Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM klijent

CRM klijent • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM klijent
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka kompanija koja svoje aktivnosti povezuje sa pružanjem usluga i robe je jednostavno dužna da vodi tabele kako bi svaki klijent u CRM sistem mogao biti uredno ubačen, sa potpunim podacima, za produktivne aktivnosti, iz dana u dan, šireći klijenta baze, povećanje statusa, profitabilnosti i profitabilnosti preduzeća. Kupac je izvor profitabilnosti svakog preduzeća, bilo velikog ili malog, a praćenje kvaliteta usluge ili proizvoda koji se pruža je izuzetno važno, jer je to jedna od glavnih komponenti vođenja proizvodnih aktivnosti. Za automatizaciju dobrog računovodstvenog sistema upravljanja i kontrole potrebno je sistematizirati procese, privlačeći automatizirani program, čiji je izbor na tržištu velik i odabir pravog će zahtijevati dosta posla, jer se svi razlikuju po svom modularni sastav, fokus na jedno određeno polje aktivnosti, razlikuju se po cijeni i načinu rada za više igrača. Postoje vredni programi, ali nijedan se ne može porediti sa našim jedinstvenim razvojem kompanije Univerzalni računovodstveni sistem, po pristupačnoj ceni i bez pretplate, što značajno utiče na finansijsko stanje organizacije.

Program za upravljanje korisnicima u CRM bazi podataka omogućava automatizaciju u analizi i prikupljanju informacija, vođenju istorije saradnje i transakcija, plaćanja i dugova, uzimajući u obzir kupovinu i otpremu, kvalitet rada i druge faktore. Korisnički kontakt podaci omogućavaju vam slanje grupnih ili ličnih obavještenja putem SMS-a, MMS-a, e-maila, Vibera, praćenje statusa slanja, isporuke, čitanja i ponovnog slanja reklamnih i informativnih upozorenja, dokumenata.

Aplikacija omogućava koordinaciju aktivnosti zaposlenih, u jednom višekorisničkom režimu, vršeći uvođenje, prijem i razmenu materijala kroz lokalnu mrežu, objedinjujući odeljenja i filijale. Sistem za svakog zaposlenog obezbeđuje lični nalog, sa ličnim login i lozinkom, prava na korišćenje informativnog materijala, tako da CRM sistem očitava prekršaje ili moguće greške, omogućava navigaciju u radnim aktivnostima zaposlenih, evidentiranje radnog vremena i obračun zarada , isplaćujući mjesečnu platu, prema utvrđenim rokovima.

Elektronska verzija vam omogućava da vodite evidenciju planiranih aktivnosti, sa naznakom teme i rokova za ovaj zadatak, uz sigurnost davanja upozorenja. Time se poboljšava kvalitet rada i proizvodnih operacija. U CRM programu je moguće izdati računovodstvo, praćenje dokumenata, izvještaje, generirati račune za plaćanje, kontrolirati status plaćanja u bilo kojoj stranoj valuti, gotovinsko ili bezgotovinsko plaćanje. Generiranjem dokumenata, šabloni i uzorci se mogu koristiti za operativni rad kompanije. Statistiku o efikasnosti marketinških operacija, potražnji proizvoda i profitabilnosti možete pratiti direktno u CRM sistemu, uzimajući u obzir interes kupaca, uz posebne ponude za stalne kupce, vršeći razne manipulacije u imenovanju.

Upravljačko računovodstvo preko CRM aplikacije, moguće daljinski korištenjem internetske veze mobilnog uređaja. Neograničene mogućnosti i parametre upravljanja jedinstvenim CRM programom moguće je upoznati kroz besplatnu probnu verziju koja je dostupna na našoj službenoj web stranici.