Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM upravljanje odnosima sa klijentima

CRM upravljanje odnosima sa klijentima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM upravljanje odnosima sa klijentima
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM upravljanje odnosima s kupcima je specijalizovani sistem koji vam omogućava efikasnu interakciju sa potrošačima. Ako kompanija koja preuzima potrebu za korištenjem visokokvalitetnog CRM programa, ovaj softver će razviti projektni tim Univerzalnog računovodstvenog sistema. Interakcijom sa ovim timom, kompanija preuzima sve šanse da pobedi u takmičarskom meču. Moći će se lako baviti proizvodnim operacijama bilo koje složenosti i na taj način poslovanju osigurati dominantnu poziciju na tržištu. Postoji velika šansa za efikasnu interakciju sa ciljnom publikom, postižući impresivne rezultate u borbi za najatraktivnija tržišta. Instalirajte CRM program za upravljanje odnosima sa korisnicima na personalne računare, a zatim, u procesu njegovog korišćenja, operateri neće imati poteškoća, jer su zaposleni u Univerzalnog računovodstvenog sistema spremni da pruže kvalitetnu tehničku uslugu svima. Osim toga, možete komunicirati sa USU pod obostrano korisnim uslovima, jer ovaj tim slijedi demokratsku politiku cijena.

CRM program za upravljanje odnosima sa klijentima je veoma efikasan proizvod, korišćenjem kojeg zaposleni neće imati poteškoća, što znači da će lako moći da prebrode neprijatnu situaciju. Na primjer, kada pozivatelj podnese zahtjev, on se može obraditi u vezi sa bazom podataka o klijentima. Ovo je korisno i praktično jer postaje moguće održati poslovnu reputaciju na odgovarajućem nivou. USU-ov moderan CRM program upravljanja odnosima s klijentima postat će nezamjenjiv elektronski alat za kompaniju preuzimatelja. Uz njegovu pomoć, bilo koja poslovna operacija bit će lako riješena, osim toga, njena implementacija će biti kvalitetna i bez grešaka. Zahvaljujući tome, posao će ići uzbrdo i biće moguće značajno povećati obim budžetskih prihoda. Objektu poduzetničke djelatnosti biće na raspolaganju sva potrebna finansijska sredstva, zahvaljujući čemu će moći da učvrsti svoju vodeću poziciju.

USU-ov moderan CRM sistem upravljanja odnosima s klijentima uvijek će dobro doći. Koristeći ga, kompanija preuzimatelj neće imati problema u interakciji sa ciljnom publikom. Postoji mogućnost automatske distribucije obavještenja. Poruke će stići do primaoca na vrijeme, zahvaljujući čemu će se povećati vaš nivo svijesti. Ovaj proizvod nije namijenjen slanju neželjene pošte. Ovo je visoko efikasan CRM kompleks koji lako obavlja sve kancelarijske poslove. Proces instaliranja CRM programa za upravljanje odnosima s korisnicima neće oduzeti mnogo vremena, a stručnjaci su uvijek spremni pružiti potrebnu pomoć korisnicima koji su se prijavili. Nadalje, neće biti poteškoća u razumijevanju kada koristite ovaj proizvod. Interfejs proizvoda je tako dobro dizajniran i optimizovan da će ga čak i neiskusan korisnik moći savladati. Ulažući finansijska sredstva u kupovinu ovog proizvoda, kompanija značajno povećava svoje šanse za sigurnu pobjedu u konkurentskoj konfrontaciji.

Savremeni CRM program za upravljanje odnosima sa klijentima iz projekta Univerzalni računovodstveni sistem pruža odličnu interakciju sa klijentima koji su se prijavili. Niko od njih neće biti nezadovoljan, što znači da će posao ići gore. Ukupan iznos primljenih uplata također će biti dostupan operaterima kada budu trebali pregledati ove informacije. Sažeti izveštaji se takođe generišu u našem CRM sistemu za upravljanje odnosima sa klijentima. Pruža potpunu pokrivenost poslovnih potreba, tako da kompanija više nije prisiljena trošiti finansijska sredstva na interakciju s potrošačima. Štedite gotovinske rezerve jer ne morate održavati veliki broj zaposlenih. Oni su zamijenjeni CRM programom za upravljanje odnosima s klijentima. Lako se nosi sa svakim zadatkom i efikasan je proizvod koji olakšava ispunjavanje svih obaveza koje su vezane za posao.

Kompleks CRM softvera za upravljanje odnosima sa klijentima može prikupiti ogromne kamate ako želite da komunicirate sa dugovima i dužnicima, motivišući ih da blagovremeno plate kompenzaciju u ime kompanije. Uvoz se može izvršiti iz modernih formata uredskih aplikacija pomoću odgovarajuće naredbe. Ovo je vrlo korisno i praktično, što znači da ovu funkcionalnost ni u kom slučaju ne treba zanemariti. Savremeni razvoj CRM upravljanja odnosima sa klijentima iz projekta Univerzalni računovodstveni sistem omogućava vam da popunjavate bazu podataka uvozom informacionih materijala. To će biti sprovedeno efikasno, zahvaljujući čemu će se sačuvati ljudski resursi. Naravno, moguće je i ručno podešavanje za potrošača, ako u igri dođe kompleks USU.