Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Poređenje CRM-a

Poređenje CRM-a • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Poređenje CRM-a
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prilikom odabira automatizovanog sistema, obavezno je uporediti CRM programe sa sličnim kako bi se identifikovali najbolji i najpogodniji u smislu funkcionalnosti i modularnog sastava za vašu vrstu aktivnosti. Kriterijumi za poređenje CRM sistema mogu biti različiti, kako za mala tako i za velika preduzeća, sa punim spektrom karakteristika ili ograničenim i različitim cenama itd. Poređenje 1C CRM programa je da nema potrebe kupovati dodatne aplikacije, provoditi vrijeme radeći u jednom sistemu i unoseći podatke u drugi, kada je sve u jednom programu, zbog pogodnosti nema potrebe za skakanjem s jednog sistema na drugi , automatizaciju poslovnih procesa i optimizaciju radnog vremena. Kada uspoređujete 1C CRM aplikacije, vrijedi napomenuti da postoje različite vrste, od osnovne verzije do verzije u punoj mjeri. Poređenje može biti obračun poslova, za pojedinačne poslove, sa potpunom ili delimičnom automatizacijom, uz podršku servisera, dalje rangiranje prema kriterijumima radne delatnosti. U poređenju sa sličnim aplikacijama, naš automatizovani program Univerzalnog računovodstvenog sistema je kompletan CRM sistem dostupan za višekorisnički režim. Posjedujući nižu cijenu od tržišne, s neograničenom funkcionalnošću, CRM uslužni programi vam omogućavaju da napravite planove rada s razlikovanjem korisničkih mogućnosti i podjelom radnih aktivnosti između zaposlenika, kako biste poboljšali status i produktivnost stručnjaka. Zbog stalnog praćenja, sa detaljnim obračunima radnih sati i kvalitetom obavljenih zadataka u 1C, koji utiču na plate, pomaže u povećanju nivoa efikasnosti. U poređenju sa sličnim aplikacijama, naš CRM sistem nudi mogućnost automatizacije glavnih procesa i kriterijuma koji se odvijaju u organizaciji, prema kriterijumima menadžerskog računovodstva i odnosa sa kupcima, ne zaboravljajući logistiku, dokumentaciju, interakciju 1C CRM računovodstva.

Uslužni program za brzo savladavanje, pomaže u brzom postavljanju potrebnih kriterija pretraživanja, unosa i računovodstva, modificirajući ih potrebnim uzorcima, predlošcima i tabelama, što dovodi do trenutnog generiranja dokumentacije i izvještaja, ispunjavanja rokova za predaju menadžmentu na analizu i porezu odbora, mjesečno ili tromjesečno. Zaposlenima je omogućena login i lozinka, lični pristup CRM i 1C sistemu, ispunjavanje kriterijuma za radne aktivnosti. Postoje svi svjetski jezici koje možete izabrati, koji se koriste istovremeno ili naizmjenično, ovisno o izboru korisnika. Ako nema dovoljno modula, oni se mogu razviti lično za vas, uzimajući u obzir sve vaše želje.

U jednoj tablici možete održavati jedinstvenu bazu kupaca, kontrolirati kvalitetu, kriterije i periodičnost kupovina, pregledavati povijest obračuna i zaduženja u 1C, analizirati kvalitetu i uvjete rada. Prilikom izrade dokumentacije i izvještaja, prateće dokumentacije i računa za plaćanje mogu se koristiti različiti formati dokumenata. Poslane poruke, dokumenti i drugi podaci mogu se slati putem SMS-a, MMS-a, email metoda.

Monitoring se vrši kontinuirano kada su spojene na video kamere koje prenose video materijal online. Osim toga, daljinski pristup doprinosi nesmetanom radu, kontroli i računovodstvu, mobilna verzija. Za provjeru softvera za usporedbu, analizu kvalitete i funkcionalnosti, dostupan je pri korištenju probne verzije, koja je besplatno dostupna na web stranici, gdje također možete uzeti u obzir usporedbe i recenzije naših kupaca. Za dodatna pitanja kontaktirajte menadžere.

Naš automatizovani CRM sistem, za razliku od sličnih aplikacija, odlikuje se multimodalnošću, efikasnošću, velikom količinom memorije i neograničenim mogućnostima.

Jedinstveni CRM uslužni program koji vam omogućava da kreirate i koristite tabele prema kriterijumima, automatizujete unos materijala uvozom materijala iz bilo kog izvora, obezbeđujući tačnost i optimizaciju radnih resursa.

Elektronski planer obezbeđuje tačan unos podataka za planirane događaje, pečat datuma, klijente i nosioce u posebnim kolonama, beležeći status implementacije i komentare.

Višekanalna baza podataka podrazumijeva jedinstven pristup aplikaciji prema kriterijima, za implementaciju i poređenje uobičajenih radova u 1C, za razmjenu, unos i pružanje podataka koji se nalaze u jedinstvenoj informacijskoj bazi pomoću kontekstualnog pretraživača.

Izveštaji i dokumentacija se generišu automatski, obezbeđujući korisnicima tačne i potpune podatke i obrađujući velike količine informacija.

Neće biti teško prilagoditi se kriterijima upravljanja, program je vrlo lak i općenito dostupan, tako da nije predviđena dugoročna obuka i razvoj.

Sve informacije i dokumentacija, kada se kopiraju, automatski se pohranjuju na serveru, osiguravajući trajan i nepromijenjen izgled.

U poređenju sa drugim aplikacijama, naš razvoj omogućava istovremenu upotrebu nekoliko stranih jezika, što će se plodnije odraziti na status i rad kompanije.

Lična prijava i lozinka, čitljivi indikatori učinka, omogućavaju diferencijaciju korisničkih prava.

Veliki izbor modula, šablona i uzoraka dokumenata može se dopuniti dodatnim razvojem ili instalirati sa Interneta.

Automatski unos, u poređenju s ručnim unosom, štedi vrijeme i osigurava rezultate bez grešaka.

Izvoz minimizira vrijeme, pružajući ispravne podatke, posebno za 1C bazu podataka.

Upotreba CRM kriterijuma će imati produktivan uticaj na ekonomski rast organizacije, suočena sa sličnim dešavanjima, s obzirom na integraciju sa 1C računovodstvom.

Za desktop, postoji ogroman izbor šablona i tema koje će, u poređenju sa konvencionalnim screensaverima, stvoriti ugodno okruženje.

Održavanje jedinstvene baze klijenata pomaže zaposlenima da vide prave informacije i primjenjuju ih na kasnije odnose.

Automatska distribucija SMS, MMS, Mail i Viber poruka može se koristiti za prijenos dokumenata ili za obavještavanje drugih strana.

Cijena programa se ne može porediti, jer je cijena niža od tržišne i ima više mogućnosti.

Daljinsko upravljanje, izvedeno sigurnosnim kamerama.

Obračun se vrši na osnovu cjenovnika, uzimajući u obzir akcije, bonuse, posebne ponude za stalne kupce.

Razvoj dizajna, prema vlastitoj zamisli

Daljinsko upravljanje CRM i 1C uslužnim programima omogućeno je putem internetske veze mobilnih uređaja.