Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kupce

Program za kupce • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kupce
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka organizacija teži univerzalnoj prepoznatljivosti i razvoju, a tome može pomoći i specijalizovani kompjuterski program dizajniran za rad sa klijentima i praćenje rada sa njima. Portfolio kupaca je jedno od glavnih sredstava kompanije, jer su kupci u svakom trenutku glavni izvor prihoda. Održavanje imidža kompanije u javnosti zahtijeva stalno praćenje postupanja zaposlenih i vremena izvršenja naloga.

Na tržištu postoji mnogo aplikacija za rad i upravljanje narudžbama kupaca. Svaki od njih ima specifičan skup funkcija i sposoban je optimizirati različite poslovne procese unutar svake pojedine vrste kompanije. Međutim, USU Software ima veliku listu funkcija kako bi rad kompanija učinio pogodnim za ljude s različitim nivoima pristupa informacijama. Recenzije o programu pod nazivom USU Software koje su napravili njegovi korisnici su najviše oduševljeni. Program vam omogućava da značajno pojednostavite ili poboljšate rad sa kupcima. U stanju je da stvori prijatne uslove za privlačenje novih kupaca i upravljanje radom kompanije u celini, optimizujući njen radni tok, olakšavajući prilagođavanje kompanije tržištu i prevazilaženje konkurencije sličnih poslova.

Može se smatrati i programom SMS obavještavanja kupaca o važnim događajima za obje strane. Na primjer, o popustima ili predstojećim događajima u vašoj kompaniji. Baza podataka kupaca vam omogućava da sačuvate sve podatke koji su vam potrebni za uspostavljanje jake dvosmerne komunikacije. Uključuje SMS brojeve telefona, adrese e-pošte i druge kontakte vaših kupaca unutar vaše baze korisnika. Softver USU djeluje kao sistem obavještavanja. Vaše poslovanje će imati na raspolaganju funkcionalnosti, funkcije i mogućnosti poput SMS-a, e-pošte, instant poruka i obavijesti o botu. Na primjer, moći ćete poslati SMS o spremnosti narudžbe vašem kupcu, tako da će odmah znati o završetku svoje narudžbe, bez potrebe da ništa ručno provjerava. Svi predlošci će biti sačuvani u posebnom direktorijumu u okviru programa, tako da ćete im u svakom trenutku moći da proverite koji su kupci primili vašu poruku, koji datum, vreme i o čemu se radi. Možete se više puta pozivati na njih kada ponovo šaljete SMS ako je potrebno, ako na primjer vaša kompanija ponavlja istu vrstu događaja, bilo da se radi o prodaji ili bilo čemu drugom, tako da ne morate ponovo pisati istu poruku, ali možete samo poslati jednu koji je bio spreman ranije.

Koristeći program, imaćete mogućnost da pripremite naloge, koji sadrže detalje transakcije sa kupcem, izvršioca svake faze procesa i momenta u kojem je primenjen. Eksternoj aplikaciji možete priložiti ugovor kako bi se svi zaposleni koji su odgovorni za proces mogli, bez gubljenja vremena na traženje, upoznati sa klauzulama ugovora koje ih zanimaju. Pored eksternih aplikacija, program podržava kreiranje internih aplikacija. Dizajnirani su da prate sve vrste posla i planiraju dan svake osobe. Kroz upravljanje zahtjevima naređuje se radnja svakog zaposlenog i sastavlja raspored za svaki period. USU softver ima sistem za upozoravanje izvođača o potrebi da nešto urade. Izvođač bi, zauzvrat, trebao biti u mogućnosti, na kraju rada, staviti oznaku u posebno polje i autor narudžbe će odmah dobiti odgovarajuće obavještenje u obliku iskačućih prozora.

Za korištenje dostupnih informacija za donošenje odluka, menadžer se poziva da koristi modul 'Izvještaji' programa. Uz njega lako možete pronaći informacije o učinku tima, najefikasnijoj reklamnoj kampanji, listi poruka poslanih u obliku SMS-a, instant messengerima, između ostalog. Osim toga, izvještaj može pokazati koliku je dobit kompanija dobila od svakog kupca. U programu se troškovi i prihodi mogu prikazati stavku po stavku na ekranu za bilo koji period svih pretplata. Rezultat ovakvih akcija bit će kretanje naprijed i velike prednosti u osvajanju mjesta na suncu. Hajde da vidimo šta još naš program može ponuditi kompaniji koja odluči da optimizuje svoj radni tok sa njim. Fleksibilnost programa znači da se može završiti u rekordnom roku, što znači da se može konfigurirati posebno za vaše poslovanje u kratkom roku. Naš sistem može raditi na bilo kojem jeziku. Brzi početak pri radu u programu - ne zapinje i ne smrzava se tokom rada. Sistem je jednostavan i svestran sistem upravljanja odnosima sa klijentima. Naš razvoj ima mnogo konfiguracija koje možete izabrati, za bilo koji nivo budžeta. Na prvi zahtjev, baza podataka prikazuje preostalu imovinu. Upotreba USU softvera u kombinaciji sa automatskom centralom omogućava vam daljinsko upravljanje interakcijom sa kupcima. Ovaj sistem podržava operacije trgovanja u realnom vremenu, kao i SMS i druge vrste obavještenja. Prodaja opreme ubrzava većinu radnih procesa kada je povezana sa našim sistemom. Svaki korak procesa upravljanja kupcima će postati lak za kontrolu. Program održava sveobuhvatnu kontrolu inventara, koja se može obaviti mnogo brže sa USU softverom. Ove i više mogućnosti dostupne su u softveru USU danas!