Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun posjetitelja

Program za obračun posjetitelja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun posjetitelja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program računovodstva posetilaca pretpostavlja tačnost, pravovremenost i analizu rasta ili gubitaka u odnosu na slične organizacije. Kompjuterizovani program preuzima kontrolu nad evidentiranjem posetilaca, kretanja, u skladu sa bezbednosnim merama. Prilikom računovodstva potrebno je voditi računa o obimu djelovanja, pratiti svakog posjetitelja, analizirajući principe privlačenja većeg protoka kupaca. Prilikom odabira programa, trebali biste se voditi, prije svega, vlastitim preferencijama i radom organizacije, poboljšavajući sva područja. Pogledajte naš jedinstveni, automatizirani i sigurni USU softverski program. Program je multifunkcionalan, ne zahteva dugotrajnu konfiguraciju i instalaciju, veliku primenu resursa, a takođe se prilagođava pojedinačno svakom preduzeću, u bilo kojoj oblasti delatnosti. Program je osmišljen tako da optimizira radno vrijeme, kontrolu i obračun za posjetitelje i zaposlenike.

Zaposlenici će moći održavati automatizirani program obračuna posjetitelja u jedinstvenoj bazi podataka za upravljanje odnosima s klijentima, unoseći potpune informacije o njima, počevši od kontakt informacija, historije odnosa, posjeta, dodijeljene diskontne kartice, informacija o transakcijama poravnanja, sa procjenama i drugim potrebnim informacijama za dalju analizu. Osim toga, zgodno je slati poruke koje obavještavaju posjetitelje o važnim događajima u centru, o popustima, o promocijama, o gomilanju bonusa na karticama, o potrebi otplate dugova ili dostupnosti usluge ili proizvoda. Tako ćete povećati lojalnost i status kompanije. Sva odeljenja i filijale se mogu održavati u jednom programu, pogodno administrirati, obavljati računovodstvo na najvišem nivou, održavati jedinstvenu bazu podataka i kontrolnu tablu, brzo obavljati dokumentaciju, planirati i još mnogo toga. Program je sposoban za interakciju s različitim uređajima i aplikacijama, pružajući kontrolu u realnom vremenu kada je integriran sa CCTV kamerama. Uz rad elektronskih narukvica i uređaja za čitanje, moguće je automatski ubaciti informacije u program, podesiti ulaz i izlaz iz ustanove, analizirati dužinu boravka na datom odjeljenju. Kada posjetitelj posjeti događaj, podaci se čitaju i unose u sistem, ne dozvoljavajući nikome da prođe kroz navedeni broj, isključujući falsifikovanje podataka i druge greške. Naš program će omogućiti adekvatnu kontrolu za svakog posjetitelja, pružajući sve informacije kroz automatsku i brzu kontekstualnu pretragu. Međusobna poravnanja se mogu obavljati u gotovini i bezgotovinskom, optimizirajući radno vrijeme i dodatne troškove resursa.

Da biste cijenili neograničene mogućnosti računovodstvenog programa, da biste se bliže upoznali s modulima i alatima, vrijedi instalirati besplatnu demo verziju. Za sva konsultantska pitanja kontaktirajte naše stručnjake. Program obračuna posjetitelja koji je razvio naš tim visoko kvalifikovanih stručnjaka USU Software u potpunosti automatizira proizvodne procese i optimizira radno vrijeme, služeći dobrobiti vašeg poslovanja. Ponuda pristupačne cijene nije jedini faktor koji razlikuje od sličnih programa, jer nema ni naknade za prijavu.

Tokom instalacije programa, dvosatna tehnička podrška je besplatna od strane našeg tehničkog odjela. Naši stručnjaci mogu savjetovati o modulima, principima rada i drugim pitanjima.

Odabir modula se vrši na individualnoj osnovi, uz mogućnost izrade lične ponude. Program je dostupan za pohranjivanje raznih periodičnih publikacija, tabela, izvoda, dokumenata, bez ograničenja na količine ili formate.

Prilikom pravljenja rezervne kopije moguće je prenijeti informacije i dokumentaciju na udaljeni server radi pouzdane i kvalitetne zaštite informacija u jedinstvenoj informacijskoj bazi, zadržavajući je nepromijenjenu dugo vremena. Voditi jedinstveno finansijsko računovodstvo preduzeća, unoseći rashode i prihode u sistem.

Uporedna analiza se vrši za bilo koji period, generišući izvještaje. Vodite evidenciju o radnom vremenu zaposlenih, obezbeđujući povećan kvalitet rada, kao i disciplinu. Platni spisak se obračunava na osnovu informacija datih o operaciji. Delegiranje korisničkih prava pruža pouzdanu zaštitu za sve informacije, ovisno o ličnim pravima pristupa svakog zaposlenika. Menadžer ima neograničene mogućnosti, kontroliše sve oblasti aktivnosti organizacije, vodi evidenciju posetilaca i zaposlenih, upravlja svime na daljinu, vidi sve operacije na svom računaru. Racionalno donošenje pojedinih odluka vrši se po prijemu relevantnih informacija. Kreiranje rasporeda i aktivnosti, racionalno računanje vremena, pretpostavki i resursa. Integracijom sa računovodstvenim sistemom biće dostupno održavanje računovodstvene i skladišne evidencije na najvišem nivou, praćenja svih novčanih tokova. Možete koristiti mobilnu aplikaciju programa za implementaciju prilika za posao bez vezivanja za određenu lokaciju posla. Automatsko zaključavanje ekrana se aktivira ako je lozinka unesena pogrešno, kao i kada stranci pokušaju pristupiti vašim podacima. Sve informacije o ciljevima unose se u planer zadataka, uz mogućnost obavještavanja zaposlenih o njima. Napravite inventar integracijom sa uređajima visoke tehnologije. Program se može povezati na punktu, vidjeti i čitati informacije o svakom posjetitelju. Program se može koristiti u bilo kojoj instituciji za automatizaciju poslovnih procesa. Vodite evidenciju toka dokumenata. Korištenje šablona i uzoraka, brzo generiranje izvještaja i dokumenata i još mnogo toga!