Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM aplikacije

CRM aplikacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM aplikacije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom pokretanja biznisa, poduzetnici nastoje sve držati pod kontrolom, što i nije tako lak zadatak kao što može izgledati spolja, softverski algoritmi i posebne CRM aplikacije za klijente mogu uzeti u obzir sve nijanse i pomoći u upravljanju. Više nije problem pronaći kompjuterske programe za automatizaciju različitih grana djelatnosti, oni su različiti po funkcionalnosti, cijeni i složenosti, zavisi od budžeta i ciljeva vlasnika preduzeća. Automatizacija kroz jednostavne računovodstvene sisteme pomaže u upravljanju prodajom i robom, ali je u isto vrijeme rad sa kupcima izvan njegovog polja, a kvalitet usluge i korištenje tehnologije u privlačenju kupaca određuju profit i imidž organizacije. . Za kvalitetnu interakciju sa suradnicima sve su popularnije CRM tehnologije, koje će, prema svojoj namjeni, zaposlenima pružiti alate za povećanje baze klijenata i broja transakcija. Štoviše, među raznovrsnim aplikacijama možete pronaći one koje koriste integrirani pristup, kombinirajući prednosti svih mogućnosti, stvarajući jedinstven motor koji pokriva sva područja aktivnosti. Softverski sistemi su u stanju da efikasno reše mnoge probleme povećanja lojalnosti i zadržavanja partnera, dovodeći rad osoblja kompanije u jedinstven format, značajno smanjujući troškove lociranja i sistematizacije radnih informacija. Naime, pojava platformi u CRM formatu u svakodnevnom životu kompanija bila je odgovor na komplikovane uslove u kojima se odvijaju tržišni i poslovni odnosi. Više nije moguće jednostavno proizvesti kvalitetan proizvod i čekati kupca, potrebno je djelovati na drugi način, istaknuti se u visokokonkurentnom okruženju. Korištenje softvera usmjerenog na povećanje baze korisnika pomoći će prenijeti većinu rutinskih operacija na softver i preusmjeriti snage na proširenje opsega aktivnosti, glavna stvar je odabrati projekt koji odgovara vašim ciljevima.

Prelazak na automatizaciju interakcije sa klijentima, izradu planova rada zaposlenih, praćenje akvizicije kupaca i još mnogo toga biće dostupno zahvaljujući CRM tehnologijama. Takvo rješenje može biti „Univerzalni računovodstveni sistem“, koji ima sve gore navedene zahtjeve za efikasne primjene, ali se istovremeno odlikuje fleksibilnošću i lakoćom razvoja. Razvoj će organizovati zajedničku osnovu za izvođače, zaposlene, partnere, tehničku bazu, materijalne resurse i stalno će pratiti ove informacije. Dopunjavanje direktorija se može obaviti ručno ili putem importa, što je mnogo praktičnije i brže, jer će sistem održavati internu strukturu. Elektronska medicinska dokumentacija će sadržati i slike, dokumentaciju, ugovore, sve što će pomoći specijalistima u radu i ubrzati izvršenje zadataka. Zahvaljujući aplikaciji, menadžeri prodaje će moći provjeriti sve informacije iz aplikacije, prisutnost plaćanja ili obrnuto, dugovanja i mnogo efikasnije regulisati ova pitanja. Softver je kreiran za korisnike različitih nivoa vještina, tako da nakon završenog malog kursa obuke možete početi koristiti ga gotovo od prvog dana. Interfejs je izgrađen na principu intuitivnog razvoja, tako da je period adaptacije sveden na minimum. Naša CRM platforma ima lakonski dizajn, lišen ogromne količine stručnih termina, što doprinosi brzom prelasku u automatizovani režim. Osim toga, moguće je zatražiti mobilnu verziju aplikacije za obavljanje poslova s bilo kojeg mjesta, što je vrlo zgodno za putujuću prirodu aktivnosti kompanije. Kada je integrisan sa telefonijom, menadžer će moći da pozove kupca klikom na njegovu karticu, a prilikom primanja poziva na ekranu se prikazuju podaci registrovanih korisnika. Podrška CRM sistemu će omogućiti prikaz statistike o pozivima, sastancima i pružiti priliku za procjenu produktivnosti prodajne usluge.

Za brzo rješavanje uobičajenih projekata, CRM aplikacija ima ugrađeni komunikacijski modul koji će omogućiti zaposlenima da trenutno međusobno razmjenjuju važne poruke i dokumentaciju bez napuštanja radnog naloga. Da biste pregledali poruke, ne morate čak ni mijenjati kartice, one će se pojaviti u kutu ekrana bez ometanja glavne aktivnosti. Ako postoji potreba za integracijom sa opremom organizacije, telefonijom ili web-stranicom, to se može učiniti kontaktiranjem naših programera. Ove inovacije će pomoći da se ubrza prenos i obrada dolaznih informacija. Program USU će također postati asistent u upravljanju osobljem, planiranju projekata i raspodjeli zadataka ovisno o obima posla. Softverski algoritmi unutar aplikacije pratit će blagovremeno izvršenje zadataka, pozivanje ili druge važne stvari koje su u radnom rasporedu svakog stručnjaka. Menadžment će imati na raspolaganju skup alata za procjenu produktivnosti podređenih, čije se radnje odražavaju u njihovim prijavama. Prijava u CRM konfiguraciju je moguća samo za registrovane korisnike i nakon unosa lozinke dodijeljene imenu. Obični zaposleni će imati pristup samo modulima i podacima koji se odnose na njihove funkcije, čime se ograničava vidljivost povjerljivih informacija. Stručnjaci odgovorni za interakciju sa suradnicima moći će podijeliti bazu podataka u kategorije, definirati zadatke za svaku od grupa i provjeriti fazu operacije. Za obavještavanje o spremnosti narudžbe ili slanje poruka o bilo kojoj narudžbi, omogućena je automatska distribucija koja ima nekoliko opcija (SMS, e-mail, messenger za Viber pametne telefone). Automatizacija će omogućiti vođenje istorije narudžbi i kupovina za svaku drugu stranu, analizu kupovne moći i traženje načina za privlačenje novih potrošača.

Ono što je bitno, projekat koji realizujemo ispunjava sve međunarodne standarde i izvodi se uz najnovija dostignuća u oblasti komercijalne automatizacije. Cijena našeg softvera direktno ovisi o odabranom skupu alata, tako da će i početnik poduzetnik i velika kompanija moći odabrati najbolje rješenje za sebe. Fleksibilnost softvera omogućava vam da proširite mogućnosti i povećate funkcionalnost u bilo kom trenutku tokom rada, što će otvoriti nove horizonte u razvoju poslovanja. Pitanja implementacije i obuke osoblja bit će u rukama stručnjaka USU-a, ne morate čak ni prekidati radne procese, samo odvojite vrijeme za provođenje malog kursa obuke koji se može obaviti na daljinu.