Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu podataka klijenata

Program za bazu podataka klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu podataka klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program baze podataka klijenata doprinosi brzom razvoju poslovanja, izgradnji odnosa sa klijentima, dajući personalizovanu pažnju svakom od njih, kroz časopise i automatizovane operacije. Kupci su glavni izvor prihoda, stoga je u pružanju usluga i robe potrebno pristupiti ovom poslu sa svom odgovornošću i kompetentnim pristupom. Naš USU Software automatizovani program za održavanje liste kupaca, obezbeđuje tačnost, kontrolu, računovodstvo, analizu i automatizovano upravljanje. Prihvatljiva cijena programa, bez mjesečne naknade, trebala bi imati prijatan učinak na finansijske resurse vaše kompanije. Čak i sa malim sjedištem, višekorisnički način rada i veliki izbor modula i dalje će vam biti korisni. Pa, hajde da pričamo o svemu po redu.

Program nudi potpunu automatizaciju, održavanje jedinstvene baze korisnika, sa kompletnom bazom podataka koja se čuva na jednoj lokaciji i dopunjuje, prilagođava, koristi za različite operacije. Kao što je, na primjer, distribucija masivne ili lične baze podataka putem SMS-a ili elektronskih poruka, za ubacivanje podataka u časopise ili dokumentaciju, putem automatskog unosa ili uvoza. Za razliku od papirne verzije, elektronski mediji neće narušiti sadržaj i mogu se čuvati koliko god je potrebno, a željeni fajl možete pronaći za nekoliko minuta, bez pregledavanja prašnjavih i zatrpanih arhiva.

Kontekstualni pretraživač nije samo zgodan, već i optimizuje radno vreme zaposlenih. Osim toga, digitalni materijali i upravljanje podacima o korisnicima pružaju potrebne podatke u bilo koje vrijeme i odakle god želite, jer postoji mobilna verzija s daljinskim pristupom programu. Automatizacija baze korisnika omogućava praćenje toka narudžbi i njihovog izvršenja, načina plaćanja i dugovanja, dostupnosti popusta i bonusa, registrovanih diskontnih kartica itd. Prihvatanje plaćanja je jednostavno i pogodno za svakog kupca jer više nema potrebe za gubitkom vremena u redovima, dostupan je sistem bezgotovinskog plaćanja putem terminala za plaćanje, platnih kartica i online novčanika. Prihvatanje plaćanja može se izvršiti u bilo kojoj valuti, automatski se pretvara u željenu valutu.

Automatski generisani statistički i analitički izvještaji omogućavaju vam da pratite rast i pad računovodstva klijenata, analizirate potražnju za određenom uslugom, izračunate prihode i rashode, predvidite buduće aktivnosti i kreirate planove rada i vremenske rokove. Računovodstveni program klijenta u jedinstvenoj bazi podataka može se integrirati sa različitim uređajima i aplikacijama za automatizaciju i optimizaciju radnih resursa kompanije. Tako je moguće brzo izvršiti magacinsko knjigovodstvo, izvođenje inventara, kao i računovodstvo, uz kompletan obračun uplata i naknada, uz formiranje i popunjavanje dokumentacije i izvještaja. Program obuke ne zahtijeva, zbog lakoće i pogodnosti, općenito razumljiv korisnički interfejs koji obavlja više zadataka. Ovo je samo mali dio svih prednosti koje nudi naš USU softver za održavanje korisničkog imenika. Da biste se upoznali sa svim mogućnostima, instalirajte probnu verziju programa i nikada se nećete vratiti na stari život sa zastarjelim procesima upravljanja poslovanjem, razvojem kompanije, povećanjem statusa i prihoda i uspjehom među konkurencijom.

Automatizacija putem programa za upravljanje i održavanje baze podataka korisnika omogućava formiranje bilo koje elektronske forme.

Čak će i korisnik moći pristupiti programu od prvih minuta, zahvaljujući dobro shvaćenom sistemu i prijateljskom interfejsu, koji se može prilagoditi svakom korisniku na lični način. Izlaz svih baza podataka potrebnih za osnovni rad za svakog kupca ili dobavljača. Redovnost ažuriranja podataka u bazama podataka doprinosi tačnim proračunima i transakcijama. Kontekstualni pretraživač služi prvenstveno za praktičnost i optimizaciju radnog vremena zaposlenih. Program zaposlenima pruža širok spektar zadataka, a u njega je uključen i višekorisnički način rada, uz jedno povezivanje neograničenog broja zaposlenika pomoću lične prijave i lozinke. Telefonija olakšava pregled svih baza podataka o pozivima korisnika. Plaćanja se mogu primati u gotovini i bez gotovine, koristeći bilo koju valutu u svijetu za plaćanje. Zaštita podataka pri radu sa istim dokumentima u isto vrijeme.

Automatsko snimanje svih operacija izvršenih u programu. Podaci za održavanje jedinstvene baze podataka, sa pristupom samo za određeni nivo pristupa. Kontrola i stalno održavanje baze o kvalitetu rada klijenta. Daljinsko upravljanje svim podacima i radom povezivanjem mobilne aplikacije. Kontrola radnog vremena se vrši automatski. Moduli se mogu dalje razvijati za vašu kompaniju. Program se može povezati s dodatnim aplikacijama. Možete objediniti grane i grane. Planer može sadržavati nekoliko planiranih operacija, nakon čega slijedi ispravljanje statusa završenog posla. Upravljanje skladišnom bazom podataka, sa pravima pristupa za automatsku inventuru. Formiranje dokumenata i izvještaja kupaca. Ovo i još mnogo toga dostupno je u softveru USU! Isprobajte besplatnu verziju programa već danas tako što ćete je preuzeti s naše službene web stranice!