Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za adrese i brojeve telefona

Program za adrese i brojeve telefona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za adrese i brojeve telefona
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tabela adresara se koristi za vođenje evidencije o kontakt brojevima, ali kompjuterizovani program za telefonsku adresu je efikasnija i kvalitetnija metoda. Program za registraciju broja telefona i adrese omogućava vam da odjednom unesete podatke o kupcu i dobavljaču, pošaljete informacije ili dokumentaciju, prepoznate i provjerite relevantnost podataka, uporedite očitanja i još mnogo toga jer osim kontakata možete planirati događaje, prikazati izvještaje i dokumente i tako dalje. Naš automatizovani i visoko efikasan USU Software program omogućava vam da se oslobodite dugotrajnog i netačnog obračuna, evidentiranja i izlaza materijala, obezbeđujući brz i dobro koordiniran rad uz održavanje jedinstvene baze podataka. Pristupačna politika cijena ugodno iznenađuje sve, a izostanak mjesečne naknade nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osim toga, vrijedi napomenuti i lijep bonus u obliku besplatne dvosatne tehničke podrške.

Za postavljanje i savladavanje programa biće potrebno minimalno vremena, uz obezbjeđivanje potrebnih šablona i primjera, tema za desktop. Svaki zaposleni brzo prilazi na posao bez ikakvih nesporazuma, bez dodatne obuke ili dugoročnog razvoja. Ono što je najvažnije, neće trebati dugo da se generišu adrese za registraciju i telefonski brojevi, jer možete uvesti podatke iz postojećih tabela i dnevnika, jer naš program podržava skoro sve formate dokumenata. Uvijek možete koristiti aktuelne brojeve telefona i adrese, zbog sistematskog ažuriranja materijala. Program ima mogućnost automatskog snimanja. Izlaz podataka je automatski zahvaljujući korištenju ugrađene kontekstualne tražilice koja optimizira radno vrijeme stručnjaka, tako da nema potrebe za održavanjem arhivskih objekata i troškova najma, sve je povoljno i sigurno pohranjeno u digitalnom formatu u jedinstvenom obliku baza informacija na udaljenom serveru. Ako imate e-mail adrese i brojeve telefona, moguće je slati opće ili selektivne poruke kupcima i dobavljačima, obavještavajući ih o određenim događajima, o potrebi izmirenja dugova, o promocijama, o akumulaciji bonusa itd. Pored održavanja jedinstvene baze podataka o odnosima sa kompletnim adresama i telefonskim podacima, moguć je rad sa dokumentacijom, obračunskim i računskim operacijama, analiza poslovnih procesa, praćenje aktivnosti zaposlenih i finansijskih kretanja. Osim toga, program se može integrirati sa visokotehnološkim uređajima i aplikacijama, osiguravajući visok nivo svih poslova bez dodatnih troškova za nabavku i implementaciju programa. Naš program za snimanje adresa i telefonskih brojeva je jedinstven i automatiziran, u što se možete uvjeriti instaliranjem demo verzije, koja u svom besplatnom i privremenom načinu rada pokazuje nenadmašna očitavanja.

Čekamo vaš kontakt sa ciljem produktivne i dugotrajne veze. Automatsko vođenje evidencije vođenjem elektronske baze podataka adresa i brojeva telefona. Automatski unos informacija uvozom postojećih zapisa i tabela. Trenutni prikaz materijala uz prisustvo ugrađenog kontekstualnog pretraživača.

Održavati jedinstvenu bazu podataka o odnosima sa korisnicima sa podacima o adresama klijenata, sa kontakt adresama, brojevima telefona, istorijom odnosa, saradnjom, međusobnim dogovorima, poslanim porukama, ocenama, preferencijama. Dostupan je za masovno ili selektivno slanje poruka na adrese e-pošte i telefonske brojeve za obavještavanje kupaca i dobavljača o određenim događajima, povećavajući lojalnost kupaca. Stalno održavanje samo relevantnih materijala, sa automatskim ažuriranjima. Program za upravljanje informacijama, adresama i brojevima telefona doprinosi tačnosti i automatizaciji izvođenja evidencije svih poslovnih procesa. Odgovoran ne samo kupcima već i zaposlenima, vrši automatske kalkulacije na osnovu odrađenog vremena, za kontrolu kvaliteta zadatih zadataka. Plate se zasnivaju na evidenciji prisustva, čime se poboljšava kvalitet, skraćuje vrijeme isporuke i poboljšava disciplina. Nadgledanje se vrši putem kamera za video nadzor u realnom vremenu.

Višekanalni način kontrole i registracije sa jednom vezom neograničenog broja korisnika, obezbjeđivanjem osobnog računa sa login i lozinkom. Prisustvo šablona i uzoraka ubrzava proces generisanja dokumentacije i izveštaja. Program automatski ispravlja sve greške koje mogu nastati tokom njegovog korišćenja. Ako se otkriju kršenja ili nekompatibilnosti, program šalje obavještenje sa svim detaljima menadžeru. Analitički i statistički izvještaji se generišu automatski. Delegiranje prava korištenja omogućava vam da čuvate evidenciju pod pouzdanom kontrolom i zaštitom. Prepoznavanje lica i identifikacija ličnosti se automatski izvode u programu kada su integrisani sa raznim uređajima visoke tehnologije. Prilikom pravljenja rezervne kopije, sve informacije, adrese i brojevi telefona se pouzdano i trajno pohranjuju na udaljenom serveru u jedinstvenu informacijsku bazu.

Moguće je izvršiti inventuru proizvoda ne u jednom skladištu, već u svim poslovnicama, trgovinama i tako dalje. Realno konsolidujte neograničen broj filijala kompanije uz praktično održavanje vaše evidencije u jednom programu. Individualno prilagodljive postavke konfiguracije. Moduli se biraju pojedinačno. Stručnjaci mogu raditi zajedno sa kolegama preko lokalne mreže ili putem internetske veze. Radite sa više formata dokumenata. Dostupan je za plaćanje u bilo kojoj valuti iu bilo kom obliku, bilo gotovinom ili ne. Poslodavac može sa svog radnog mjesta pratiti sav rad kompanije i podređenih sinhronizacijom radnih uređaja na svom monitoru.