Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za podsjetnik

Program za podsjetnik • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za podsjetnik
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program podsjetnika mora izraditi potrebnu dokumentaciju koja će zadovoljiti sve standarde i zahtjeve uprave i poreskih organa. Program USU Software koji su razvili naši vrhunski tehnički stručnjaci najprikladniji je kao podsjetnik za različite poslove. Postojeća multifunkcionalnost, koja radi na bazi automatizacije procesa rada baze podataka iz USU Software-a, značajno pomaže u preciznom i pravovremenom podsjećanju. Ako su potrebne dodatne funkcije, onda je u programu USU Software moguće podržati ovu ideju zbog jednostavne i fleksibilne konfiguracije. Pored osnovnog programa, postoji i probna demo verzija programa koja prikazuje sve funkcionalnosti i panele sa različitim oblastima računovodstva. Nakon nekog vremena, nekoliko važnih informacija dolazi s korištenjem arhiviranja za dugotrajno arhivsko skladištenje. Program razvijen od strane USU Software u identičnoj funkcionalnoj strukturi može se prenijeti kao prateći pomoćni uređaj na mobilni telefon u obliku mobilnog programa.

Sve dokumentarne informacije mogu se dobiti iz baze podataka USU Software odabirom potrebnih radnji sa liste novina sa funkcijama. U toku rada mogu se pojaviti pitanja o korištenju dodatnih mogućnosti za formiranje primarne dokumentacije korištenjem različitih proračuna, izvještaja, analiza, tabela i procjena. Dok budete obavljali složene zadatke, otkrit ćete da ste pronašli program koji je pravi za vaše poslovanje, koji podiže ljestvicu produktivnosti vaših kolega. Program podsjetnika će prvo kreirati niz dnevnih radnih procesa koje će zaposleni početi efikasno i kvalitetno obavljati u programu uz ispis na štampaču. Ekskluzivni program USU Software, zbog automatskog generisanja cirkulacije dokumenata, neće dozvoliti pojavu mehaničkih grešaka ili netačnosti, pa ćete moći da izradite dokumente u skladu sa svim zahtevima direktora kompanije. Specijalizirani program za podsjetnike pomaže vam da završite bilo koji od vaših dnevnih radnih procesa za unošenje vozne dokumentacije u bazu podataka, kao i za izradu izlaznih dokumenata za kupce. Ovaj program ima fleksibilnu i lojalnu politiku cijena za kupce sa niskim finansijskim mogućnostima. Program podsjetnika računovodstvene službe pomoći će u obračunu mjesečnog obračuna naknade uz dopunu platnog spiska zaposlenih u kompaniji. Podsjetnik na ocjene u biltenu zaposlenih postaje automatski način da se pomogne u obilježavanju broja radnih sati dnevno. Zaposleni u kompaniji komuniciraju jedni s drugima, imajući priliku da primaju informacije koje su kolege unijeli u vizualizacijskom modu. Provjerena i jedinstvena USU Software baza podataka iznenadi svakog kupca svojim jednostavnim i intuitivnim interfejsom, koji se po potrebi može dopuniti uzimajući u obzir tip specifičnosti kompanije. Moći ćete dodati ili ukloniti funkcije podsjetnika tako što ćete aktivirati ili deaktivirati potvrdne okvire na panelu ili traci menija, gdje je naznačen cijeli niz dostupnih funkcionalnosti. Program USU Software je prvobitno osmišljen bez mjesečne pretplate od strane naših vodećih tehnoloških programera. Kupovinom i instalacijom softverskog programa USU na daljinu u vašoj kompaniji, možete postaviti sve potrebne podsjetnike za različite tokove rada.

U programu ćete, u procesu rada, postepeno biti u mogućnosti da kreirate svoju ličnu kontakt bazu sa individualnim podacima. Postojeća dugovanja kupaca prema vašoj kompaniji i vaša prema dobavljačima navedena su u potrebnim dokumentima.

Automatski će postaviti podsjetnik za izradu ugovora u najrazličitijim formatima i sadržajima programa, pojednostavljujući posao pravnicima kompanije. Negotovinska i novčana sredstva su pod redovnom kontrolom rukovodstva preduzeća uz uvid u izvještaje i knjige blagajne. U programu ćete moći sastaviti listu procesa potrebnih za izvršenje podsjetnika po redoslijedu koji su odredili vaši nadređeni.

Možete u potpunosti izračunati solventnost kupaca sa formiranjem dokumentacije za identifikaciju korisnika ugovora. Poruke se mogu slati kroz program na najautomatskiji način da podsjećaju na izvršenje radnih procesa. Automatski organizator pomaže kroz program da informiše kupce podsetnikom o završetku zadataka. Probna demo verzija pomaže vam da sami naučite funkcionalnost kroz jednostavno i intuitivno sučelje. Mobilna verzija programa će olakšati rad na bilo kojoj udaljenosti od glavnog izvora uz automatsko preuzimanje na mobilni telefon.

Priručnik razvijen za program omogućit će direktorima da unaprijede svoje vještine i sposobnosti za rad na novoj funkcionalnosti. Plaćanja možete izvršiti putem gradskih terminala sa posebnom lokacijom u teritorijalnom području. Biće moguće samostalno proučavati postojeću funkcionalnost programa, koji ima fleksibilnu i vjernu konfiguraciju. Vozačima kompanije možete dati posebne rasporede prevoza koji imaju ugrađenu rutu duž granica grada. Možete raditi u programu nakon što prođete važnu ličnu registraciju sa korisničkim imenom i lozinkom. Preuzmite besplatno probnu verziju softvera USU i uvjerite se koliko je efikasan kada je u pitanju upravljanje kompanijom!