Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu

Program za bazu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kupci za svaku kompaniju postaju glavni izvor profita, a u uslovima velike konkurencije sve je teže zadržati ih, pa privrednici nastoje da iskoriste maksimum metoda i osnovnog programa među njima. Stvaranje i održavanje baze kupaca jedan je od najvažnijih zadataka za vlasnike biznisa, budući da od toga kako se ovaj proces gradi, ovisi daljnji rad i profit. Menadžeri često vode zasebne liste koje odražavaju njihovu akumuliranu bazu kupaca, ali u slučaju otpuštanja ili odmora, ova lista se gubi ili se ne koristi u svrhu promocije roba i usluga.

Organizacije orijentisane na uspjeh jednostavno ne mogu bez jedinstvenog obrasca, gdje se ogledaju svi kontakti, a njihova sigurnost je glavni cilj, jer ponekad partneri ili zaposleni mogu procuriti informacije konkurentima. Softverski algoritmi su sposobni da implementiraju takav zadatak mnogo efikasnije od pokušaja da sami održavate liste ili ih povjeravate stručnjacima. Programi nemaju ljudske karakteristike, tako da definitivno neće zaboraviti unijeti informacije, neće ih izgubiti i neće ih prenijeti na izvore trećih strana. Sudeći po ocjenama kompanija koje već koriste specijalizovane programe za vođenje internih kataloga, kvalitet ovih procesa daleko je premašio preliminarna očekivanja. Većina recenzija o programima baza podataka spominje poboljšanje kvaliteta prezentacije i prikaza podataka u bazi podataka korisnika i garanciju sigurnosti korištenjem zaštitnih mehanizama. Koji program odabrati za vas zavisi od zahteva i želja za dodatnom funkcionalnošću i alatima, specifičnosti delatnosti kompanije. Širok izbor programa, s jedne strane, raduje, ali s druge strane otežava pronalaženje optimalnog rješenja za automatizaciju. Neke ljude privlače svijetle reklame i biraju jednu od prvih platformi koje se pojavljuju na stranici tražilice. Najpametniji rukovodioci radije vrše analizu, upoređuju različite parametre i uče od stvarnih korisnika. Nudimo vam da uštedite svoje ionako dragocjeno radno vrijeme i odmah se upoznate sa prednostima jedinstvenog razvoja naše kompanije.

Konfiguracija softverskog programa USU rezultat je rada tima visoko kvalificiranih stručnjaka koji razumiju potrebe poslovnih ljudi, jer su nastojali spojiti jednostavno sučelje i funkcionalnost u jednom projektu. Program je pogodan za održavanje nekoliko baza podataka, uključujući i za kupce, prilagođavanje bilo kojoj strukturi, bez ograničavanja količine pohranjenih informacija. Za program nije važno koje polje aktivnosti vodi do automatizacije, njegov obim i lokacija. Organizacija je možda s druge strane zemlje, ali možemo razviti jedinstveno rješenje i implementirati ga na daljinu. Neće biti problema sa programom od samog početka, savladavanje će potrajati vrlo malo, čak i onima koji se nikada ranije nisu susreli sa takvim programima. Pružamo mini-kurs za zaposlene, to će biti dovoljno da shvate kako se gradi meni, za koji je svaki modul obavezan. Nakon toga slijedi višednevna vježba i prilagođavanje novom formatu, koji je neuporedivo manji nego kod korištenja sličnih platformi. Biće ne samo zgodno, već i efikasno održavati elektronsku bazu podataka pomoću softvera USU, jer zajednički informacioni prostor isključuje dupliciranje informacija i pozicija se može pronaći za nekoliko sekundi. Postavke strukture direktorija se prave na početku, nakon prolaska kroz fazu implementacije, ali će vremenom korisnici moći sami da ih unose. Zahvaljujući osnovnom programu, biće mnogo brža interakcija sa bazom korisnika, jer će biti moguće pronaći istoriju interakcije i dokumentaciju paralelno sa upitom. Istovremeno, elektronske kartice kupaca će sadržavati ne samo standardne informacije, već i priloženu dokumentaciju, ugovore, fakture i, po potrebi, slike. Menadžerima je potrebno nekoliko klikova da otvore datoteku i pregledaju najbolju ponudu za određenog kupca. Čak i ako dođe do promjene osoblja, novopridošli bi trebali biti u mogućnosti da brzo stave stvari pod kontrolu i nastave ranije započeti projekte.

