Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontakte kupaca

Program za kontakte kupaca • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontakte kupaca
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za kontakte kupaca je specijalizovana računarska aplikacija preko koje možete da registrujete kontakte, omogućava vam da unesete potpune informacije o vašim preferencijama, ukusima, karakterističnim karakteristikama itd. Kontakti su važan dio registracije, omogućavajući vam da brzo kontaktirate svog protivnika. Važno je u kontaktima navesti ispravne brojeve za biranje, adrese e-pošte i druge detalje. Registriranje kontakata u posebnom programu omogućava vam da minimizirate greške u popunjavanju i, kao rezultat, gubitak podataka. Često ovi programi imaju naprednu funkcionalnost; osim evidentiranja kontakata, mogu pratiti i druge poslovne tokove. Jedan takav program je proizvod kompanije USU Software. Idealna aplikacija za optimizaciju poslovanja svakog poslovanja i povećanje njegove efikasnosti. Aplikacija ima mnogo korisnih funkcija. Među njima, mogućnost snimanja istorije komunikacije sa kupcima; implementacija upravljanja kadrovima: definisanje zadataka, dodjela odgovornosti i praćenje rada menadžera; mogućnost obuke u različitim procesima; finansijsko računovodstvo, skladištenje podataka, kalkulacije; održavanje korespondencije, uz mogućnost slanja posebnih ponuda, vijesti putem e-maila, SMS-a, telegrama, instant poruka, glasovnih poruka, između ostalih resursa. Zahvaljujući USU Software-u, moći ćete da radite sa računima, upravljate svim finansijskim aktivnostima kompanije. Ova prednost vam omogućava da kontrolišete finansijsku stranu interakcije sa klijentima. Prednosti rada u sistemu: registracija kontakata, puna podrška baze korisnika; upravljanje radnim procesima kompanije; prikupljanje i objedinjavanje vrijednih informacija koje omogućavaju bolju analizu radnih procesa u kompaniji.

Menadžeri koriste aplikacije za upravljanje bazom korisnika da brzo i jednostavno analiziraju promjene u ponašanju protivnika, procjenjujući izglede za dalju saradnju s njima. Ovaj pristup vam omogućava da zadržite stalne kupce i ohrabrite ih da vrše više kupovine; Naš program ima mogućnost snimanja istorije komunikacije: pisama, poziva, sastanaka; definirati zadatke; izdavanje faktura, kreiranje dokumenata i ugovora direktno sa kartice kupca; kreiranje lista kontakata od email adresa. Kroz program za upravljanje kontaktima s kupcima, možete jednostavno jednim klikom nazvati svoje kolege ili kupce. Ovaj program karakteriše jednostavnost, funkcionalnost, intuitivno korisničko sučelje i moderne računovodstvene tehnike. Program može snimati akcije, koordinirati, planirati i analizirati tokove posla. Korištenje automatizacije programa značajno će uštedjeti resurse, optimizirati aktivnosti, pokazati problematična područja u računovodstvu, analizirati obavljeni posao i učinak zaposlenih, te analizirati ostala područja rada. Program ima standardizirane obrasce pomoću kojih možete kreirati razne račune, prodajne dokumente, ugovore, prodajne liste i druge dokumente. Program je opremljen informativnim alatima za podršku potrošačima. Informaciona podrška se može pružiti putem SMS-a, e-pošte i instant messenger-a. Sistem se može integrisati sa internetom, drugim uređajima, video kamerama, terminalima za plaćanje i drugim programima. Na našoj web stranici možete besplatno preuzeti probnu verziju programa za kontakte s kupcima. USU Software je moderan program sa individualnim pristupom svakom klijentu.

USU softver je u potpunosti pogodan za obavljanje korekcije predmetnih kontakata korisnika, kao i za obavljanje bilo kakvih manipulacija vezanih za opsluživanje korisničke baze i njene podrške. Možete unositi informacije u program bez ograničavanja njegovog opsega. Program vam omogućava da zadržite raspored rada sa svakim klijentom. Podaci se mogu unijeti u kratkom vremenskom periodu putem uvoza podataka; Program je opremljen i eksportom informacija. USU softver omogućava najbrži pristup svim analognim podacima. Kroz program je moguće održavati, konsolidirati i filtrirati bazu podataka po nekoliko indikatora. Program se može integrirati sa raznim servisima za slanje pošte i pozivanje kupaca direktno iz programa. Sve radnje se čuvaju i mogu se koristiti u budućnosti kao što su telefonski pozivi i tako dalje.

U programu možete pratiti i analizirati distribuciju kupaca kroz prodajni lijevak. Softver USU se ažurira na vrijeme kako novi kontakti i druge aktivnosti postanu dostupni. USU softver dobro radi s raznim resursima trećih strana, a njegov doseg može doseći i društvene mreže. U programu se možete baviti analitičkim aktivnostima. Uz pomoć programa možete održavati i provjeravati evidenciju kupaca. Dostupno je formiranje šablona za dokumente i pisma. Dostupna besplatna probna verzija. Podaci se mogu prikazati u obliku tabela, grafikona, grafikona, prilagođenih različitim filterima. Program karakteriše jednostavnost funkcija i mogućnost interfejsa. U programu možete kreirati bazu podataka poslovnih partnera za sve filijale Vaše kompanije. U sistemu možete održavati evidenciju inventara. Automatski program je dostupan u zavisnosti od vaših potreba u različitim oblastima. Dostupno je delegiranje različitih prava pristupa nalogu. Program može omogućiti daljinsku kontrolu pristupa. USU softver znači kvalitet, pouzdanost i brzinu! Preuzmite demo verziju programa danas da vidite koliko je efikasan za vas!