Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za automatizovanu radnu stanicu

Softver za automatizovanu radnu stanicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za automatizovanu radnu stanicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnogi privrednici se u svom poslovanju susreću sa problemom kontrole nad radnom stanicom i zaposlenima, pravilne organizacije automatizovanog mehanizma kada se svi poslovi obavljaju u skladu sa propisima i na vreme, ali je po redu u radu da uspeh , Ostvarivanje ciljeva zavisi, stoga nastoje da optimizuju ovu oblast kupovinom softvera za automatizovan rad. Ne samo da je skuplje, već i manje efikasno organizovati stalno praćenje radnji osoblja angažovanjem dodatnih stručnjaka, jer to ne garantuje istinitost dobijenih informacija i sa proširenjem osoblja će zahtevati dodatne troškove. Zato kompetentni menadžeri radije pribjegavaju modernim automatiziranim tehnologijama, softverskim algoritmima koji su u stanju pristupiti informacionoj podršci iz više uglova, trošeći mnogo manje resursa. Prvi korak je pronalaženje efikasne automatizovane platforme koja će se pobrinuti za dodijeljene radne zadatke.

Kako ne biste odlagali odabir softvera, preporučujemo da obratite pažnju na mogućnost automatiziranog razvoja pojedinačnih radnih stanica, jer će se ispostaviti da će se uzeti u obzir mnoge nijanse koje se ne mogu odraziti u rješenju spremnom za korištenje. Takvo radno mjesto odmah odražava sve potrebe radnih procesa, što znači da će prvi rezultati njegovog korištenja biti vidljivi odmah nakon početka rada.

Kao kompanija od poverenja, nudimo svoj razvoj jer imamo veliko iskustvo u implementaciji softverskih konfiguracija u širokom spektru poslovnih oblasti u mnogim zemljama sveta. USU Software vodi računa o pružanju svih zadataka koje nam korisnik postavi prilikom proučavanja strukture, identifikujući dodatne potrebe kompanije kako bi konačna verzija platforme automatizovane radne stanice bila ugodna u svakom pogledu. Za svaki nalog ili lokaciju zaposlenih kreiraju se zasebni softverski algoritmi koji će odrediti redosled radnji, ne dozvoljavajući da dođe do netačnosti ili grešaka. Svi stručnjaci, bez izuzetka, mogu savladati platformu čak i bez određenog iskustva, za to je dovoljno proći kratku obuku.

U softveru za automatizovano radno mesto USU Software-a formiran je jedinstven informacioni prostor koji sadrži ažurne podatke o radu kompanije, što znači da zaposleni prelaze na svoje uloge kada koriste aktuelni sadržaj. Korisnici softverskih uloga su samo oni koji su prošli preliminarnu registraciju i dobili određena prava pristupa ovisno o poziciji koju zauzimaju, što znači da je isključeno neovlašteno korištenje službenih informacija o radnoj stanici. Kako bi se osigurala pouzdana zaštita elektroničkih baza podataka od gubitka kao posljedica kvara opreme, kreiran je mehanizam za arhiviranje i sigurnosnu kopiju. Automatizirani alati preuzimaju mnoge rutinske zadatke, značajno smanjujući opterećenje osoblja. Za radne zadatke, podređene, finansije, kreiraju se automatizovani izveštaji koji su izgrađeni na parametrima izabranim u podešavanjima, sa mogućnošću davanja grafikona, tabela, tabela radi preglednosti. Tako softverska postavka postaje punopravni pomoćnik u implementaciji poslovnih procesa radne stanice, pomažući da se postigne cilj u planiranom vremenu.

Naši stručnjaci će pokušati da kreiraju automatizovanu aplikaciju za radnu stanicu koja pokriva potrebe korisnika, odražavajući potrebne nijanse u funkcionalnosti u industriji. Digitalna baza podataka se formira po određenim algoritmima, dok je u prenosu informacija dokumentaciju lako organizovati uvozom. Zahvaljujući razvoju softvera, biće moguće izgraditi efikasan mehanizam za interakciju sa korisnicima, privlačeći njihovo interesovanje za usluge radnih stanica.

Kako ne biste trošili puno vremena na traženje potrebnih kontakata i dokumenata, zgodno je unijeti nekoliko znakova u kontekstni izbornik. Stručnjaci moraju obavljati svoje funkcije na zasebnim računima, pristup kojima je ograničen lozinkama, ovdje možete napraviti pojedinačna podešavanja.

Automatizirani rad se može izvoditi na neograničenom broju lokacija, uz pružanje velike brzine rada zahvaljujući višekorisničkom načinu rada.

U istovremenom pristupu podacima iz svih filijala, odjeli osiguravaju kvalitet svoje interakcije, brzinu izvršavanja naloga. Aplikacija kontrolira svakog zaposlenog, njegovo radno vrijeme i pokazatelje produktivnosti, što će zauzvrat olakšati obračun plata. Dostupnost automatiziranih alata za slanje putem višestrukih komunikacijskih kanala povećava bazu kupaca i pomaže u održavanju interesa za organizaciju.

Korištenje elektronskog kalendara pomaže u planiranju projekata, raščlanjivanju na korake i dodjeljivanju zadataka određenim zaposlenima. Naša aplikacija za automatiziranu radnu stanicu postat će temelj za pružanje tačnih i ažuriranih informacija osoblju, što će dovesti do povećanja produktivnosti. USU softver pomaže u praćenju finansijskih tokova na radnim stanicama, plaćanja i dugova, pomažući u smanjenju troškova i nepotrebnih izdataka.

Moguće je menjati vizuelni dizajn softvera, birajući između pedeset tema, prema raspoloženju, za svakog zaposlenog. Ulazak u program uključuje prolazak identifikacije, potvrdu prava pristupa određenim blokovima informacija, opcioni softver. Preporučujemo da preuzmete i proučite probnu verziju platforme prije kupovine licenci, u praksi procijenite neke funkcije i njen korisnički interfejs.