Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM sistem računovodstva klijenata

CRM sistem računovodstva klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM sistem računovodstva klijenata
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM korisnički računovodstveni sustav iz projekta USU je zaista visokokvalitetan elektronički proizvod uz pomoć kojeg će se lako riješiti bilo koji proizvodni zadatak. Kompanija preuzimateljica moći će da savlada svoje glavne protivnike, što znači da će njeno poslovanje ići uzbrdo. Biće moguće etablirati se u interesnim nišama poslovnog menadžmenta, kao i izvršiti efektivnu ekspanziju bez gubljenja zauzetih niša. Veoma je zgodan i praktičan, što znači da ne treba zanemariti instaliranje CRM sistema računovodstva korisnika. Stručnjaci USU-a su dobro prilagodili ovaj proizvod za rad na bilo kojem osobnom računalu. Visok nivo optimizacije omogućava kupcima da uštede na opremi. Očigledno, ako ustanova već ima jedinice proizvodnog sistema i velike dijagonalne monitore, interakcija sa ovom opremom neće biti problem. Međutim, ako se pojave nove poteškoće ili uprava jednostavno nije planirala nabavku najnovije opreme, onda se to može riješiti. Moderni USU kompleks radi besprijekorno na bilo kojoj servisiranoj opremi.

Instalacija CRM računovodstvenog sistema za korisnike neće oduzeti mnogo vremena, a stručnjaci USU će pružiti punu podršku. Biće moguće raditi sa operativnim podacima i donositi ispravne upravljačke odluke. Glasovne poruke su takođe jedna od funkcija koje su stručnjaci Univerzalnog računovodstvenog sistema integrisali u CRM program za interakciju sa klijentima. Zahvaljujući tome, kompleks odlično obavještava ljude koji trebaju biti obaviješteni da kompanija provodi promocije, popuste ili druge informacije. Sve kalkulacije će biti izvršene od strane klijentovog CRM računovodstvenog sistema automatski. Ne griješi samo zato što je elektronički proizvod koji nije podložan ljudskoj slabosti i besprijekorno izvodi bilo koju operaciju. Odsustvo grešaka u toku realizacije kancelarijskog poslovanja će postati zaista nova visina za kompaniju preuzimatelja, koja se može postići i održati.

USU-ov CRM softver je napredan elektronski proizvod, s kojim će se lako riješiti svaki proizvodni zadatak. Koliko god dileme ove institucije bile složene, sve će biti riješene u rekordnom roku. Postaje moguća interakcija sa drugim kategorijama pretplatnika kako bi im se pružila usluga na odgovarajućem nivou kvaliteta. Zaposleni u kompaniji kupca mogu komunicirati sa informativnim materijalima bez grešaka zbog činjenice da im pomaže CRM računovodstveni sistem kupca. Ovaj sveobuhvatni softver savršeno upravlja proizvodnim operacijama bilo kojeg formata. Savršeno je optimiziran, što ga čini zaista pogodnim za upotrebu u svim uvjetima. Kupcima će se posvetiti dužna pažnja, a kompanija će moći besprijekorno voditi računovodstvo. Sve ovo se ostvaruje ako u igru uđe CRM sistem projekta USU.

Za sumnjive potencijalne kupce tim Univerzalnog računovodstvenog sistema ponudio je mogućnost probnog rada CRM programa za kupce. Demo verzija se koristi u informativne svrhe, ali je njen komercijalni rad moguć samo ako imate licencu za softver. USU uvijek traži maksimalnu otvorenost i slijedi demokratsku politiku cijena. Za ove namjene koriste se savremene tehnologije, dugogodišnje iskustvo i obučene stručne vještine. Nadalje, algoritmi na kojima je softver baziran podliježu kontinuiranoj optimizaciji kako bi se poboljšao nivo kvaliteta. USU-ov CRM proizvod će postati zaista nezamjenjiv i kvalitetan alat za kompaniju koja preuzima. Zaposlenici neće imati problema da ga koriste jer će moći da aktiviraju opise i uživaju u iskustvu obuke koje se pruža u kratkom formatu.

