Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo klijenata besplatno

Program za računovodstvo klijenata besplatno • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo klijenata besplatno
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kada se rukovodilac bilo koje organizacije suoči sa problemom održavanja baze korisnika, fragmentacije podataka, nedostatka mehanizma za dopunjavanje i unos informacija koje ažuriraju podređeni, prvo na šta pomisli je automatizacija, a samim tim i broj Povećan je broj internetskih zahtjeva za besplatnim programom registracije korisnika. Mnogima se čini da su ovakve aplikacije nešto jednostavno i da nema smisla finansijski ulagati, ali ovo mišljenje postoji tačno do trenutka kada se suoče sa realnošću, nemojte isprobavati nekoliko od ovih opcija. Šta se može naći u besplatnom programu? Programeri mogu u slobodnom formatu izložiti one verzije programa koje više nisu funkcionalne po modernim standardima, moralno su zastarjele, au nekim slučajevima ovo je samo demo verzija, koja je vrlo korisna, ali samo za preliminarno upoznavanje, tako da još uvijek imate da kupi licencu. U izradi programa učestvuje tim stručnjaka, primjenjuju se tehnologije i ovaj rad ne može biti poklon.

Ali mit da su plaćene platforme preskupe odavno je razbijen, sada je lako pronaći rješenje u bilo kojem rasponu cijena, jer je potražnja za elektronskim računovodstvom stvorila mnogo ponuda. Postoje i gotovi sistemi, sa specifičnim skupom alata i strukturom menija, i fleksibilni u podešavanjima, što je posebno zgodno u prisustvu niza poslovnih karakteristika, zahteva za održavanje baza podataka kupaca. Sa svoje strane, želimo da se upoznamo sa našim razvojem - USU Software, sposoban da zadovolji potrebe svakog kupca, što dovodi do automatizacije u skoro svim granama delatnosti. Pošto je svaka kompanija jedinstvena, nema smisla nuditi besplatno rješenje kutije; mnogo više efekta se može postići individualnim pristupom. Na osnovu zahtjeva formira se skup alata za rad s klijentima, tokovi računovodstvenih informacija i katalozi za te svrhe, konfigurišu se odgovarajući algoritmi. Uzimajući u obzir program, svaki zaposlenik koji je prošao preliminarnu obuku od strane specijalista, njime slobodno manipulira, bilo iskustvom ili znanjem.

U našoj aplikaciji od prvih dana možete početi aktivno koristiti funkcije, prevesti tok dokumenata u elektronski format, prethodno prenijevši informacije, dokumentaciju uvozom. Sistem kontroliše dolazne podatke, obrađuje ih prema konfigurisanim mehanizmima i obezbeđuje pouzdano skladištenje u katalozima. Predviđeno je stvaranje jedinstvene računovodstvene baze podataka za sve odjele i filijale, ali u isto vrijeme postoji diferencijacija prava pristupa korisnika, na osnovu profesionalnih obaveza. Za svakog klijenta formira se posebna kartica koja sadrži ne samo standardizovane podatke, već i čitavu istoriju dopisivanja, poziva, sastanaka, transakcija, sa prilozima slika, dokumentacije, ugovora. Ovaj računovodstveni pristup pomaže u konsolidaciji podataka o radu i nastavku saradnje s klijentom čak i kada se promijeni osoblje. Iako ne distribuiramo program klijentima računovodstva besplatno, predlažemo da isprobate neke opcije kada koristite probnu verziju. To će pomoći da se osigura da je razvoj jednostavan za korištenje, a date funkcije nezamjenjive za organiziranje redoslijeda pri radu s podacima.

USU softver može automatizirati ne samo najrazličitija područja aktivnosti, već i odražavati druge nijanse i skale u sučelju. Prije predlaganja konačne verzije aplikacije, vrši se preliminarna studija interne strukture poslovanja. Izrada računovodstvenog projekta počinje nakon odobrenja svih detalja tehničkog rada, gdje se definišu alati za buduću konfiguraciju. Mi brinemo o implementaciji, prilagođavanju algoritama, šablona i formula, kao io obuci osoblja, potreban vam je samo pristup računarima i malo vremena. Da biste postali aktivni korisnik platforme, nije potrebna dugotrajna obuka, iskustvo ili profesionalne vještine, sve je vrlo jednostavno.

Intuitivno jednostavan meni programa sastoji se od samo tri funkcionalna bloka koji su odgovorni za različite zadatke, ali mogu slobodno komunicirati jedni s drugima. Kako bi se olakšalo besplatno održavanje liste kupaca, kreira se jedinstvena baza podataka u kojoj se pomoću šablona određuje procedura dodavanja novih stavki. Programsko računovodstvo preuzima kontrolu nad radnjama osoblja, tako da uvijek možete utvrditi ko je napravio novu evidenciju. Za kompletiranje potrebne dokumentacije mogu se koristiti ili individualno dizajnirani uzorci ili besplatni uzorci preuzeti s interneta. Integracija sa telefonijom organizacije omogućava prikaz korisničkih kartica na ekranu, ubrzavajući i poboljšavajući kvalitet upita. Program pruža nekoliko mehanizama za zaštitu od neovlaštenog ometanja, uključujući potrebu za unosom lozinke za ulazak. Povećanje efikasnosti komunikacije sa potrošačima omogućava selektivno masovno slanje putem e-pošte, besplatnog SMS-a ili putem instant messengera. Menadžer mora biti u stanju da upravlja pravima zaposlenika na pristup informacijama i opcijama, vođen trenutnim poslovnim ciljevima. Moguće je proširiti računovodstvenu funkcionalnost, kreirati jedinstvene alate čak i nakon dužeg vremena od početka rada. Prije donošenja konačne odluke o automatizaciji, preporučujemo da proučite povratne informacije naših brojnih kupaca.