Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu klijenata

Program za bazu klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za bazu kupaca služi za kvalitetan rad i pružanje potrebnih informacija stručnjacima tokom pružanja usluga ili robe. Automatizirani program baze kupaca omogućava vam da održavate ažurne materijale za kupce i kupce u jednoj bazi podataka, prilagođavajući se po potrebi. Postoji mnogo programa na tržištu, ali najbolji od najboljih je naš visokokvalitetni, automatizirani USU softverski uslužni program. Pristupačna cijena, veliki izbor modula i alata, širok spektar funkcionalnosti, automatizacija i optimizacija radnog vremena izdvajaju naš program od sličnih ponuda. Održavanje baze klijenata će biti najbolja opcija sa USU, uzimajući u obzir ne samo registraciju ličnih i kontakt podataka, već i unos planiranih događaja, računovodstvo i kontrolu nad raznim operacijama. Moduli se biraju pojedinačno za kompaniju, uzimajući u obzir oblast delatnosti, broj zaposlenih, lične želje itd. Kupci su izvor prihoda u bilo kojoj organizaciji, tako da je vođenje baze kupaca u jednoj bazi podataka neophodnost zbog današnjeg vremena.

Naš program je višekorisnički, savršen u svakom pogledu. Pristup je dostupan svakom zaposleniku lično, ali istovremeno i drugim stručnjacima, objedinjujući sve odjele i filijale, pojednostavljujući njihovo upravljanje i kontrolu. Održavanje jedinstvene baze podataka pojednostavljuje rad svih odeljenja, imaju pristup svakom zaposlenom, vodeći računa o njegovom ličnom pravu na pristup određenim materijalima i dokumentaciji. Ova vrsta zaštite osigurava visok stepen pouzdanosti i dugotrajnu pohranu, posebno kada napravite sigurnosnu kopiju svih podataka na udaljenom serveru. Moguće je automatski ubaciti informacije u bazu kupaca svakog kupca, počevši od početnog prihvatanja ili kupovine robe pa do podataka o kontaktu, historiji odnosa, međusobnim dogovorima itd. Osim toga, moguće je distribuirati informacije o porukama korisnicima u korisničkoj bazi, obavještavati ih uz prilog dokumentacije putem mobilnog telefona i e-maila, primati povratne informacije i izvještaje o toku dostave pisma. Analitičku bazu i statističke izveštaje program generiše automatski, pogodno čuvajući podatke u časopisima, bazama podataka i izveštajima, grupisajući i klasifikujući informacije prema odobrenim kriterijumima. Korisnici mogu brzo pronaći osnovne informacije koje su im potrebne pomoću ugrađene elektronske kontekstualne tražilice, optimizirajući svoje radno vrijeme. Poravnanje klijenata se vrši brzo i efikasno, korišćenjem platnog terminala, onlajn transfera i drugih savremenih sistema, unoseći informacije direktno u bazu korisnika. Osim toga, osnovni program može raditi sa raznim uređajima i aplikacijama, automatizujući poslovne procese i povećavajući status kompanije. Možete se posavjetovati s našim stručnjacima o radu programa, kao i otići na našu web stranicu i pročitati recenzije kupaca, upoznati se s modulima i mogućnostima uslužnog programa i instalirati demo verziju. Radujemo se vašem upitu i radujemo se produktivnom i dugoročnom radu. Program tima za razvoj softvera USU za stvaranje jedinstvene baze korisnika je potpuno automatizovan i zahteva minimalno učešće zaposlenih, povećavajući kvalitet i skraćujući vreme potrebno za obavljanje određenih aktivnosti. U programu automatskog upravljanja bazom kupaca moguće je efikasno i kontinuirano pratiti i korigovati odnos između zaposlenih i kupaca. Pronalaženje potrebnih zapisa dostupno je u apsolutno bilo kojoj kategoriji prema kriterijumima, upisivanjem u okvir za kontekstualnu pretragu, optimizacijom radnog rasporeda i fizičke snage korisnika. Regrutacija i registracija materijala postaje ugodan proces, koliko god smiješno izgledalo, jer sada možete lako koristiti materijale iz bilo koje vrste dokumenta, prenoseći ih brzo i efikasno. Automatizacija izvršenja i arhiviranja jedne baze klijenata za računovodstvo klijenata omogućava vam da unesete ne samo kontakt informacije, već i informacije o recenzijama, odnosima, međusobnim dogovorima, recenzijama itd.

Istaknute su informacije koje se najčešće sreću. Svi procesi su kontrolirani programom, pa se u slučaju grešaka ili upitnih situacija sve automatski ispravlja i dostavlja rukovodiocu kompletne izvještajne informacije. Prava pristupa u programu se ne samo prate i snimaju, već se i dijele po radnim aktivnostima. Program je dostupan za prilagodbu po želji koristeći potrebne konfiguracijske parametre. Slanje masovnih ili ličnih poruka u obliku SMS-a ili e-pošte pomaže u izgradnji lojalnosti kupaca pružanjem ažuriranih informacija, slanjem dokumenata i izvještaja u aplikaciji itd. Svi podaci automatski padaju u jedinstvenu informacijsku bazu, pružajući korisnicima potpune podatke. Moguća je konsolidacija svih odjela i ogranaka organizacije, sagledavanje baze korisnika radi pogodnosti svih zaposlenih, sagledavanje njihove radne aktivnosti, opterećenja i evolucije. Dostupan je za daljinsko održavanje upravljanja, računovodstva i kontrole, prikazivanje svih očitavanja zaposlenih na zajedničkom panelu, analizu vremena ulaska i izlaska na posao, upoređivanje očitanja sa radom sa podacima o klijentima itd. U programu može raditi neograničen broj korisnika, svaki put dajući svoje lične podatke za identifikaciju osobe i pružanje određene vrste mogućnosti. Automatsko generiranje dokumenata i izvještaja. Prisustvo šablona i uzoraka je lako dodati preuzimanjem sa interneta. Planirani zadaci se registruju i prikazuju u planeru zadataka. Podsjetnici na planirane događaje provode se putem pop-up poruka. Pojava programa u potpunosti zadovoljava zahtjeve svakog zaposlenog. Demo verzija programa za održavanje baze korisnika dostupna je besplatno na našoj službenoj web stranici.