kreiranje baze klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kreiranje baze klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kako bi se organizirao i održao red na listi klijenata, izbjegavajući dosadne greške s nedostatkom ažurnih informacija, potreban je profesionalni program za kreiranje baze klijenata, koja bi postala glavna platforma za čuvanje uslužnih informacija i dokumenata. . Problem održavanja baze kupaca je postojao oduvijek, mnogi su se radije postavljali vjerujući da nema alternativnog formata, a oni koji cijene reputaciju kompanije i žele postići određeni uspjeh u poslovanju traže druge načine za stvaranje efikasnog mehanizma. Potraga za više stručnjaka za ove svrhe postaje veoma teška mjera, ne garantuje tačnost unesenih podataka, sigurnost. Ali upotreba informacionih tehnologija i implementacija programa zaslužuju pažnju, budući da je automatizacija posljednjih godina postala trend u različitim područjima djelatnosti. Ako je stvaranje zajedničkog informacionog prostora samo dio stvarnih potreba kompanije, preporučujemo da pomno pogledate složena dešavanja.

Upravo ovaj format korisničke baze je spreman da ponudi naša kompanija USU Software, koja dugi niz godina razvija jedinstvene platforme za svakog kupca, koristeći individualni format za popunjavanje interfejsa. USU softver će biti idealan program za svakog poslovnog čovjeka, jer će odražavati i male nijanse u funkcionalnosti. Za razliku od većine korisničkih aplikacija ovog tipa, ne zahtijeva dugu obuku i prilagođavanje korisnika, jer je od početka kreirana za osobe s različitim nivoima obučenosti. Pa, dobro osmišljena politika cijena također čini da troškovi kreiranja projekta variraju ovisno o skupu alata, koji se može proširiti uz dodatnu naknadu. U to se lako uvjeriti i sami, koristeći demo verziju programa, koja vam pomaže da proučite strukturu sučelja i isprobate neke opcije. Algoritmi konfigurisani u sistemu omogućavaju vam da efikasno nadgledate tokove informacija, eliminišete duplikate, organizujete i održavate pravilno kreirane direktorijume na bazi korisnika.

Program kreiranja baze korisnika koristiće samo zaposleni koji su prethodno registrovali i obučili promotere, sa planovima za diferencijaciju prava pristupa prema poziciji. Prethodni katalozi sa kontaktima, dokumentima, listama mogu se lako prenijeti u bazu kupaca uvozom, svodeći ovaj korak na nekoliko minuta. Elektronska kartica klijenta će sadržati ne samo standardne informacije, već i dodatne informacije, u vidu istorije komunikacija, sastanaka i transakcija, priloženih slika, ugovora koji potvrđuju transakcije, tako da je lako nastaviti saradnju prilikom promene menadžera. Kompanije sa mnogo udaljenih podsektora okupljene su u jedinstven informacioni prostor, što pojednostavljuje diskusiju o zajedničkim projektima i dobija najnovije informacije. Komunikacija između zaposlenih odvija se kroz razmjenu poruka u posebnom komunikacijskom modulu programa, što znači da više ne morate trčati po kancelarijama, obavljati beskrajne pozive kako biste dogovorili detalje. Stručnjaci vam pomažu u odabiru optimalnog skupa funkcija za vaše zahtjeve, implementaciji i konfiguraciji programa i pružanju podrške za cijelo vrijeme korištenja.

Program naše kompanije omogućava vam da automatizujete gotovo svako polje aktivnosti zahvaljujući dostupnosti adaptivnog interfejsa. Zahvaljujući razmatranju menija i individualnih postavki, prelazak na novi format rada će se odvijati udobno i u kratkom vremenu. Za sve korisničke baze možete ograničiti pristup, odrediti prava vidljivosti za korisnike, na osnovu trenutnih poslovnih ciljeva. Popunjavanje nove korisničke kartice traje minut zahvaljujući korištenju pripremljenog šablona.

Snimanje svih radnji osoblja pomaže da se utvrdi porijeklo dokumenta, evidencije, procijeni stvarni doprinos konkretnom projektu. Kontekstni meni je dizajniran da pojednostavi i ubrza pretragu bilo koje informacije u opsežnim katalozima, gde je potrebno da unesete samo nekoliko znakova da biste dobili rezultat. Izvođače je moguće podijeliti u različite kreirane kategorije, radi pogodnosti daljeg rada ili formiranja komercijalnih ponuda. Kreiranje masovne, selektivne ili pojedinačne mailing liste pomaže u pružanju trenutnih informacija o novostima, događajima i promocijama. Program se također može koristiti za upravljanje dokumentima, proračune i upravljanje mnogim procesima. Planiranje zadataka i racionalna distribucija opterećenja među podređenima povećava efikasnost obavljanih aktivnosti. Aplikacija kontroliše finansijske transakcije, budžet kompanije, kao i prisustvo dugova na obe strane. Svaki zaposlenik bi trebao biti u mogućnosti promijeniti vanjski dizajn računa za sebe, za to postoje desetine kreiranih tema.

Program podržava povezivanje putem lokalne mreže i Interneta; za daljinski format, morate imati instaliran elektronski uređaj sa specijalizovanom licencom. Automatsko blokiranje računa u odsustvu zaposlenog na radnom mjestu će vas spasiti od vanjskih smetnji. Video prezentacija i analiza platforme će vas informisati o ostalim prednostima programa. Ove funkcije i više čekaju vas u softveru USU! Preuzmite probnu verziju danas besplatno da vidite koliko je efikasna za vas.