Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM upravljanje korisnicima

CRM upravljanje korisnicima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM upravljanje korisnicima
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za svakog preduzetnika kupci postaju najvredniji resurs, jer oni ostvaruju prihod, a velika konkurencija zahteva da se traže alternativni načini kontrole procesa kako bi se privukli i zadržali, čemu se može pomoći automatizacija i korišćenje CRM tehnologije upravljanja korisnicima. Savremeni tržišni odnosi i stanje u privredi diktiraju svoja pravila, gdje se uspjeh može postići samo kompetentnim pristupom u interakciji sa drugim ugovornim stranama kako bi se smanjio njihov odliv, povećao interes za proizvode i usluge. Razumijevanje potreba kupaca omogućava radikalnu promjenu strukture poslovnih procesa, prelazeći od neefikasne strategije pronalaženja novih kupaca za određena rješenja do kreiranja prijedloga za trenutne zahtjeve. Individualizirani pristup usluzi može biti polazna tačka za povećanje lojalnosti i, posljedično, povećanje vrijednosti baze kupaca, menadžmenta kompanije. Tendencija modernih preduzetnika je da se fokusiraju na kupca, inače tokom masovne prodaje neće biti moguće ostvariti razvojne i profitne ciljeve. Sada ljude ne možete iznenaditi proizvodom ili uslugom, asortiman je širok, uvijek možete pronaći alternativu, pa radije obraćaju pažnju na uslugu i individualni pristup. To je to za ove namjene, prvo na zapadu, a sada imamo CRM sistem, što u prijevodu znači upravljanje odnosima sa drugom stranom. Softver u CRM formatu pomaže u formiranju baze kupaca, održavanju istorije saradnje, kontrolisanju i analizi procesa interakcije sa njima. Upotreba inovativnih tehnologija omogućit će prikupljanje i obradu podataka o potrošačima u svakoj fazi interakcije, analizu dobijenih rezultata i na osnovu toga izgradnju uspješnih modela odnosa. Prelazak na automatizaciju može nekoliko puta povećati brzinu poslovnih procesa, što će uticati na ukupni profit organizacije.

Među brojnim programima koji mogu uspostaviti CRM tehnologije u kompanijama, Univerzalni računovodstveni sistem se izdvaja po prilagodljivosti i fleksibilnosti interfejsa, koji će omogućiti prilagođavanje softvera specifičnim potrebama klijenta. Ovaj razvoj kreirali su profesionalci koji savršeno razumiju očekivanja poduzetnika i spremni su implementirati projekat u skladu sa specifičnostima svojih aktivnosti. Svaki zaposlenik može postati korisnik aplikacije, nakon što je završio kratku obuku sa stručnjacima, iskustvo i opsežno znanje nisu potrebni. Uvođenjem USU softvera biće moguće dovesti do automatizacije odnosa sa potrošačima, zahvaljujući kompetentnom pristupu u upravljanju informacijama, u skladu sa primijenjenim CRM tehnologijama. Program će pomoći u izgradnji produktivnih interakcija i povećanju vrijednosti baze kupaca privlačenjem i zadržavanjem profitabilnih kupaca. Softverski algoritmi će pomoći u rješavanju određenih problema u svakoj fazi izgradnje kontakta i sklapanja posla. Tako će u fazi oglašavanja CRM platforma pomoći u identifikaciji potencijalnih partnera nakon slanja mailing liste, analiziranju potreba i predviđanju reakcije kupaca putem istraživačkih alata, prikupljajući informacije za kreiranje komercijalne ponude. Tokom ispunjenja narudžbine, sistem će pratiti poštivanje rokova i uslova navedenih u ugovoru, što će povećati lojalnost druge strane. Zaposleni će moći pratiti trenutni status narudžbe u realnom vremenu; radi praktičnosti, svaka faza se može razlikovati i istaknuti određenom bojom. Zahvaljujući CRM tehnologijama, možete optimizirati interni tok dokumenata, planirati zadatke i osigurati razmjenu ažurnih informacija između zaposlenih u kompaniji. Softver također omogućava upravljanje uslugama nakon narudžbe automatizacijom procesa planiranja, podsjetnika povratnih informacija i praćenja zahtjeva za uslugom.

Još jedna prednost implementacije CRM platforme za upravljanje korisnicima bit će mogućnost provođenja kvalitativne analize podataka o radu kompanije, što će vam omogućiti da brzo i kompetentno planirate i izgradite poslovnu strategiju. Upotreba savremenih tehnologija sistematizuje upravljanje odnosima sa kupcima, što će pozitivno uticati na nivo produktivnosti kompanije. Niz procesa koje će sistem dovesti u elektronski format pomoći će u stvaranju idealnih uslova za visoku prodaju robe ili usluga. U bazi podataka možete implementirati proceduru za segmentiranje baze kupaca, identifikaciju profitabilnih kupaca, što će uticati na rast prodaje. Uz pomoć USU aplikacije, analitičari će moći da reše probleme sa sistematizacijom radnih aktivnosti kada se zaposleni ponašaju u skladu sa postojećim normama, čime se smanjuje broj grešaka, racionalizuje poslovanje u organizaciji. Transparentnost bilo kojeg procesa za menadžere će omogućiti da se utvrde najslabije tačke u radu kompanije, da se preduzmu pravovremene mjere za njihovo otklanjanje. Aktivno korištenje funkcionalnosti u svakodnevnim aktivnostima značajno će ubrzati rad u svim odjelima, čak i ako su geografski udaljeni od glavne kancelarije. Poslovnice su objedinjene u zajednički informacioni prostor, što će vlasnicima preduzeća pojednostaviti interakciju sa osobljem, rad sa kupcima i kontrolu aktivnosti. CRM konfiguracija omogućava dobijanje statističkih informacija, obavljanje složenih analiza neophodnih za donošenje važnih upravljačkih odluka. Izvještaji se mogu kreirati prema različitim parametrima, kriterijima i rokovima, tako da se može ocijeniti bilo koji aspekt aktivnosti. Za izvještavanje, aplikacija pruža poseban modul sa alatima, tako da možete izvršiti analizu za određene poslovne zadatke.

Implementacija CRM softvera u CRM konfiguraciji znači nabavku pouzdanog asistenta koji će postati kompas u odnosima s klijentima, što će dovesti do automatizacije većine procesa, pomažući u određivanju učinkovitih metoda za privlačenje novih kupaca i održavanje interesa onih koji su već tu. u bazi podataka. Kompetentan pristup implementaciji programa omogućit će sistematizaciju problematičnih trenutaka u najkraćem mogućem roku i dovesti kompaniju na novi nivo razvoja i prihoda. Opredjeljenje za savremene tehnologije podići će nivo konkurentnosti, stoga ne ostavljajte za kasnije priliku da imate na raspolaganju set alata za uspješno poslovanje.