Sistem osigurava sigurnost servisnih podataka, ne dozvoljava neželjenim osobama da ih koriste. Za svakog korisnika formira se poseban prostor za obavljanje radnih zadataka, u njemu je ograničeno područje vidljivosti informacija i opcija. Specijalisti izvršavaju naloge menadžera, ali istovremeno koriste samo dozvoljeni skup informacija. U program možete ući tek nakon što u prozor unesete login i lozinku, što ograničava krug ljudi koji koriste bazu podataka kompanije. Ovakav pristup, sudeći po povratnim informacijama naših kupaca, omogućio im je da sistematiziraju kontrolu rada svakog zaposlenika, da regulišu radnje i zadatke na daljinu. Možete se upoznati sa recenzijama naših kupaca u odgovarajućem dijelu stranice, također će vam biti korisno da shvatite učinkovitost automatizacije i koje ćete rezultate postići u bliskoj budućnosti nakon kupovine programskih licenci. Format praćenja aktivnosti osoblja na daljinu ostvaruje se mogućnošću revizije i snimanja svake radnje, što se kasnije odražava na poseban način. Integrirani modul za pripremu baze pomaže u vrednovanju rada rukovodilaca, odjela ili filijala, kao i u provođenju analiza niza drugih indikatora odabirom parametara, vremena i načina prikaza na ekranu. Osnovni izvještaji ispunjavaju sve zahtjeve i kada se kreiraju koriste se samo relevantne informacije, što vam omogućava da se oslonite na primljene osnovne dokumente. Upravljanje konfiguracijom će također prenijeti cjelokupni tok dokumenata organizacije, svi obrasci su dovedeni do jedinstvenog standarda, olakšavajući vođenje poslovanja i osiguravajući njegovu ispravnost tokom inspekcija od strane različitih organa.

Biće mnogo praktičnije raditi sa klijentima koristeći elektronsku bazu podataka koju formira USU Software, a individualni pristup svakom klijentu povećaće poverenje i proširiti vašu listu. Kako biste izbjegli gubitak podataka u slučaju nepredviđenih situacija sa računarskom opremom, uvijek ćete imati pri ruci osnovnu rezervnu kopiju, koja se kreira automatski sa konfiguriranom frekvencijom. Možete raditi u okruženju ne samo u kancelariji, već iu daljinskom formatu, što je vrlo zgodno za mobilne radnike i one koji su često u pokretu. Moguće je kreirati mobilnu verziju osnovnog programa za tablete i pametne telefone na android platformi. Također možete proširiti mogućnosti programa ovisno o specifičnim potrebama vaše kompanije i trenutnom budžetu. Naši stručnjaci mogu vam pomoći da odaberete pravi funkcionalni sadržaj. Brojne recenzije programa za bazu podataka USU Software svjedoče o kvaliteti projekta i njegovoj visokoj efikasnosti, preporučujemo da se s njima upoznate u dijelu istoimene stranice.

Konfiguracijski interfejs programa dizajniran je za korisnika, svi interni alati su organizirani na način da je njihova upotreba intuitivna. Dovoljno je proći kratak kurs obuke od programera da počnete aktivno koristiti razne funkcije, to će trajati oko dva sata. Meni se sastoji od samo tri modula i ne sadrži nepotrebnu stručnu terminologiju kako bi rad sa aplikacijom bio što ugodniji za sve zaposlene. Nakon faze implementacije, konfiguriraju se formule proračuna, algoritmi baze procesa i kreiraju se predlošci dokumenata, ali će neki korisnici moći samostalno unositi izmjene u ovom dijelu. Za efikasnu interakciju sa kupcima, program pruža mogućnost grupnog slanja pojedinačnih poruka sa mogućnošću odabira iz baze podataka primaoca. Slanje se može vršiti ne samo putem standardne e-pošte, već i putem SMS-a, trenutnih poruka ili glasovnih poziva u integraciji sa telefonijom i drugim sistemima. Da biste ograničili pristup informacijama neovlaštenim osobama, ulazak u aplikaciju je moguć samo nakon unosa lozinke i prijave, odabirom funkcije u osnovnom prozoru koji se pojavljuje nakon otvaranja izvršne prečice USU softvera. Ako je zaposlenik odsutan sa svog radnog računara na duži vremenski period, njegov račun se automatski zaključava tako da neko drugi ne može koristiti informacije. Za brzo popunjavanje elektronskih kataloga informacijama o kompaniji, možete koristiti opciju uvoza, održavanje reda i sadržaja.

Program omogućava transparentnu kontrolu za vlasnike i menadžere poslovne baze, jer bez napuštanja kancelarije možete provjeriti ispunjenost zadataka i tok izvršenja definisanih planova. Osnovni program podržava višekorisnički način rada, kada uz istovremeni rad osoblja neće doći do sukoba čuvanja dokumentacije i gubitka brzine rada. Poseban modul za pripremu izvještaja i dobijanje analitičke pomoći u određivanju obećavajućih pravaca i oslobađanju od neproduktivnih troškova. Osim toga, možete zatražiti integraciju sa web-stranicom kompanije, telefonijom i video kamerama, u tom slučaju informacije ulaze direktno u platformu i automatski se obrađuju.

Za osnovne kompanije koje se nalaze u drugoj zemlji predlažemo korištenje međunarodne verzije programa, koja uključuje prevođenje menija i konfiguriranje predložaka za druge standarde. Povratne informacije o projektu automatizacije vam omogućavaju da shvatite šta možete očekivati na kraju prije kupovine licenci, tako da ne preporučujemo da preskočite ovaj alat za procjenu sistema. U svim fazama saradnje sa nama možete računati na stručnu podršku stručnjaka, čak i nakon početka operacije podešavanja.