Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje bazom klijenata

Program za upravljanje bazom klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje bazom klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program održavanja portfelja klijenata moderan je i jedinstven uređaj našeg vremena, koristan u pripremi različitih složenih dokumenata, izvještaja, proračuna, analiza i procjena. U USU softverskom programu možete, ako je potrebno, generirati upravljačke informacije za isporuku fiskalnih i statističkih izvještaja, učitavajući ih u obliku deklaracija na zakonodavnu web stranicu. Bićete u mogućnosti da primenite program za održavanje baze podataka sa kupcima sa postojećom multifunkcionalnošću i implementiranom automatizacijom radnih procesa. Da bi bilo kojeg kupca zadržali u bazi podataka USU, morat ćete dodati potrebne podatke o kupcu uz uvođenje bankovnih podataka, a uzimaju se u obzir i e-mail adrese i brojevi telefona.

Ako je potrebno izraditi izvještaj, onda se bez unosa informacija u program može smatrati nevažećim, jer u ovom slučaju to su bankovni podaci pravnog lica koji čine glavnu komponentu bilo koje izjave. Naši vrhunski stručnjaci kreirali su USU Software program, sa fleksibilnom politikom cijena, što je pravi spas za kompanije sa niskim finansijskim kapacitetom. Baza korisnika USU Software-a, koja je okupila najsavremenije i najinovativnije tehnologije, pomaže da se efikasno i efikasno nosi sa potrebom održavanja primarne dokumentacije, raznih izveštaja, složenih proračuna, analiza i procena. Veoma popularan program održavanja baze podataka korisnika pomaže korisnicima da izaberu program upravljanja za svoje aktivnosti, nakon što su proučili komentare koje su kupci ostavili na našoj službenoj web stranici. Bilo koja baza kupaca postupno se popunjava pojavom novih dobavljača i kupaca, stvarajući maksimalne mogućnosti upravljanja za formiranje toka dokumenata. Sa korisničkom bazom sa ostalim informacijama unesenim u USU Software aplikaciju, postat ćete način za kopiranje podataka na odabrano sigurno mjesto. Ako je potrebno, mnogi kupci mogu, prema recenzijama, odrediti koliko je aplikacija prikladna za njihove radne aktivnosti, a također i izvršiti kupovinu. Svaki komentar ostavljen na mejl naše kompanije značajno će podstaći mišljenje kupaca koji žele ozbiljno da razmotre aplikaciju za upravljanje svojim poslovanjem.

Aplikacija za održavanje pregleda baze kupaca sposobna je da zadovolji sve potrebe svojih kupaca i postepeno će postati nezaobilazna desna ruka kompanije u vidu upravljačke aplikacije USU Software. Upravljački podaci uneseni u USU Software upravljanje bazom podataka o korisnicima mogu se smatrati potpunim ako se, pored podataka za kontakt, u program obavezno unose i bankovni podaci pravnih lica. Uvijek imate pristup korisničkoj bazi za uređivanje unesenih informacija u slučaju promjene detalja ili informacija o adresi. Program za održavanje baze korisnika sa podsjetnikom pomaže u kreiranju nekoliko primarnih dokumenata, primjeni revizije programa ako je potrebno. Svojim vještinama moći ćete razumjeti kako program radi i koje su funkcije u njemu najproduktivnije i najefikasnije funkcije. Možda imate niz složenih problema upravljanja oko održavanja baze klijenata, o čemu uvijek možete razgovarati s našim vodećim tehničkim stručnjacima. Vremenom ćete nam reći koliko ste pronašli proverenog i pouzdanog pomoćnika u formiranju primarnih dokumenata u vidu USU softverske aplikacije. Kupovinom i implementacijom USU Software aplikacije u Vašem preduzeću, imaćete sopstvenu individualnu korisničku bazu sa različitim podacima o pravnim licima u toku njihovog rada.

U aplikaciji postepeno postaje lični plan baze korisnika sa pravnim podacima koji se unose za upravljanje dokumentima. Za obaveze i potraživanja, automatski ćete izraditi dokumentaciju u obliku akata međusobnog poravnanja. Program proizvodi ugovore različitih formata i sadržaja za glavne i sporedne radne aktivnosti. Moguće je prenijeti tekući račun i dokumente o novčanim tokovima sa informacijama direktorima radi vršenja analize razvoja kompanije. U programu možete izgraditi korisničku bazu za produktivan radni tok s puno povratnih informacija kupaca. Prema profitabilnosti kupaca, biće moguće izraditi posebne izvještaje i kalkulacije za dobivanje informacija o produktivnim ljudima sa ocjenama u mreži. Nekoliko vaših poruka će biti poslano kupcima o mogućnosti stvaranja baze kupaca za dokumentaciju sa upravljanjem primljenim recenzijama. Postojeći auto messenger će brzo početi da informiše kupce o održavanju korisničkog sistema sa revizijama.

Dostupni program obuke upoznaje vas sa funkcionalnostima klijentske platforme s recenzijama, a također će vam pomoći da napravite pravi izbor. Mobilni program vam pomaže da kreirate bilo koju dokumentaciju s inozemnim revizijama, kao i da budete ažurirani u bilo kojem toku posla. Da bi se pojednostavilo upravljanje, program kreira posebne rasporede za prevoz robe unutar granica grada za vozače. Morate koristiti primljeno korisničko ime i lozinku za svakodnevnu prijavu na sistem da biste pokrenuli i pokrenuli dokumentaciju za upravljanje.

Moći ćete vršiti transfere novca koristeći terminal koji se nalazi na različitim brojevima u gradu. Ako ste neaktivni određeni vremenski period, program će blokirati pristup sistemu. Također će biti moguće doprinijeti brzom skupu dokumenata u programu unosom informacija u pretraživač.