Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kupaca

Program za računovodstvo kupaca • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kupaca
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Interes kupaca za pruženu uslugu ili proizvod, dobijanje kvalitetne usluge i dodatnih bonusa postaju glavni parametri koji vam omogućavaju da ostvarite očekivanu zaradu, stoga je vrijedno posvetiti veliku pažnju radu s korisničkom bazom i računovodstvenom programu klijenata. pomaže vam da razvijete jedinstveni mehanizam za njegovo održavanje. Bez prisustva jedinstvenog kataloga podataka i fragmentacije ugovornih lista po menadžerima, stvara se situacija haosa, jer se gubi mnogo informacija, zbog čega nestaje vjerovatnoća ostvarivanja prihoda i smanjenja obima planirane prodaje. Kompetentno računovodstvo pretpostavlja, prije svega, stvaranje jedinstvene baze podataka za klijente, uz kontrolu očuvanja, pravovremeni unos relevantnih informacija, tim redoslijedom se može računati na rezultate, postavljati nove ciljeve. Specijalizovanim računovodstvenim programima je lakše nego čoveku da kontroliše tokove informacija, kojih je sve više sa širenjem preduzeća, jer ljudski faktor nije svojstven elektronskim algoritmima, što se manifestuje u obliku nepažnje, zanemarivanja. službenih dužnosti.

Naša kompanija USU Software već nekoliko godina razvija programe za različite oblasti delatnosti, za to vreme smo uspeli da pomognemo stotinama organizacija da sistematiziraju poslovne procese. Prilikom izrade projekta računovodstvene automatizacije koristi se fleksibilno USU softversko sučelje u kojem je moguće konfigurirati alate prema stvarnim potrebama i zadacima klijenta. Individualni format za kreiranje aplikacije povećava efikasnost i omogućava brzu adaptaciju na nju. Ukoliko je potrebno izgraditi racionalan mehanizam za unos i pohranjivanje podataka o kupcima, uspostavit će se zajednička baza podataka, uzimajući u obzir nijanse industrije koja se implementira, zahtjeve korisnika. Program implementiramo, pored definisanja parametara, algoritama, obuke kadrova, samo omogućimo pristup elektronskim uređajima i nađemo nekoliko sati za učenje. Svestranost platforme omogućava automatizaciju ne samo rada sa informacijama, već i kontrolu radnih procesa podređenih, upravljanje resursima, brojne kalkulacije i održavanje internog toka dokumenata.

Računovodstveni program USU Software-a omogućava diferencijaciju korisničkih prava pristupa, koja zauzvrat zavise od položaja, odgovornosti i mogu se lako prilagoditi od strane menadžera. Sve filijale i odjeljenja koriste bazu klijenata zajedničku za poslovanje, što garantuje relevantnost podataka, dok se izvršene promjene bilježe putem prijave određenog korisnika, što olakšava pronalaženje autora zapisa. Nijedan autsajder ne bi trebao moći koristiti program jer za ulazak u njega morate svaki put unijeti svoje korisničko ime, lozinku i potvrditi svoju ulogu. Kada kreirate elektronske kartice za kupce, možete priložiti dokumentaciju, skenirane kopije, slike, da napravite jednu datoteku i istoriju interakcije. Kako biste pravovremeno informirali kupce o predstojećim promocijama, događajima, zgodno je koristiti masovnu poštu i čestitke na ličnim datumima prilikom slanja e-maila, SMS-a ili korištenjem popularnih instant messengera. U budućnosti, ako trebate proširiti funkcionalnost aplikacije, samo kontaktirajte naše stručnjake sa zahtjevom za ažuriranje. Naš softver kreiran je prema potrebama klijenta, uz preliminarnu analizu posebnosti i nijansi građenja slučajeva u organizaciji. Obim obrađenih informacija nije ograničen samo na sistem, što čak i velikim kompanijama omogućava da uspešno koriste prednosti automatizacije. Razmatranje strukture modula, isključenje stručne terminologije pomoći će vam da vrlo lako i brzo savladate program. Da biste lakše i brže pronašli kontakte ili dokumentaciju, koristite kontekstni meni i dobijete rezultat za nekoliko znakova. Organizator elektronskog računovodstva će pojednostaviti definisanje zadataka, raspodelu opterećenja tima i kontrolu rokova. U zavisnosti od položaja i ovlašćenja, zone pristupa informacijama, funkcije određuju i proširuju menadžment. Ovaj softver za automatizaciju podržava višekorisnički način rada, kada se održava velika brzina operacija, nema sukoba uštede podataka. Menadžer u svakom trenutku može provjeriti svog podređenog u kojoj je fazi plan ili zadatak, izvršiti prilagođavanja ili dati nova uputstva. Sučelje platforme je predstavljeno sa nekoliko prozora, a prebacivanje između njih se vrši pomoću prečaca.

Automatski obračun vrijednosti narudžbe vrši se prema prilagođenim formulama, uzimajući u obzir dostupnost pojedinačnih popusta, bonusa od strane kupca. Zahvaljujući mogućnosti pravovremenog informisanja putem različitih kanala direktne pošte, nivo prodaje i interesovanje za tekuće promocije će se povećati. Za prijenos velike količine informacija prikladno je koristiti uvoz, održavajući interni red i strukturu dokumentacije. Ovu računovodstvenu aplikaciju možete koristiti ne samo na lokalnoj mreži unutar organizacije, već i preko interneta s bilo kojeg mjesta u svijetu. Kako bi se isključila šteta ili krađa informacija o korisničkom računu, mehanizam za automatsko zaključavanje pomaže u slučaju duže neaktivnosti. Profesionalni programeri bi trebali biti u stanju da objasne svrhu modula, prednosti funkcija i omoguće ugodan prijelaz na novi format za samo nekoliko sati.