Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za email adrese

Program za email adrese • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za email adrese
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Komercijalna aktivnost je u direktnoj vezi sa komunikacijom sa kupcima, iako se koriste različiti kanali komunikacije, najveća potražnja je slanje pisama e-poštom, ručno i programom za e-mail adresu. Kompjuteri i prisustvo ličnog e-mail sandučića u Internet prostoru svojstveni su ne samo organizacijama, već i pojedincima, što slanje korespondencije čini popularnom opcijom za dostavljanje relevantnih informacija. Međutim, što je baza korisnika veća, to je teže prijaviti, jer serveri e-pošte često imaju ograničenu funkcionalnost i ne dozvoljavaju praćenje računa. Nadalje, organizacije često moraju podijeliti primaoce e-pošte u različite kategorije, pa je ponekad važno samo informirati partnere o događaju, ili se akcija odnosi na određenu dob, pa čak i područje. U ovom slučaju, vrlo je teško bez specijaliziranog programa, a neisplativo je delegirati zadatke trećoj strani. Profesionalni softver ne samo da uvodi red u komunikaciju sa kupcima putem e-pošte, već nudi i niz dodatnih prednosti, koje u kratkom roku isplaćuju sredstva uložena u automatizaciju.

USU Software nudi jedinstven razvoj, koji je kreirao tim profesionalaca koji poznaju specifičnosti i tehnologije i potrebe preduzetnika. USU softver je sposoban da obrađuje neograničene količine informacionih matrica, što omogućava slanje pisama na adrese bez gubitka ukupnih performansi. Program omogućava individualno prilagođavanje interfejsa, izbor alata za poslovne zadatke, karakteristike oblasti delatnosti koja se obavlja. Istovremeno, aplikaciju odlikuje ugodan omjer cijene i kvalitete automatizacije, s tim da je osnovni skup opcija dostupan čak i za male kompanije. Preuzimanje i proučavanje demo verzije pomaže vam da budete sigurni da su algoritmi jednostavni za korištenje i nezamjenjivi. Čak i neiskusni zaposlenik brine o menadžmentu, jer je jelovnik lišen nepotrebne stručne terminologije, ima lakoničnu strukturu, a mi sa svoje strane osiguravamo mali kurs obuke.

Program za adresu e-pošte omogućava brz uvoz podataka uz održavanje interne strukture, podržavajući većinu poznatih formata datoteka. Da bi dodao novog kupca ili partnera, zaposlenik samo treba da unese kontakt podatke u pripremljeni šablon za nekoliko sekundi. Kategorije i parametri adresa primatelja određuju se prema poslovnim ciljevima, što pomaže u pokretanju selektivne i ciljane distribucije e-pošte. Na osnovu rezultata izvršenih operacija, program automatski generiše izveštaj koji sadrži broj primalaca, prisustvo neradnih poštanskih sandučića da ih ponovo proveri ili izbriše. Sistem podržava i slanje mejlova putem SMS-a, ali u ovom slučaju postoji ograničenje broja karaktera, ne postoji način za prilaganje slika, fajlova. Korisnici bi trebali biti u mogućnosti da kreiraju opciju odgođenog obavještavanja postavljanjem potrebnog datuma početka, što je vrlo zgodno ako postoji veliki posao ili potrebe isporuke specifične za dan. Softver USU može se koristiti ne samo za slanje korespondencije kroz različite komunikacijske kanale, uključujući adrese e-pošte, već i kao alat za složenu automatizaciju.

Naš razvoj je efikasan za vođenje lične i poslovne korespondencije, povećanje nivoa i kvaliteta interakcije, prestiža organizacije.

Automatska kontrola tokova informacija pomaže u optimizaciji svih mogućih troškova, što utiče na smanjenje troškova usluga i robe. Sistem je izgrađen na principu intuitivnog učenja, što će ubrzati prelazak na novi format za obavljanje radnih zadataka. Individualni skup opcija se kreira u zavisnosti od specifikacija kompanije kupca. Prilikom registracije e-pošte korisnika, zaposlenik mora prethodno dobiti ovlaštenje za primanje e-pošte. Ne ograničavamo količinu obrađenih podataka, broj unosa u katalozima i e-mailovima, čime proširujemo obim softvera.

Automatski mehanizam za provjeru kontakata pomoći će u uklanjanju adresa koje više nisu relevantne ili sadrže greške. Masovno, selektivno i ciljano slanje vijesti i ponuda iz organizacije omogućava centraliziraniju dostavu informacija. Program je pogodan za čestitanje ličnih praznika, obavještavanje o predstojećim događajima, slanje kupona sa popustima i još mnogo toga. Primaoci će moći da se odjave od e-mailova kroz jednostavnu proceduru, prateći link, odbacujući nametljivo oglašavanje.

Izvještaj dobijen na osnovu rezultata postaje osnova za razumijevanje kako izgraditi marketinšku politiku u budućnosti. Da bi se ubrzala priprema teksta e-poruka, dozvoljava se korištenje uzoraka, gdje ostaje samo da se izvrši sama prilagođavanja. Funkcionalnost platforme moguće je proširiti mnogo godina nakon početka korištenja kontaktiranjem naših stručnjaka radi ažuriranja. Da bi se isključio gubitak baze podataka adresa i korisnika, obezbeđen je mehanizam za kreiranje rezervne kopije. Možete demonstrirati verziju programa koja je dostupna besplatno na našoj službenoj web stranici. Tamo ćete također moći vidjeti zahtjeve tima naše kompanije, koje trebate iskoristiti da nas kontaktirate ako imate pitanja ili želite kupiti punu verziju aplikacije!