Uz licencirano izdanje obezbeđena je besplatna tehnička pomoć stručnjaka Univerzalnog računovodstvenog sistema za CRM kompleks. Ovo se radi kako bi se olakšao proces puštanja u rad. Zaposleni mogu odmah shvatiti šta da rade i kako da konfigurišu proizvod. Visokokvalitetan kurs obuke omogućava skoro trenutni početak, što će sticaocu dati poslovnu prednost. Biće moguće napredovati u odnosu na sve glavne konkurente jednostavnim aktiviranjem CRM sistema na personalnim računarima. Rad sa podizvođačima također će biti stvaran ako se uključi kompleks USU. Izvršioci se mogu efikasno pratiti i razumjeti ako su dobro obavili zadatke. Proces instalacije Univerzalnog računovodstvenog sistema CRM neće izazvati nikakve poteškoće i kompletna tehnička pomoć će biti dobijena u potpunosti. Naravno, ako kompanija preuzimatelja nema dovoljno slobodnog vremena, možete kupiti dodatne sate tehničke pomoći.

Moderan i kvalitetan optimizovan CRM sistem računovodstva klijenata USU omogućava vam da radite sa bilo kojim proračunima, praveći ih na osnovu određenih algoritama.

Upravljanje dugom je takođe karakteristika koja je pažljivo integrisana u ovaj elektronski proizvod. Omogućava vam da smanjite opterećenje budžeta kompanije zbog činjenice da se smanjuju potraživanja i finansijska sredstva prenose u budžet kompanije.

USU-ov moderni CRM računovodstveni sistem za korisnike može raditi sa masovnim upozorenjima koristeći bilo koji od 4 predstavljena alata koje možete izabrati.

Biće moguć rad u interakciji sa SMS servisima, korišćenje mailing lista, kao i interakcija sa Viber aplikacijom.

Kao dio CRM sistema, postoji i opcija uživo za automatske pozive kako bi se klijenti prikazali u evidenciji.

Isti algoritmi se primjenjuju i na pozivanje i na masovno slanje pošte. Jedina razlika je u formatu, kada je u pitanju automatsko biranje potrebno je kreirati audio sadržaj. Ako je riječ o tekstualnim porukama, potrebno je uneti skup informacija u obliku znakova.

Sveobuhvatni CRM program iz projekta USU osigurava da je rad tima optimiziran, a stručnjaci će moći efikasnije obavljati svoje direktne radne funkcije.

Elegantan izvoz ili uvoz informacija se vrši tako da zaposleni mogu lako da popune bazu podataka.

Moderan CRM program Univerzalnog računovodstvenog sistema omogućava kvalitetnu interakciju sa kupcima, zahvaljujući kojoj će se poboljšati reputacija kompanije, a kupci će uvijek ostaviti dobre kritike, a neki od njih će postati redovni potrošači usluga ili robe.

Rad s dugom omogućit će vam da ga postepeno smanjite, financijski stabilizirajući objekt poduzetničke aktivnosti.

Prilozi se mogu slati na e-mail adresu kako bi se potrošačima prenijele potrebne informacije.

Jednostavno ne možete bez CRM sistema za računovodstvo klijenata ako trebate brzo potražiti informacije koje su vam potrebne.

Filteri za pretraživanje će obezbijediti visokokvalitetno lociranje blokova informacija koje se mogu koristiti u korist institucije.

Donošenje ispravnih upravljačkih odluka takođe postaje realno, jer savremeni CRM sistem računovodstva korisnika omogućava prikupljanje statističkih podataka i njihovu analizu, a kasnije se te informacije dostavljaju poslovnom menadžmentu u vidu vizuelnih izveštaja.